0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Davet ettim sizi defalarca kimse gelmedi, artik biz gelip size yikilacaz.
Sicilya...
Sicilya Benim de Finlandiya'ya gidesim var.Ama.....
Her zaman beklerim,başımın üstünde yeriniz var.Bu arada;Vakti zamanında hanım Sicilya'ya ben ise Finlandiya'ya gitmek istediğimizi belirtmişiz.Tanıştık, evlendik ve çocuk oldu ama İstanbul'dan dışarı çıkamadık bir türlü
Ben de Dogu avrupa ve Balkanlar turu yapmak istiyorum ama birturlu zaman ayiramadik.
Belgrad, Selanik, Üsküp, Sofya, Bükreş, Ljubljana, Zagrep, Maribor gibi yerleri gezmeyi isterdim ben de. Ama listemin ilk sırasını Londra ve Prag süslüyor. [emoji4]
Viyena ve Budapeşte eklenirse o listeye 3 aylık gezi çıkar Benim tatil bitti bile, yarın iş başı
Ooo maşallah bakıyorumda millet yurt içini bırakmış yurt dışında tatil hesabı yapıyor Bizim bu yılda tatil hayalleri suya düştü. Planlarım arasında öğrencilik yaptığım yeri yani Gürcistan Tiflisi gezmek vardı ancak iki numara olan kızımın doğumu bu hayali iptal ettirdi. Şimdi de iki tane ufaklıkla nereye gidebiliriz ki diyorum. Yine gideceğimiz yerler sılayı rahim olur(Ordu-Elazığ) Anne babaların elini öper geliriz.
Geçen hafta 10 günlüğüne ist. gidip geldim. Çok gezdim sayılmaz dönüşte safranbolu ya uğradım. Nasip olursa 22 Ağustosta Sideye gidecem . Bu ailecek gideceğim ilk 5 yıldızlı otel olacak.
@Özcan Musaoğlu (4716) abi Allah razı olsun.Ben bu konuda bayağı aktifmişim abi ya sen söyleyince bi bakayım dedimde anılar tazelendi teşekkür ederim Abi evdeki hesap çarşıya uymadı her zamanki gibi. Ama kısmen uydurdum. Son varış noktası Samsun diye düşlerken Adaletsiz bakanlık beni hala Oltuda tutmaya devam ettiği için Oltuya geldik. Ama kısaca bahsedeyim hatırladığım kadarıyla. Malatyadan çıktık yola Ürgüp-Göremede gezmemiz gereken yerleri gezdik. Sonrasında Aksaray üzerindendi sanırım Tuz Gölüne geçtik, bu arada gördüğüm Turuncu tabelaların hemen hepsine girdim. Tuz gölünde güneş batmaya yakın bir zamandı ve muhteşemdi. Oradan çıkıp direk Boluda yer ayarladığımız bir bağ evi gibi bir yerdi oraya gittik. Kalacağımız yere ulaştığımızda saat 23 civarıydı. Bir gün sonrasınada Bolu civarında gezilebilecek nereler varsa hemen hepsini gezdik. 3-4 gece kaldık Boluda. Abantı vs. iyi gezdik. En önemlisi ve merak edilen Yedi Göllerede tereddütler olsada bir daha ne zaman görecez diyerekten gittik. Ama bin pişman oldum. O zahmetli yolu çektiğimize değecek bir güzellikle karşılaşmadık. Sanırım hayallere ve resimlere göre beklentiyi çok yüksek tutmuşuz. Birde oraya son baharda gitmek gerekliymiş. Denilen yolda çok şükür arabanın altını hiç vurmadım ama yollar gerçekten berbattı ve canım ilk göz ağrım sorunsuz bütün aşamalardan geçti.