Gönderen Konu: Tatil Zamanı Yaklaştı Bu Sene Nerdesiniz?  (Okunma sayısı 14610 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • www.aylinyilmaz.net
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: AB+
  • 24 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
Ynt: Tatil Zamanı Yaklaştı Bu Sene Nerdesiniz?
« Yanıtla #40 : Mayıs 11, 2012, 09:44:19 »
Ne terlikkmi, hani nerde ? :D kalkanımı çektim :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #40 : Mayıs 11, 2012, 09:44:19 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • YB276
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 40000
  • Model Yılı: '13
  • 154 kere teşekkür etti
  • 190 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #41 : Mayıs 11, 2012, 13:02:00 »
Gümüşyaka,sultanköy,ereğli,silivri oralarda olucam büyük ihtimal. :D
2011 Toyota Auris 1.4 D-4D Comfort Extra Special Edition
Beni en çok çeken şey mazotun köpürmesi,dizelin çalışırken yaptığı sesi Anlayamazsınız. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #42 : Mayıs 12, 2012, 02:21:03 »
   Nerede yasarsak yasayalım,memleket gibisi yok gercekten...

bulbul misali  :D :D

Kadir hocam, terlik Türkiye'de Hande hanımın kontrolünde, ama menzili tamı tamına Tayland'ın en doğu ucuna kadarmış :rofl:

turkiyden gelen herseye evallah ( klasik bi gurbetci geyigi oldu heralde  )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #43 : Mayıs 12, 2012, 17:28:31 »
Düğünümden sonra eşimle birlikte balayı için gezi programımız var inşallah gerçekleştirebiliriz.

Malatyadan yola çıkıyoruz ve Nevşehir(ürgüp-göreme) ordan Tuzgölü ve Bolu Abantta 3 gecelik konaklamanın ardından yedi göller Ereğli-Bartın-Amasra-Safranboluda 1 gecelik konaklama ardından Kastamonu-Sinop gezisi ve son durak Samsunda evimize yerleşiyoruz Allahın izniyle :) Biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: A+
« Yanıtla #44 : Mayıs 13, 2012, 21:31:01 »
yaşadığım yer artık fethiye oluyor tatile gelen yolu düşen herkesi beklerim  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #45 : Mayıs 13, 2012, 21:40:34 »
Düğünümden sonra eşimle birlikte balayı için gezi programımız var inşallah gerçekleştirebiliriz.

Malatyadan yola çıkıyoruz ve Nevşehir(ürgüp-göreme) ordan Tuzgölü ve Bolu Abantta 3 gecelik konaklamanın ardından yedi göller Ereğli-Bartın-Amasra-Safranboluda 1 gecelik konaklama ardından Kastamonu-Sinop gezisi ve son durak Samsunda evimize yerleşiyoruz Allahın izniyle :) Biraz uzun oldu kusura bakmayın :)
   Avatar'inda ki Corolla ile Yedigoller'e gitmeyi unut bir kere.Ford Fusion bile altını sürüyorsa yola,Corolla'yi düşünemiyorum bile :( Planına limon sıkmak istemezdim ama gercek bu maalesef.
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #46 : Mayıs 13, 2012, 21:42:01 »
yaşadığım yer artık fethiye oluyor tatile gelen yolu düşen herkesi beklerim  :)
   Boş bir Çek yazdığınızın farkindamisiniz? :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #47 : Mayıs 14, 2012, 07:01:24 »
   Avatar'inda ki Corolla ile Yedigoller'e gitmeyi unut bir kere.Ford Fusion bile altını sürüyorsa yola,Corolla'yi düşünemiyorum bile :( Planına limon sıkmak istemezdim ama gercek bu maalesef.

