0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayır Vedat abi ya, hayır yaaa. Kimseye 'dayı' falan demiyeceğiz, niye diyelim? Biz zor durumda falan değiliz. Çok samimi söylüyorum şu kıçı-kırık Suriye bile bunca emperyalist güçlere ve bu güçlere yandaşlık yapanlara nasıl da direniyor. Adam kendi ülkesindeki muhalifleri(hadi teröristleri demiyelim) nasılda tezmizliyor. Ya biz ? Biz bunca yıldır ayıya 'dayı' dedik diye daha kuzey Irak'a doğru dürüst giremiyoruz. Girmeyi bırak, sınırda 2 tatbikat yapsak hop ABD'den bir telefon sonra geri çekil...Bağımsız değiliz, bağımsız olmayan bir ülkenin de sonu hayır değildir. Bilinçli halk nüfusumuz az değil, ama yeterli de değil. Şunu anlamamız lazım ki hiç kimseye 'dayı' diyerek bir noktaya gelemeyiz. Hele Amerika'ya hiç...
emir bey biz teskereye evet deseydik bugün kuzey ıraktaydık ... biz amerikayı teskere konusunda satarsak oda bizi bölgesel kürt yönetimine satar.. 2x2= 4 eder.. biz sonuna kadar bağımsız bir ülkeyiz.. teskereye hayır dediysek bu bizim bağımsız olduğumuzun göstergesidir... ama bence çok büyük hata ettik
Suriye'yi rusya, çin, iran, abd ve avrupaya karşı destekliyor Emir. Tek başına hiç mümkün mü? Irak, libya buna örnek.İş ayıya sürekli dayı demek değil tabi ki. Dediğim gibi kendi enerjimizi üretene kadar bunu yapmalı ve masadan karlı kalkacak hamlelerimiz olmalı.
Turkiyenin yapacagi en mantikli hamle muslumanlarin lideri olmak. Mevcut hukumette bunu yapacak kapasite var.
Faniyim, fani olanı istemem
müslümanların lideri olmak için önce müslüman gibi müslüman olmak lazım
Kimin ne kadar müslüman olduğunu Allah'tan başkası bilemez.
kurban olduğum Allah onunda gerçek yüzünü gösterecektir 10 yıl öncesine kadar neyi vardı şimdi neleri var çoğu bilinmiyor bile ABD ile ilişkilerine girmeme bile gerek yok rahmetli ecevit kaç senedir siyasetle uğraştı neyi vardı ölürken bir tane evi ben sağcı solcu değilim a partiyi karalıyor bu b partili gibi anlaşılmasın oy bile kullanmadım al birini vur ötekine Atatürk ilkelerini inkılaplarını benimsemeye çalışan milliyetçi bir insanım 2023 te bu vatan ne durumda olacak çok merak ediyorum. herkesin görüşüne de saygılıyım amacım tartışma yaratmak filan değil iyi formlar
+++Bırakalım artık kim ne kadar dindar işlerini, vatanı, ülkesi, milleti için çalışan gururla ben T.C. vatandaşıyım diyen ( bakın Türk üm diyen demiyorum) dini ne olursa olsun isterse dinsiz olsun herkes eşit haklara sahiptir. mehmet bey ideolojinizi bu kadar belli etmeyin bence
+++Bırakalım artık kim ne kadar dindar işlerini, vatanı, ülkesi, milleti için çalışan gururla ben T.C. vatandaşıyım diyen ( bakın Türk üm diyen demiyorum) dini ne olursa olsun isterse dinsiz olsun herkes eşit haklara sahiptir.