0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2015 ocak yanliş yazmiş olabilirim bakımı yapildi 30 bin'de iken şuan 36'binde 2016'a giriyoruz yani yillik bakımı yapilması gerekiyor
@Ogulcan Mustu (36568) Bakım periyodu 1 yıl veya 10 bin km. 2014 Ocak demişsiniz eğer yanlış yazmadıysanız 2016 Ocakta 2 yıl olacak. 10 bin km'yi doldurmasanız bile bakıma girin motor yağının 1 yıldan fazla klaması özelliğinin kaybolmasına sebep olur.
abi yağı tavsiye üzerinmi aldınız? bende bu aralar 10.000 bakımına gitmeyi planlıyorum bilgilerini rica ederim.
Teşekkür ederim. Tercihimi servisten yana kullanacağım.
Beni düşündüren 80000 şanzıman ve hidrolik yagi diğer bakımları ustaya yaptırıp ikisi için servisi düşünüyorum. Yagi mobil tam sentetik aldım. On balatalarda trw aklından geçen. Yağ filtresi, hava filtresini yetkili servisten alıp deneyim ettiğim bi ustaya değiştirtecegim. Sonrasında hidrolik ve şanzıman yagi için servis.
Arkadaşlar merhaba.Daha önceki başlıkları okudum. Epey bir cevap var ama daha net cevaplar için yeni başlık açtım.50.000 e yaklaşan 2012 1.6 otomatik auris arabam var. Yeni aldım. Bundan önceki bakımların tam yapıldığını umuyorum. Rutin bakıma ilave olarak fren balatarını da değiştirmeyi düşünüyorum. Ayrıca şanzıman yağınıda değiştirsem mi bilemedim.Sizden ricam bakımda kullanmam gereken yağ, balata diğer parçalar için kullanıp memnun kaldığınız markaları yazabilirseniz çok sevinirim.Birde Ankara'da güvenebileceğim bir özel servis de yazarsanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
sanziman yagini neden ozellikle yetkili serviste onu anlamiyorum.ben ufuktan orjinal toyota kutusunda 3 litre sanziman yagi aldim ozel serviste tapayi acip boşalttılar sonra tapadan disari cikincaya kadar yeni yagi doldurdular.Cok zor ve ustalik isteuen birsey degil.Ayrica yetkilide ki teknik personel de okadar iyi olduğunu sanmayin.Bazen yarardan cok zarar veriyorlar