0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben Yedigöllerden sonra Karadeniz Ereğliye geçmek istiyorum en mantıklı ve kısa sürede varacağım yol güzergahı hangisidir acaba?
Özcan abim kusura bakmasın ama hep araç kiralayıp gittik crafter gibi.Özcan abide zaten ilk ve son defa gitmiştir kendi aracıyla
bahsettiğiniz yolun Erzurum-Bingöl arasından daha kötü olacağını sanmıyorum.
Özcan Bey sakin olun ya kendinizi heba etmeyin
Ne kusuru canım.Gitmek isteyen her türlü gider.Parasıylan değil mi? Mesela bizim Oktay abiyi öldürsen Mercedes'i göndermez
Adam haklı Valla Selman şimdi dediğim gibi çok farklı yollar var ama navigasyonun olsa bile bu yollar naivgasyonda yoktur Birde giderken hangi istikametten gideceksin? -Eğer bulabilirim dersen en yakın olmasına rağmen en tabelasız yol, Yedigöllerden yığılca-alaplı-ereğli istikametini kullanabilirsin... (2-3saat)-Yok biraz temiz olsun dersen Yedigöller-mengen-devrek-zonguldak yapabilirsin... ortalama 4saat sürer bu yol....-Yine çıkış istikametine göre yığılca ya da boludan çıkarsan Düzce-akçakoca-eregli istikametine gidersin (Düzce-Ereğli 75dk sürer ortalama 90km ile yedigöller yoluda muhtemel 60dk)
Navigasyon var ama ona güvenmiyorum(ne zaman güvenerek uzun yola çıksam yolumu uzatıyo namussuz ) aslında Ereğlide gezilecek yerler neresidir onuda bilmiyorum ama asıl niyetim sahil taraflarına varıp ordan gün batışını izlemek üzre Amasraya yetişmeyi planlıyorum.
O zaman hiç ereğlyie bulaşma derim kardeşim direk devrek üzerinden bartına geç.... çünkü ereğli çok ters bir istikamet oluyor bu güzergaha...
Dalyanda karetta karetta larla foto çektirsonra burada bakarız
Ankara - Marmaris - 2 gün konaklanacakMarmaris - Dalyan - 2 gün konaklanacakDalyan - Ölüdeniz - 2 gün konaklanacakÖlüdeniz - Kalkan - 1 gün konaklanacakKalkan - Adrasan - 1 gün konaklanacakAdrasan - Ankara - 357 gün konaklanacak