Gönderen Konu: Tatil Zamanı Yaklaştı Bu Sene Nerdesiniz?  (Okunma sayısı 14415 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Seni unutmayacağız Burak TOLGA
    • www.IMAN ILE TOYOTA'NIN KIMDE OLDUGU BELLI OLMAZ.com.tr
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 109000
  • Model Yılı: '12
  • 536 kere teşekkür etti
  • 508 kere teşekkür edildi
Ynt: Tatil Zamanı Yaklaştı Bu Sene Nerdesiniz?
« Yanıtla #100 : Haziran 28, 2015, 02:44:29 »
Davet ettim sizi defalarca kimse gelmedi, artik biz gelip size yikilacaz. :D
Her zaman beklerim,başımın üstünde yeriniz var.

Bu arada;

Sicilya...
   Sicilya  :huh:  :huh: Benim de Finlandiya'ya gidesim var.Ama..... :(

Vakti zamanında hanım Sicilya'ya ben ise Finlandiya'ya gitmek istediğimizi belirtmişiz.Tanıştık, evlendik ve çocuk oldu ama İstanbul'dan dışarı çıkamadık bir türlü :( :(
Yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
Güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
Üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
KARGALAR SÜRÜYLE,KARTALLAR YALNIZ UÇAR

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #100 : Haziran 28, 2015, 02:44:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #101 : Haziran 28, 2015, 05:14:43 »
Prag'a, Espoo'ya ve Nice'e gidesim var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #102 : Haziran 28, 2015, 18:28:20 »
Her zaman beklerim,başımın üstünde yeriniz var.

Bu arada;

Vakti zamanında hanım Sicilya'ya ben ise Finlandiya'ya gitmek istediğimizi belirtmişiz.Tanıştık, evlendik ve çocuk oldu ama İstanbul'dan dışarı çıkamadık bir türlü :( :(
Ben de Dogu avrupa ve Balkanlar turu yapmak istiyorum ama birturlu zaman ayiramadik.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
  • 277 kere teşekkür etti
  • 406 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #103 : Haziran 28, 2015, 18:41:31 »
Ben de Dogu avrupa ve Balkanlar turu yapmak istiyorum ama birturlu zaman ayiramadik.
Belgrad, Selanik, Üsküp, Sofya, Bükreş, Ljubljana, Zagrep, Maribor gibi yerleri gezmeyi isterdim ben de. Ama listemin ilk sırasını Londra ve Prag süslüyor. [emoji4]

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #104 : Haziran 28, 2015, 20:39:24 »
Belgrad, Selanik, Üsküp, Sofya, Bükreş, Ljubljana, Zagrep, Maribor gibi yerleri gezmeyi isterdim ben de. Ama listemin ilk sırasını Londra ve Prag süslüyor. [emoji4]
Londrayi cikarsan tam benim listem :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Teknoloji Müdürü
  • *
  • Kilometre: 10300
  • Model Yılı: '23
  • 424 kere teşekkür etti
  • 983 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #105 : Haziran 28, 2015, 21:03:21 »
Viyena ve Budapeşte eklenirse o listeye 3 aylık gezi çıkar :)

Benim tatil bitti bile, yarın iş başı :D
İnsanlar 10'a ayrılır
Binary saymayı bilenler ve bilmeyenler   

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #106 : Haziran 28, 2015, 21:38:16 »
Senin için çok kötü olacak Alper :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
« Yanıtla #107 : Haziran 28, 2015, 21:54:56 »

Gecmis olsun. :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #108 : Haziran 28, 2015, 22:00:06 »
Seneye beraber yapalım.2+1 kocaaaman bir çadır var elimde.Balkan tur'unu ailecek yaparız ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #109 : Haziran 29, 2015, 09:53:52 »
Ooo maşallah bakıyorumda millet yurt içini bırakmış yurt dışında tatil hesabı yapıyor :)

Bizim bu yılda tatil hayalleri suya düştü. Planlarım arasında öğrencilik yaptığım yeri yani Gürcistan Tiflisi gezmek vardı ancak iki numara olan kızımın doğumu bu hayali iptal ettirdi. Şimdi de iki tane ufaklıkla nereye gidebiliriz ki diyorum. Yine gideceğimiz yerler sılayı rahim olur(Ordu-Elazığ) Anne babaların elini öper geliriz.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 277 kere teşekkür etti
  • 277 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #110 : Haziran 29, 2015, 10:06:05 »
3 Temmuz gecesi yola çıkıyorum inşallah 1 hafta Antalya-Side'deyiz.. Gelişmeleri, yol durumunu buradan paylaşmaya çalışırım inşallah :)
Herkese iyi tatiller...
I'll make you an offer you can't refuse.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #111 : Haziran 29, 2015, 12:01:34 »
Ooo maşallah bakıyorumda millet yurt içini bırakmış yurt dışında tatil hesabı yapıyor :)

Bizim bu yılda tatil hayalleri suya düştü. Planlarım arasında öğrencilik yaptığım yeri yani Gürcistan Tiflisi gezmek vardı ancak iki numara olan kızımın doğumu bu hayali iptal ettirdi. Şimdi de iki tane ufaklıkla nereye gidebiliriz ki diyorum. Yine gideceğimiz yerler sılayı rahim olur(Ordu-Elazığ) Anne babaların elini öper geliriz.
Allah analı babalı büyütsün Selman.
Hem sen yurt dısı gezi planlarını boş ver de bu konunun ilk sayfalarında belirttiğin o geziyi ne yaptın anlat hele... :islik:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #112 : Haziran 29, 2015, 16:15:00 »
@Özcan Musaoğlu (4716) abi Allah razı olsun.