(Bazen çok zorladım mereti) en çok sinirlendiğim nokta ise o berbat yolu çektikten sonra 8 lira giriş ücreti almalarıydı Boludan sonra rotamızı Karabük Safranboluya çevirdik, orayıda hallettikten sonra Amasraya geçtik. Benim kalmaya niyetim vardı Amasrada ancak hanım Ankaraya ailesinin yanına gitmeye çok hevesliydi baktım ki. Amasrayıda üstün körü bir dolaştıktan sonra Ankaraya döndük. Bu geziler gün içinde olunca aşırı bir yorgunluk yaşadım. Mübarek hızlandırılmış tatil programı oldu ama güzel oldu Sonradan pişman olduk keşke Bolu yerine Amasrada konaklasaymışız diye ama bunada şükür. Dönüş yolunda navigasyonun aklına uyduk birde eski yoldan gittik daha da bir perişan oldum. Ankaraya vardığımızda gece yarısını geçiyordu saat ama ben tükenmiştim. 2 günde Kayınpederlerde durduktan sonra Oltuya sağ salimgeldik çok şükür. Sonuç olarak çok eğlendik bir daha yapamayacağımız bir gezi turuydu. Ama keşke maddi durum ve izin süremiz biraz daha iyi olsaydı diyoruz. (Gerçi geçen yıl Diyarbakırda askerlik yaptığım için Urfa-Halfeti-Antep turu yapmıştık 3 günlük oda muhteşemdi. Özellikle Antep'in katmerini sürekli sayıklıyorum İnşallah bir daha nasip olur oralara gitmek. Bu bahsettiğim güzergahta mutlaka gidilmesi gereken yerleri listeleyeyim.Tuz GölüÜrgüp Göremede bir kale vardı adını bilmiyorum mutlaka kaleye çıkılmalıAbant GölüYedi göller ve çevresi(mümkünse sonbaharda)Safranbolu EvleriSafranbolu ve Karabük arasında Bulak Mencilis Mağarasıda kesinlikle görülmeli.Amasrada gün batımını izlemek
Kaç yıl sonra ilkki yaşıyacaksınz abi yani kaç yıllık evlisiniz bir mahsuru yoksa söyleyebilirmisiniz. Bende bizim bakanlığın beni eğitim amaçlı Antalya Beleke sezon dışında götürmesi dışında ailemle hiç gidemedim. Açıkcası ben gezmeyi seven biri olduğum için 5 yıldızlı oteller bana açık cezaevini andırıyor(kapalı cezaevinde görev yapınca aklıma ilk o geliyor ) Otele bi giriyorsunuz imkanlar tamam üst seviyede belki ama dışarı çıkmak için illaki aracınızın olması gerekiyor.[/quotSelman 14 yıllık evliyim. Sinop da yaşıyorum esasında benim denizle çok alakam yok, sinop da evden çıkıp 1 km sonra ister denize gir, ister ormanlık alanda piknik yap bu imkanlara sahibiz. Ancak tatil için bulunduğun ortamdan dışarı çıkman gerekiyor. Şimdiye kadar gittiğimiz yerde hep hısım akraba yanında kaldık. Nasip olursa bu sene tam anlamıyla ilk defa bir tatil yapacaz.
Demek Sema ablanı dinleyip çıktınız Yedigöller'e? Forumda senin Yedigöller gezin icin Sema ablanla inatlaştık atıştık Selman gidecek gitmeyecek diye.Sonra ne olduysa anlamadım bir baktım evlenmişiz.Bunlarin hepsi senin yüzünden Selman Artık bir yanım Bolu'lu oldu.Gecen ay Bolu'daydık.Arkamizdan bizi takip eden 33 plakalı bir Corolla vardı.Evin önüne park ettim arabayı Corolla'da yanaştı ve ne sordu biliyor musun?- Yedigöller'e gitmek istiyoruz nereden gidebiliriz diye sordu.Yıllar önce tıpkı senin sorduğun gibi.Neyse...Adama - peki bizi neden takip ettiniz anlayamadım? Cevap güzeldi.- 34 plakalı olduğunuz için sizin de Yedigöller'e gittiğinizi düşündük dedi.Senden ötürü Yedigöller ile ilgili yaşantımıza bak yav
Selman 14 yıllık evliyim. Sinop da yaşıyorum esasında benim denizle çok alakam yok, sinop da evden çıkıp 1 km sonra ister denize gir, ister ormanlık alanda piknik yap bu imkanlara sahibiz. Ancak tatil için bulunduğun ortamdan dışarı çıkman gerekiyor. Şimdiye kadar gittiğimiz yerde hep hısım akraba yanında kaldık. Nasip olursa bu sene tam anlamıyla ilk defa bir tatil yapacaz.