hadi ya o kadar berbat mı yollar  :o o kadar meşhur olan bir yerin yolları güzeldir diye umuyordum :(
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #48 : Mayıs 14, 2012, 07:46:30 »
hadi ya o kadar berbat mı yollar  :o o kadar meşhur olan bir yerin yolları güzeldir diye umuyordum :(
iki ayrı gidiş yolu vardır yedigöllere corollayla rahat rahat gidersiniz. biri bolu üzerinden birde mengen yolu üzerinden gidiş var mengen yolu üzerinden olan biraz fazla virajlı herkez hertürlü arabayla rahat rahat gidiyor. merak etmeyin :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #49 : Mayıs 14, 2012, 07:51:37 »
   Orası ve yolları Sit alanı olduğu için yollar yapılmıyor.Ve yapılmadığı için,herkesler de gitmediği için bozulmamış saf ve doğal bir yapısı var.
   Ben gittiğimde Vw Crafter aracım 10 bin km'lerdeydi.Ben,Ali abi ve Kayseri'den gelen (Kent Turizm) O 403'ün sahibi isyanlardaydik.Yolun son 3-5 km'si cok bozuk ve bildiginiz kayalık...

iki ayrı gidiş yolu vardır yedigöllere corollayla rahat rahat gidersiniz. biri bolu üzerinden birde mengen yolu üzerinden gidiş var mengen yolu üzerinden olan biraz fazla virajlı herkez hertürlü arabayla rahat rahat gidiyor. merak etmeyin :) 
   Acaba ayrı bir Yedigoller'e mi gittim/gittin? Merak ettim dogrusu... Mengen tarafından gidişin asfalt kısmı Cok güzel.Virajlarin giriş çıkış açıları mükemmel.Accayip zevk almıştım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #50 : Mayıs 14, 2012, 07:59:35 »
   Aşağıda ki link gittiğim gezi ile ilgili.Bu linkte memnun olduğuma dair görüşler.Ortaya çıkan sıkıntılar fazla bas göstermediği için olumsuz yorumlarım henüz yansımamış :D

http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=14375.0

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #51 : Mayıs 14, 2012, 08:06:10 »

Sema Hanım ümit veren mesajınız için teşekkür ederim :)

Mengen tarafından gidişin asfalt kısmı Cok güzel.Virajlarin giriş çıkış açıları mükemmel.Accayip zevk almıştım :D

Özcan bey bende bayılıyorum vrajlı yollarda araç kullanmaya. İki elle yapışacaksın direksiyona bi sağ bi sol süper oluyo :D ama içerdekilerin haşatı çıkıyo  :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #52 : Mayıs 14, 2012, 08:46:11 »
   Orası ve yolları Sit alanı olduğu için yollar yapılmıyor.Ve yapılmadığı için,herkesler de gitmediği için bozulmamış saf ve doğal bir yapısı var.
   Ben gittiğimde Vw Crafter aracım 10 bin km'lerdeydi.Ben,Ali abi ve Kayseri'den gelen (Kent Turizm) O 403'ün sahibi isyanlardaydik.Yolun son 3-5 km'si cok bozuk ve bildiginiz kayalık...
   Acaba ayrı bir Yedigoller'e mi gittim/gittin? Merak ettim dogrusu... Mengen tarafından gidişin asfalt kısmı Cok güzel.Virajlarin giriş çıkış açıları mükemmel.Accayip zevk almıştım :D
:)) özcaann abartma ..

Mesaj Birleştirildi: Haziran 29, 2015, 16:21:48
Sema Hanım ümit veren mesajınız için teşekkür ederim :)

