0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Türkiye ne yapsın garipher koldan saldırıyorlarher kes bölünüp zayıflamamızı istiyorGüçlü bir türkiye hepsinin korkusuAme ben hala çok umutluyum, Başta azerbaycan olmak üzereasyada yaşayan türklerle birleşip dev bir imparatorluk olacağız gene
Bu PKK olayına bir de başka bir açıdan baksak mı?Türkiyenin bir çok yerinde kürt kökenli vatandaşımız var. Neden acaba bütün PKK eylemleri sadece güneydoğuda bir kaç il (Hakkari, Şırnak, Cizre, Mardin, Batman vb.) ağırlıklı olarak meydana getiriliyor?
Allah yardımcımız olsun.Petrol-kömür vb. yeraltı kaynakları mı acaba?
azerbaycan, bu vizeyi kaldıramamalarının sebebi olarak, iran ın "türkler için kaldıracaksanız bizim için de kaldırın, yoksa nahçivan a geçiş yolunuzu kapatırım ha" diyerek tehdit etmesini göstermektedir. iran a vizeyi kaldırırsak da uyuşturcu trafiğinin önünü alamayız gardaşlar kusura bakmayın diyerek noktayı koymuşlardır.
Kabahat irandaymış, iranın üçte biri azeri yüzden azerbaycanı da molla rejimine çekmek istiyor (ki ilerde birleşip başlarına bela olmasınlar diye)biz ise demokratik rejime oturtmaya çalışıyoruz, ve biz kazanacağız, bu noktadan sonra molla rejmine dönmez azerilerbaküdeki bütün ciddi tesisleri biz yapıyoruzen son eurovizyonun yapıldığı o muhteşem salonuda bizimkiler yaptıaramızda çok düşük vergilerle ticaret varmesela doğal gazı diğer ülkelere sattığının yarı fiyatına veriyormesela yeğenim Baküde emlak ofisi açtı geçinip gidiyorvize uyguluyor olsa bile önemli değil, şimdiki AB gibi bir TB (Türk Birliği) oluşturacağız)
http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/52541/gt-korkusu-flash-tvdoğrusu ilk söylediği galiba
Suriye suriye derken bizim Şemdinli kaynıyor :S yetkililerden hiç ses yok, barzani denen berduş esip gürlüyor bizim dışişleri ayağına gidiyor adamın görüşmeye, iki paralık ettiniz uleyynn itibarımızı...Komşularla sıfır sorun...... yüzyılın esprisi
1.komsularla sifir sorun politikasi bizim devlet politikamiz dun baslanmis birsey degil. Lozandan beri varolan bir politika 2.Barzani berdus degil. Barzani ailesi 200 yildir irakta yerlesik yahudi bir aile. adamlar oraya bir amac icin yerlestirilmis. Bizim uzerimize plan yapip duruyorlar ama o planlari birgun gelecek ellerinde patlayacak Allahin izniyle. Tatar Ramazanin dedigi gibi "Ben bu oyunu bozarim uleeen."
O gider, başkası gelir. Düzene sallamak lazım. Güçlenip, kendi düzenini kurmak lazım.