0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok konuşulan bir mesele birde burda masaya yatıralım. N'olacak Suriye ile bu ilişkilerimiz. Malum son olarak, hava sahası ihlali yapan bir uçağımızı düşürmekle iyice gerginleşen Suriye meselesinin akıbeti ne olur sizce? Bence Türkiye bütün olan biteni dışardan izlemeli. Olaylara dahil olma gibi bir gaflete düşmemeli. Yaşadığımız son olayda kesinlikle biz haklıyız ama bu bir 'oyun'da olablir. Soğukkanlılıkla davarnılması gereken bir durum.Son olarak, Suriye'nin Türkiye ile askeri durumu karşılaştırılmış. Anlayacağınız Suriye öyle sandığımız gibi basit bir ülke değil...http://haber.mynet.com/rakamlarla-turkiye-ve-suriye-ordulari-637814-foto-analiz-1
Olan pilotlara oldu.O pilotlar tekrar gelemeyecek.... Türkiye Suriyeye maddi - manevi tazminat davası açması lazım ilk başta bence.
Dakka bir gol bir....yeni üye arkadaşım Türkiye ile suriye ne askeri bakımdan nede başka bir kulvarda karşılaştırılamaz aşiretle devlet karşılaştırılabilirmi? Güneydoğuda efelerdeyken timdeki bir arkadaşımız absürt bir şey yaptığı yada salağa bağladığı zaman kendi aramızda lan oğlum suriye askerimisin diye dalga geçerdik yani suriyeyi ve askerini o kadar ciddiye alırdık.....
Kesinlikle öyle, en başta pilota üzülüyorum. Bütün mal mülk yanıp kül olsa da 1 kişi zarar görmese. İşte bu yüzden savaş olmasın istiyorum...Haklı olabilirsin. Ben ordaki bilgiye göre konuştum. Ama her kim olursa olsun, düşmanı hafife almak en büyük hatadır. İsterseniz 'el salvador'a karşı savaş halinde olun, karşınızdaki ABD gibi davranmak yarara olur.
" var doesn't determine who is right, only who is left.. "
Dakka bir gol bir....yeni üye arkadaşım Türkiye ile suriye ne askeri bakımdan nede başka bir kulvarda karşılaştırılamaz aşiretle devlet karşılaştırılabilirmi? Güneydoğuda timdeki bir arkadaşımız absürt bir şey yaptığı yada salağa bağladığı zaman kendi aramızda lan oğlum suriye askerimisin diye dalga geçerdik yani suriyeyi ve askerini o kadar ciddiye alırdık.....