0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bunun adi bakim degil ki? Bu isin profesyonelligi de bu sekilde olmaz.Bu sekilde, bir sorun ancak basiniza geldiginde, yolda kaldiginizda, aracinizda yuksek bedelli masraflar ciktiginda usta ararsiniz.Artik isten anlayan ustalarin bir cogu da bilincsiz bir sekilde uzerinde islem yapilan araclar ile ugrasmak istemiyor.10 litre benzin paranizi yilda bir sefer fazladan iscilik vererek, aracinizin sorunlarini onceden bilmek, olur olmaz yerde yolda kalmamak, firsatci cekici masraflarindan sakinmak, aracinizin ikinci el degerini korumak icin sizce cok mu fazla?
ufuk abi selamlar..soruyu bu konu basligi altinda soruyorum ama kusura bakma..2014 corolla 1.6 otomatik vites kullanicisiyim..fren balatalarindaki jantlari simsiyah yapan olaydanve aspest yuzunden ciktigi soylenen frenleme anindaki sesten biktim usandim..bu sorunu nasil cozebilirim..hangi marka balata kulllanabilirim bu sorunu cozmek icin ??
NIBK yarı seramik ürünlerinde (kiralama şirketlerine de verdiğimizden) herhangi bir ses sorunu yaşamıyoruz, toz konusunda ise içeriğinde karbon olmadığından balata tozunun janta yapışması çok çok daha az miktarda.
tesekkurler abi..peki bu markayi senden tedarik edebilirmiyim ? fiyati nedir ? ve biizm araclarin 10 bin bakimlari serviste nekadara mâl oluyor bilgin varmi?
NIBK Türkiye distribütörü biziz Yetkili servis bakım fiyatları konusunda hiçbir fikrim yok, her biri kafasına göre işliyor, kimi hava filtresini değiştirmiyor, kullanılan yağ fiyatları belli belirsiz vs. vs.
tam adresine geldim ozman fiyati nekadar balatalarin abi
NIBK bir kere kullan bağımlılık yapar
Rica ederim Hami bey, iyi günlerde kullanın.
Ufuk Bey Merhaba,Aracımı bakıma sokmak istiyorum.Size daha önceden mesaj yoluyla atmıştım fakat işlerden dolayı gelemedim. Cumartesi günü öğleden sonra gelsem uygun olur musunuz? Saat 14:30 - 15:00 gibi sizin oradan olabilirim (köprü trafiği olmaz ise)
Merhaba Bora bey,Cumartesi günleri saat:15:00'a kadar çalışıyoruz, sabah bırakma şansınız olmaz mı?
Ufuk Bey ,Sabah çalışıyorum ama nasıl yaparız bilemiyorum. Ben bugün yarınki iş durumuna göre izin alabilirsem sabahtan geleyim.
@Harun İlhan (32500) bey polen filtresine 73 lira verene kadar orijinal hava filtresine 67 lira verseydiniz keşke.