Kismetse bizde haftaya cumartesi kaşa doğru yola çıkacağız.
Allah kolaylik versin. Cok güzel bir yer ama Kas'taki sicaklik Eylül Ekim gibi benim rahat edecegim seviyelere iniyor.
Ağustos ayında BULGARİSTAN-ALBENA Bungalow evlerine gidiyorum kısmetse.
Günler sanki geçmiyor

Biran önce gitsem iyi olacak bu yıl oldukça stresli geçirdim...
Dönüşte de mahkemeye baş vuracakmısın
Dönüşte de mahkemeye baş vuracakmısın
Kemal abi ne zaman çıkıyoruz Macaristan,Romanya,Polonya seyahatine?

Belge işi tamam gibi
Ne kadar Güzel 
Çeşme her zaman güzeldir de annemden bana fırsat kalırsa gidicem Allah` ın izniyle.
Konuyu hortlatayım

Bu sene ki planlar nelerdir?
Benim plan'ım;
- İstanbul'a yakın yerlerde çadır kamp yapmak,
- Bolu-Düzce civarlarında uygun ormanlarda çadır kamp,
- Kısmet olursa 3-5 günlüğüne Çanakkale Eceabat'a Turhan amcamızı ziyarete gideceğiz.
Turhan amca müşterim olur.70'li yıllarda Anadol arabası ile Avrupa'nın bir çok yerine gitmiş,gittiği yerlerde de hep çadır kamp yapmış.Geçenlerde bana bir çadır verdi 2+1.Birde Zodiac bot.Küçük dere kenarı gibi yerlerde bot'un da keyfini süreriz diye düşünüyorum
Vaziyet memlekette çalışmayla geçecek. Barajda arkadaşın bot varda yüzme bilmiyorum bende şans yok binerim kaçak mülteciler gibi haberlere çıkarım sonra.
Yüzme bilsem de yeleksiz binmem bot'a.Ben denizde binmeyi planlamıyorum.kayınbirader sürekli taciz ediyor beni "enişte ne zaman biniyoruz"diye...
Konuyu hortlatayım 
Bu sene ki planlar nelerdir?
Benim plan'ım;
- İstanbul'a yakın yerlerde çadır kamp yapmak,
- Bolu-Düzce civarlarında uygun ormanlarda çadır kamp,
- Kısmet olursa 3-5 günlüğüne Çanakkale Eceabat'a Turhan amcamızı ziyarete gideceğiz.
Turhan amca müşterim olur.70'li yıllarda Anadol arabası ile Avrupa'nın bir çok yerine gitmiş,gittiği yerlerde de hep çadır kamp yapmış.Geçenlerde bana bir çadır verdi 2+1.Birde Zodiac bot.Küçük dere kenarı gibi yerlerde bot'un da keyfini süreriz diye düşünüyorum 
Ben de aynı düşünüyorum. Ramazandan sonra iş olursa haftasonları milli kamplarda (bolu) çadır kamp.
izin alabilirsem 1-2 hafta ramazan bayramı sonrası güney.

Datçayı çok görmek istiyorum. Öte yandan doğu karadenize de gidip kaçkara çıkmak istiyorum 5 senelik hayalim.
3-4 gün marmaris devamında 4 gün antalya hip-notics cable park devamında 1 hafta yeşilovacık tisan yazlık
Bayramdan sonra Kambocya planim var.
Bayramdan sonra Kambocya planim var.
Hayırlısı olsun bakalım.Kamboçya yakın mı sana ve neden Kamboçya?
Hayırlısı olsun bakalım.Kamboçya yakın mı sana ve neden Kamboçya?
Komsumuz. Arkadaslar gelecek bir tur yapacaz. Siz gelmiyorsunuz bizde gidelim dedik.
Sırasıyla yalova alanya çoorum ve bodrum planım var yazı bitirdik sonra
Komsumuz. Arkadaslar gelecek bir tur yapacaz. Siz gelmiyorsunuz bizde gidelim dedik.
Sana geleceğimiz bilet parası ile Avrupa turu yaparız kardeşim.Biraz daha para kazanmak gerek
Sana geleceğimiz bilet parası ile Avrupa turu yaparız kardeşim.Biraz daha para kazanmak gerek 
Davet ettim sizi defalarca kimse gelmedi, artik biz gelip size yikilacaz.