0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bakalım türkiyeyi bölüp topraklarımızın bir kısmını yeni kurulacak olan kürt devletine duhul edebileceklermi(hakkı reyis, konuyu hemen kilitleme; daha yeni açtın )
Resmi olmayan bir duyuma göre ise Antakya devlet hastahanesi sadece suriyeli göçmenlere tahsis edildiği konuşuluyor.Bu habere bende pek inanmadım.Yardım olabilir ama tahsis sanmıyorum.
ecevit döneminde karışıklık olmadı ekonomik kriz oldu oda akp nin önünü açmak için yapıldı devleti imf ye abd ye gebe bırakmak için yapıldı
Ve Vedat abi, uzun bir zaman sonra ilk defa görüşüne katılıyorum, 'Allah Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde yaşayan her vatandaşımızın yardımcısı olsun...' Bu yardıma şimdi her zamankinden çok ihtiyacımız var...
Mehmet Ali abi, habere inanmıyorsan bizzat olay yerinden açıklama yapıyım ben sana Antakya Devlet Hastanesi şu anda kapalı ve sadece Suriyeli yetimler(!!) tedavi görüyor
uçak bahane , BOP (büyük ortadoğu projesi) şahane !!!!!!! bizim milletimiz uykudan ne zaman uyanacak çok merak ediyorum. sadece düşünün bizi yönetenler aldıkları oy kadar yani sanıldığı kadar iyi dürüst harbi olsalardı ilk bizim ülkemiz karışırdı bence