0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bakım sonrası çekişte fark olur, özellikle o kadar geçti ise Bülent. Tüketim de düşer biraz.
güle güle kullan bülent abi. benim takanında bakımı geldi ufuk hoca suat ustaya uğrama zamanı
Hakan'cım selam,dün bakımı yaptırdım kardeşim..Malzemeleri yağ hariç ufuk'tan aldım..Yağ filtresi,hava filtresi,V Kayışı değişti.. 110000km bakımı ok..Gelelim çekiş meselesine..EGR valfi komple söküldü Ben hayatımda o kadar kurum,çamur ne derseniz deyin görmedim arkadaşlar...3 kutu balata spreyi ve biraz başka malzeme yardımı ile EGR içi temizlendi pırıl pırıl oldu..Arabam kesinlikle eskisinden daha iyi oldu,çekiş mükemmel, çok memnunum..Yedek parçalar 118 TL , Motor yağı ve balata spreyleri 80 TL , işçilik ise arkadaşıma 90 TL verdim..Helal hoş olsun,yarım gün uğraştı arabamla..
Bülent bey güle güle ağız tadıyla binin inşallah, ben bir şey soracağım EGR valfi ile alakalı. Yakıtı hangi marka alırsınız genelde
Gökhan'cım merhaba,Shell, genellikle aynı bayiiden alırdım uzun süredir hiç değiştirmedim..Fakat benim usta ile konuştuğumda dizel kullanıyorsan Opet daha sağlıklı demişti,ben 2-3 oldu bakımdan sonra Opet'ten aldım.Bakalım deneyip göreceğiz..
30 bin bakım için Malatya porgalı toyota dan fiyat bilgisi aldım. 400 tl fiyat verdiler gitmişken hız sabitleyici ekletmek istedim biz takamıyoruz dediler şaka gibi ya yetkili toyota servisi biz takamıyoruz diyor. Bu servise nasıl teslim edeyim ben aracımı şimdi acaba diyorum yağınıda değiştiremiyoruz derlermi