0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Siz de haklisiniz, parayi pul gibi verip yine de sorununuz cozulmediginde uygun bir cikis yolu ariyor kullanici ic gudusel olarak. Ancak dikkatli olunmasi gereken konu, 3 lira tasarruf edelim derken iki gun sonra 5 lira masraf etmemek, bunun icinde gerekli olan tek sey caninizi emanet ettiginiz aracinizi ilgili konuda bilincli ellere teslim etmek, "ne is olsa yaparim abi, sadece 50 lirani alirim" diyen usta, masum tamirci benzeri teknik bilgiden yoksun (amacim kimseyi asagilamak degil, bu tavri kullananlaradir sozum) adamlar size tasarruf saglamazlar, saglayamazlar.He yok, benim bulundugum konumda, simdiye kadar gordugum en bilincli isi ben yapiyorum (en azindan yardim alarak) denilebilecek bir pozisyon varsa ona sozum yok, ama benzinci de bedavaya filtre degistirtmek, oto elektrikciye sanziman yagi degistirtmek, lastikciye kelebek bogazi temizletmek yarar degil zarar getirir. "Bir yag filtresi takilacak ne var ki?" deyip motor revizyon faturasini benzin istasyonu odeyecek, "Hava filtresini ben takarim" deyip "Hava akismetre kac para acaba?, yanlislikla kirdim da" diyenleri goruyoruz ve bu bize cok uzucu geliyor.
Allah buyuk soyletmesin yetkili serviste isim olmaz. Yuksel biliyor gecen gunlerde arka on diskler bosch ve arka ön balatalar bosc olmak uzere toplam 270tl para verdim hepsi orjinal ürün. Serviste bu fiyatı almamız cok zor ki severek calisan yapan bir arkadaşımız bakımı yapan. Daha parayı bile almadı.
Eğer ekstra bir şey çıkmazsa 470 lira civarında tutacak. Bir akrabam bu gün Ankara alj de yaptırdı vu 472 lira tuttu.Periyodik Bakım işçilikmotor yağıyağ filtresimazot filtresimotor hava filtresikarter tapa contafren hidroligienjektör temizleyicimulti spreyKabin hava filtresi serviste aşırı pahali bence onu servisten almayın.
Enjektör temizleyiciyi her bakımda mı koyuyorlar? Markası ne? Fren hidroliği ekleme mi, komple değişme mi? Kabin hava filtresinde kalite de önemli diğer her filtre gibi. Multi sprey derken? Fren disk temizleme ise, bence elzem değil, kendiniz de alıp yapabilirsiniz. Keza cam suyu da öyle.