0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yok yani bu yol ve ülke şartları nedir açıklamıyorlar, görüşmelerimde özellikler teknik olarak yol şartlarının ve ülke şartlarının belirtilmesini istedim bunu veremiyorlar, ne yani burdaki şartlar, hindistandan, çinden(insanlar okisje bulamıyo solumak için araçlar nerden bulsun ) , cezayirden daha mı kötü, ben 15000KM de bir gitmeye başladım,bilgilerinize
Arkadaşlar merhaba 2012 auris dizel 60bin km bakımına gircem neler değişiyo kaç paraya mal olur ?
Arkadaşlar merhaba Toyotalar 10bin kmde bir giriyor bakıma ama diğer dizel araçlara bakıyorum hepsi 15 bin km de bakıma giriyorlar bizde full sentetic yağ kullanıyoruz bunun sebebi nedir acaba ? 15 bin km de gitsek bakıma nolur yani çokmu yıpranır araç?
Normal bakım periyodu 10 bin. Aracınız garanti kapsamında değilse 15 bin de idare eder ama aracınız dizel olduğundan 15 bine kalmamakta fayda var.
Volkswagen jetta dizel arkadaş 15 bin kmde götürüyo bakıma bence toyotanın kazzığı bu
Evet o grupta 15 bin. Bunu Toyota merkeze sormak lazım. Ülke şartlarına göre bakım aralıklarını kısaltma kararı almışlar, bura da kendilerini mi düşünüyorlar yoksa müşteri yi mi? kritik soru bu aslında.Mesaj Birleştirildi: Mart 31, 2015, 15:01:51Birde olaya tersinden bakmak lazım. Daha sık bakım aralığı müşteri açısından arıza olasılığını düşürür, iki taraf ta karlı çıkar win win. Bunları durumu tasvip ettiğim için yazmıyorum iki açıdan da sesli düşündüm.
araç garanti kapsamında değilse ne yapmalıyız?Başka bir toyota kullanıcısı bana şöyle demişti:İlla serviste yaptıracaksan 40.000 bakıma geldim deme. bakımda yapılanları talep et diye söyledi.Nette 1000 bakımından 100.000 bakımına kadar serviste yapan arkadaşların faturalarına baktım.Klasik yağ ve filtre değişimi yani.ama garantili araç için xx.000 bakımı diye ayrı bir ücret yansıtılıyor.Madem bakım ücreti alıyorsun diğerleri neyin parası?Bilginizi ve yorumlarınızı esirgemezseniz çok sevinirim.teşekkürler
merhaba arkadaşlar.aracım 2008 dizel otomatik auris.km şuanda 120.000 e geldi.bakım için özel servislerde MAZOT FİLTRESİ, YAĞ FİLTRESİ, HAVA FİLTRESİİ POLEN FİLTRESİ ve 4 lt. castrol 10/40 yağ için 180 tl ve 250 tl arası fiyat istesiler.yakın zamanda yaptıran varmı ve nekadara yaptırdınız acaba