Özcan bey bende bayılıyorum vrajlı yollarda araç kullanmaya. İki elle yapışacaksın direksiyona bir sağ bir sol süper oluyo :D ama içerdekilerin haşatı çıkıyo  :lol:
gidin içiniz rahat olsuun :)) korkulacak birşey yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #53 : Mayıs 14, 2012, 08:50:20 »
Özcan bey bende bayılıyorum vrajlı yollarda araç kullanmaya. İki elle yapışacaksın direksiyona bir sağ bir sol süper oluyo :D ama içerdekilerin haşatı çıkıyo  :lol:
   Ben yolu 7.45 metrelik arabayla gittim.Videom bile var :) Videoyu eklemek isterdim ama kameranın çektiği görüntüleri Youtube'a atınca ses çıkmıyor :(
gidin içiniz rahat olsuun :)) korkulacak birşey yok 
   GİTmeyin Selman bey :) Gidin gitmesine de sadece bilgi sahibi ve hazırlıklı olun istedim ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #54 : Mayıs 14, 2012, 09:35:51 »
daha 2 ay var gidene kadar az çok bilgi sahibi oluruz artık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #55 : Mayıs 14, 2012, 09:40:47 »
   Ben yolu 7.45 metrelik arabayla gittim.Videom bile var :) Videoyu eklemek isterdim ama kameranın çektiği görüntüleri Youtube'a atınca ses çıkmıyor :(   GİTmeyin Selman bey :) Gidin gitmesine de sadece bilgi sahibi ve hazırlıklı olun istedim ;)
GİT sin ya :)) adamlar kamyonlarla çıkıyor o yolu özcan sende 7,45 lik araba diyosun ama ya:))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #56 : Mayıs 14, 2012, 09:42:54 »
Valla Sema hanım Özcan abartma diyorsunuz da yöre insanı olarak ben konuşayım o zaman... Öncelike Yedigöllere giden birçok yol var ancak ana yol olarak 3 farklı yol var 2si bahsettiğiniz yer 3.sü Düzce Yığılca ilçesinden... Gelelim yol konusuna evet aracın altını sürtmezsin ama şahsen yıllardır bir kere kendi aracımla gitmedim o yola, Özcan abim kusura bakmasın ama hep araç kiralayıp gittik crafter gibi Özcan abide zaten ilk ve son defa gitmiştir kendi aracıyla :)  He şöyle bir durum var yengeyle aşırı keyfi gezeceksiniz gibi duruyor 20kmh hızla 2-3saate gideriz derseniz herşeye değer.... Ve Yedigöller için herkese herzaman söylediğim söz ''Her insan mutlaka en az bir kez görmeli ama kesinlikle kendi aracınla gitmemeli'' :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #57 : Mayıs 14, 2012, 10:20:21 »
Valla Sema hanım Özcan abartma diyorsunuz da yöre insanı olarak ben konuşayım o zaman... Öncelike Yedigöllere giden birçok yol var ancak ana yol olarak 3 farklı yol var 2si bahsettiğiniz yer 3.sü Düzce Yığılca ilçesinden... Gelelim yol konusuna evet aracın altını sürtmezsin ama şahsen yıllardır bir kere kendi aracımla gitmedim o yola, Özcan abim kusura bakmasın ama hep araç kiralayıp gittik crafter gibi Özcan abide zaten ilk ve son defa gitmiştir kendi aracıyla :)  He şöyle bir durum var yengeyle aşırı keyfi gezeceksiniz gibi duruyor 20kmh hızla 2-3saate gideriz derseniz herşeye değer.... Ve Yedigöller için herkese herzaman söylediğim söz ''Her insan mutlaka en az bir kez görmeli ama kesinlikle kendi aracınla gitmemeli'' :)
:) ben de yörenin insanı olarak konuştum zaten  ben bile orda rahat rahat araba kullanıyorum :) defalarca kez gittim. yol evet sorunlu da abartılacak kadar değil görmeye değer bu kadar arkadaşı korkutmayın diye söyledim. otobüsler çıkıyor oraya hergün tur şirketlerinin :))) yapmayın yani

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #58 : Mayıs 14, 2012, 10:23:48 »
Bende bahsettiğiniz şeyleri yazdım zaten yukarıda :))))  Tur otobüsleri gitsin aracını seven insanlar gitmesin ya da 2-3 saati göze alsınnn :) Amaa ölmeden önce görülecek yerlerden hatta çadırda kalmak kesinnn

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür etti
  • 6 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #59 : Mayıs 14, 2012, 11:08:46 »
Bende bahsettiğiniz şeyleri yazdım zaten yukarıda :))))  Tur otobüsleri gitsin aracını seven insanlar gitmesin ya da 2-3 saati göze alsınnn :) Amaa ölmeden önce görülecek yerlerden hatta çadırda kalmak kesinnn
:)) kendi arabanla gidip kamp yapmadıktan sonra hiç tadı olmuyor ki tur otobüsleri sürü psikolojisi hiç bana göre olmadı ancak yurtdışına turla gidip orda tek başıma hareket etmeyi seviyorum. :) ama tabi çadır kurmak hiç nasip olmadı :(