0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu adam, adamlar, rejim halkına eziyet ediyor mu? Çoluk çocuk demeden öldürüyor mu?
Zulme sessiz kalan, zulmeden gibidir.
Vedat abi bu konuyu tartışmaya sürmeyeceğim, hele sizle hiç sürmeyeceğim Forum üzerinden tartışılacak bir mesele değil. Emin ol olaylara sizden yakınım. Suriye'de olan durum şu; kurunun yanında yaş da yanıyor(sivil halk).
Daha önce bukonuda defalarca yazdım ve bazı sorular sordum.Şimdi de sorularım var.Hangi rejim yada ideoloji kendi kendini yok eder yada yok edilmesine izin verir?Las vegas ın hala gerçek sahipleri kimler.Montros ateskes antlaşması ve akabinde lozan barışına göre Musul ve Kerkük kimin topragıdır.Abd yönetimi demokratik midir?Musluman olan akdeniz ülkeleri hepsi gerici ve despot mudur.Halkları mutlumudur yada tersi mutsuz mudur.Dünyada borçsuz iki devlet vardı.Biri sosyalist arap cumhuriyeti idi.Bu ülke hangisi idi ve neden yıkıldı.(Özgür olmayan ülkeyi var saymıyorum)Çölün nerdese ise 4/1 ini denşz suyunu arıtm ayöntemi ile sulu tarıma geçiren Diktatör ! kimdi?bu diktatörün ülkesinde iş kuranlardan vergi alınmıyordu.Tek şart ülke ekonomisine katkı sağlamak tı.yine bu diktatörün ülkesinde çalışan yabancı şirketlere en az % 30 oranında yerel işiçi çalıştırma zorululuğu vardıKimdi bu kan emici diktatör.Tartışalım arkadaşlar ama unutmayalım sadece bir tane Türkiye Cumhuriyeti var.
kaddafi geldi aklima verdiginiz oranlarla ortusuyormu bilmiyorum ama halkina boyle guzel hizmetleri vardi rahmetlinin
Ne diyorsun abi bir de türkçe mealini alalım
TÜRKMENLER'İ İSTEMEDİLERToplam 1500 Türkmen'in Lazkiye'den gelip çadır kente yerleştirilmesini protesto eden Suriyeliler, önce yetkilerle tartıştıktan sonra isyan çıkarttı.
Bircok haber sayfasina baktim. Ciddi olan hicbir sayfada bayrak ile ilgili bisi yok