0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar herkese,Sizlerden nacizane önerilerinizi merak ediyorum. Ben sessiz sakin, kumlu ve dalgasız koyları seviyoruz, eşim de azıcık da olsa şehir görmek istiyor. ortalama 1.5-2 hafta planlıyoruz.3 rota seçeneğim vardı. 1. si Alanya-Kaş kıyı şeridini takip ederken güzel koylarda durup kamp yaparak ören ve antik kentleri ziyaret ederek gezmekti. Fakat gerek ören yeri girişleri gerekse de gezilecek çok yer olmasından ötürü bu rotayı bir dahaki seneye daha uzun bir sürece bırakmak istedim.2. rota marmarise girmeden, boncuk koyu, incekum koyu, sedir adası tarafından başlayarak datça turu. Knidos a kadar gidip saklı koyları keşfetmek. Yine sakin koylarda kamp yaparak gezmeyi planladım.3. rota ise azmakbaşından başlayarak yine koylardan giderek mazı, çökertme vs, dinlenip 2-3 gün bodrumda vakit harcamak. Fakat bodrumun bütçeyi zorlaması ve kalabalık olması düşündürüyor.2. ve 3. rotadan hangilerinin denizi daha güzeldir, etrafı daha yeşilliktir. Gece hayatını sevmem ama yine de gece canlılığın olması güzel olur.
Gökhan abi, dediğim gibi o rotaya gidersem eğer tüm her yeri gezmek isteyeceğim. Haritada o kadar çok yer işaretledim ki Antalya tam bir tarihi ve kültürel cennet. Haliyle oralara girişler paralı. Altından kalkamam. O rotaya gidip de sadece 1-2 yeri de gezmek pek bana göre değil. Kalacak yer de kamp olacak, 1.5-2 hafta otel ya da pansiyona para yetişmez çünkü. Sadece şehir merkezini gezeceğimiz zaman 2-3 günlük ucuz öğretmenevi ya da polisevi gibi yerleri düşünüyorum.
Anladım, nereye giderseniz gidin RAB'bim ağız tadınızı bozmasın inşallah. bu arada müzekart almayı unutmayın
Hersene baska yerlerde ,Simdiye kadar çeşme kuşadası sarimsakli didim ,bu sene de mugla gokova veya fethiye tarafini düşünüyorum, Cocuklarla simdiye kadar en rahat didim akbukte zaman gecirdik,Bu sene deniz den haric canakkale bursa da düşünüyorum bakalim hayirlisi, Ama suyu guzel kalabalik olmayan konaklamada sıkıntı olmayacak apart ev tarzı olan yerler onerileri dusunebilirim
bende eylul ayında hanımla fethıye seydıkemer'e gıdecem. hıc bılmıyorum oraları nereye gıdılır gezılecek gorulecek yerlerı nerelerdır. sakın kalabalık olmayan plaj koy vs. varmıdır. 1 haftalıgına vılla kıraladım havuzu var ama denıze gırmeden olmaz. gozlerden uzak apacılerın olmadıgı yerler ınsallah vardır. donusude geze geze gelmeyı dusunuyorum. nasıl bı rota ızlemem lazım arkadaslar. daha once hıc o taraflara gıtmedım.
7/ 24 Manavgat'tayım. Sıkıldım her sabah denize girmekten
Sicaktan oturduğunuz yerde mangalın üstündeki sucuk gibi olmaktan iyidir. [emoji4]
inşallah avensisimle ilk defa akdenize ineceğim.bu yaz alanya dayım.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 12, 2015, 12:41:48eyüp fethiyeye gideceksen mutlaka ölü denize git.hem yakın hem muhteşem[/Nedense Alanya'yı hiç özlemediğimi fark ettim:))) 4 sene kaldım ama gram sevilmez mi bi yer ya sevemedim gitti