0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Enes bey, inanın bu sene öyle bîr sıcak olmadı daha. Evde klima bile açmadık daha doğru düzgün. Havaların ayarı değişti iyice.
inşallah avensisimle ilk defa akdenize ineceğim.bu yaz alanya dayım.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 12, 2015, 12:41:48eyüp fethiyeye gideceksen mutlaka ölü denize git.hem yakın hem muhteşem
Eyup bey fethiyede kalacağınız yerin irtibat numarasi fiyatini paylasirmisiniz,Otelleri cok tercih etmek istemiyorum,cocuklar tek odada sıkılıp duruyorlar, ev ortaminda onlarda bizde rahat ediyoruz, gecen sene akbukte triplex evde kaldik,Rahat etmistik,Ayica guzel sakin plajlar vardi,Aracla hergun baska.biryerr gidiyorduk,Oteldeki gibi baglanip kalmiyorsunuzAma konaklamayi oncden.ayarlamak.onemli,sizden ricam ozlelden veya burdan farketmez paylasirsaniz sevinirim,
Tuncay abi ben de senden rica etsem Didim akbük mü? Yoksa akyaka-bodrum arasındaki akbük mü? Sakin plajlar dedin, biraz açar mısın? Ben de baya sakin, kumu ince, denizi dalgasız bir yer arayışındayım da.
Eyup bey fethiyede kalacağınız yerin irtibat numarasi fiyatini paylasirmisiniz,Otelleri cok tercih etmek istemiyorum,cocuklar tek odada sıkılıp duruyorlar, ev ortaminda onlarda bizde rahat ediyoruz, gecen sene akbukte triplex evde kaldik,Rahat etmistik,Ayica guzel sakin plajlar vardi,Aracla hergun baska.biryerr gidiyorduk,Oteldeki gibi baglanip kalmiyorsunuz Tuncay bey ölüdenizde benim konakladığım yer Aytuğlu apart çok şirin yüzme havuzlu sabah kahvaltılı netten bakın çok arkadaşım oraya gitti .Yer ayırttırıp ptt den bir kısmını ödemeden olmuyor.
Bende bu sene Marmaris ve fethiyedeyim :)Çok sevmeme rağmen her sene biraz daha betonlaşıyor çok sevdiğim bir koy vardı sakin sessiz otel yapmışlar.Mesaj Birleştirildi: Temmuz 13, 2015, 03:49:18Mutlu sakin sessiz güzel koylar istiyorsan kaş tarafını tavsiye ederim ulaşımı zor olduğu için keyfine düşkün kafa dinlemek isteyenlerin tercih ettiği bir yer.