Ne terlikkmi, hani nerde ?

kalkanımı çektim
Gümüşyaka,sultanköy,ereğli,silivri oralarda olucam büyük ihtimal.
Nerede yasarsak yasayalım,memleket gibisi yok gercekten...
bulbul misali

Kadir hocam, terlik Türkiye'de Hande hanımın kontrolünde, ama menzili tamı tamına Tayland'ın en doğu ucuna kadarmış
turkiyden gelen herseye evallah ( klasik bi gurbetci geyigi oldu heralde )
Düğünümden sonra eşimle birlikte balayı için gezi programımız var inşallah gerçekleştirebiliriz.
Malatyadan yola çıkıyoruz ve Nevşehir(ürgüp-göreme) ordan Tuzgölü ve Bolu Abantta 3 gecelik konaklamanın ardından yedi göller Ereğli-Bartın-Amasra-Safranboluda 1 gecelik konaklama ardından Kastamonu-Sinop gezisi ve son durak Samsunda evimize yerleşiyoruz Allahın izniyle

Biraz uzun oldu kusura bakmayın
yaşadığım yer artık fethiye oluyor tatile gelen yolu düşen herkesi beklerim
Düğünümden sonra eşimle birlikte balayı için gezi programımız var inşallah gerçekleştirebiliriz.
Malatyadan yola çıkıyoruz ve Nevşehir(ürgüp-göreme) ordan Tuzgölü ve Bolu Abantta 3 gecelik konaklamanın ardından yedi göller Ereğli-Bartın-Amasra-Safranboluda 1 gecelik konaklama ardından Kastamonu-Sinop gezisi ve son durak Samsunda evimize yerleşiyoruz Allahın izniyle
Biraz uzun oldu kusura bakmayın
Avatar'inda ki Corolla ile Yedigoller'e gitmeyi unut bir kere.Ford Fusion bile altını sürüyorsa yola,Corolla'yi düşünemiyorum bile

Planına limon sıkmak istemezdim ama gercek bu maalesef.
yaşadığım yer artık fethiye oluyor tatile gelen yolu düşen herkesi beklerim
Boş bir Çek yazdığınızın farkindamisiniz?
Avatar'inda ki Corolla ile Yedigoller'e gitmeyi unut bir kere.Ford Fusion bile altını sürüyorsa yola,Corolla'yi düşünemiyorum bile
Planına limon sıkmak istemezdim ama gercek bu maalesef.
hadi ya o kadar berbat mı yollar

o kadar meşhur olan bir yerin yolları güzeldir diye umuyordum
hadi ya o kadar berbat mı yollar
o kadar meşhur olan bir yerin yolları güzeldir diye umuyordum
Orası ve yolları Sit alanı olduğu için yollar yapılmıyor.Ve yapılmadığı için,herkesler de gitmediği için bozulmamış saf ve doğal bir yapısı var.
Ben gittiğimde Vw Crafter aracım 10 bin km'lerdeydi.Ben,Ali abi ve Kayseri'den gelen (Kent Turizm) O 403'ün sahibi isyanlardaydik.Yolun son 3-5 km'si cok bozuk ve bildiginiz kayalık...
iki ayrı gidiş yolu vardır yedigöllere corollayla rahat rahat gidersiniz. biri bolu üzerinden birde mengen yolu üzerinden gidiş var mengen yolu üzerinden olan biraz fazla virajlı herkez hertürlü arabayla rahat rahat gidiyor. merak etmeyin
Acaba ayrı bir Yedigoller'e mi gittim/gittin? Merak ettim dogrusu... Mengen tarafından gidişin asfalt kısmı Cok güzel.Virajlarin giriş çıkış açıları mükemmel.Accayip zevk almıştım
daha 2 ay var gidene kadar az çok bilgi sahibi oluruz artık
Valla Sema hanım Özcan abartma diyorsunuz da yöre insanı olarak ben konuşayım o zaman... Öncelike Yedigöllere giden birçok yol var ancak ana yol olarak 3 farklı yol var 2si bahsettiğiniz yer 3.sü Düzce Yığılca ilçesinden... Gelelim yol konusuna evet aracın altını sürtmezsin ama şahsen yıllardır bir kere kendi aracımla gitmedim o yola, Özcan abim kusura bakmasın ama hep araç kiralayıp gittik crafter gibi Özcan abide zaten ilk ve son defa gitmiştir kendi aracıyla

He şöyle bir durum var yengeyle aşırı keyfi gezeceksiniz gibi duruyor 20kmh hızla 2-3saate gideriz derseniz herşeye değer.... Ve Yedigöller için herkese herzaman söylediğim söz ''Her insan mutlaka en az bir kez görmeli ama kesinlikle kendi aracınla gitmemeli''
Bende bahsettiğiniz şeyleri yazdım zaten yukarıda

))) Tur otobüsleri gitsin aracını seven insanlar gitmesin ya da 2-3 saati göze alsınnn

Amaa ölmeden önce görülecek yerlerden hatta çadırda kalmak kesinnn