Ben bu konuda bayağı aktifmişim abi ya sen söyleyince bi bakayım dedimde anılar tazelendi teşekkür ederim :)

Abi evdeki hesap çarşıya uymadı her zamanki gibi. Ama kısmen uydurdum. Son varış noktası Samsun diye düşlerken Adaletsiz bakanlık beni hala Oltuda tutmaya devam ettiği için Oltuya geldik.

Ama kısaca bahsedeyim hatırladığım kadarıyla.

Malatyadan çıktık yola Ürgüp-Göremede gezmemiz gereken yerleri gezdik. Sonrasında Aksaray üzerindendi sanırım Tuz Gölüne geçtik, bu arada gördüğüm Turuncu tabelaların hemen hepsine girdim. :) Tuz gölünde güneş batmaya yakın bir zamandı ve muhteşemdi. Oradan çıkıp direk Boluda yer ayarladığımız bir bağ evi gibi bir yerdi oraya gittik. Kalacağımız yere ulaştığımızda saat 23 civarıydı.
Bir gün sonrasınada Bolu civarında gezilebilecek nereler varsa hemen hepsini gezdik. 3-4 gece kaldık Boluda. Abantı vs. iyi gezdik. En önemlisi ve merak edilen Yedi Göllerede tereddütler olsada bir daha ne zaman görecez diyerekten gittik. Ama bin pişman oldum. O zahmetli yolu çektiğimize değecek bir güzellikle karşılaşmadık. Sanırım hayallere ve resimlere göre beklentiyi çok yüksek tutmuşuz. Birde oraya son baharda gitmek gerekliymiş. Denilen yolda çok şükür arabanın altını hiç vurmadım ama yollar gerçekten berbattı ve canım ilk göz ağrım sorunsuz bütün aşamalardan geçti.(Bazen çok zorladım mereti) en çok sinirlendiğim nokta ise o berbat yolu çektikten sonra 8 lira giriş ücreti almalarıydı :)

Boludan sonra rotamızı Karabük Safranboluya çevirdik, orayıda hallettikten sonra Amasraya geçtik. Benim kalmaya niyetim vardı Amasrada ancak hanım Ankaraya ailesinin yanına gitmeye çok hevesliydi baktım ki. Amasrayıda üstün körü bir dolaştıktan sonra Ankaraya döndük. Bu geziler gün içinde olunca aşırı bir yorgunluk yaşadım. Mübarek hızlandırılmış tatil programı oldu ama güzel oldu  :lol: Sonradan pişman olduk keşke Bolu yerine Amasrada konaklasaymışız diye ama bunada şükür. Dönüş yolunda navigasyonun aklına uyduk birde eski yoldan gittik daha da bir perişan oldum. Ankaraya vardığımızda gece yarısını geçiyordu saat ama ben tükenmiştim. 2 günde Kayınpederlerde durduktan sonra Oltuya sağ salimgeldik çok şükür.

Sonuç olarak çok eğlendik bir daha yapamayacağımız bir gezi turuydu. Ama keşke maddi durum ve izin süremiz biraz daha iyi olsaydı diyoruz. (Gerçi geçen yıl Diyarbakırda askerlik yaptığım için Urfa-Halfeti-Antep turu yapmıştık 3 günlük oda muhteşemdi. Özellikle Antep'in katmerini sürekli sayıklıyorum İnşallah bir daha nasip olur oralara gitmek.  :)

Bu bahsettiğim güzergahta mutlaka gidilmesi gereken yerleri listeleyeyim.

Tuz Gölü
Ürgüp Göremede bir kale vardı adını bilmiyorum mutlaka kaleye çıkılmalı
Abant Gölü
Yedi göller ve çevresi(mümkünse sonbaharda)
Safranbolu Evleri
Safranbolu ve Karabük arasında Bulak Mencilis Mağarasıda kesinlikle görülmeli.
Amasrada gün batımını izlemek
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #113 : Haziran 29, 2015, 16:32:18 »
Geçen hafta 10 günlüğüne ist. gidip geldim. Çok gezdim sayılmaz dönüşte safranbolu ya uğradım. Nasip olursa 22 Ağustosta Sideye gidecem . Bu ailecek gideceğim ilk 5 yıldızlı otel olacak.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #114 : Haziran 29, 2015, 16:42:07 »
 Zaman ve mekanları denek gelenler, küçük buluşmalar bile programlayabilir.

Şu filmi hatırlayan var mı? :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #115 : Haziran 29, 2015, 17:41:23 »
Geçen hafta 10 günlüğüne ist. gidip geldim. Çok gezdim sayılmaz dönüşte safranbolu ya uğradım. Nasip olursa 22 Ağustosta Sideye gidecem . Bu ailecek gideceğim ilk 5 yıldızlı otel olacak.

Kaç yıl sonra ilkki yaşıyacaksınz abi yani kaç yıllık evlisiniz bir mahsuru yoksa söyleyebilirmisiniz.

Bende bizim bakanlığın beni eğitim amaçlı Antalya Beleke sezon dışında  götürmesi dışında ailemle hiç gidemedim. Açıkcası ben gezmeyi seven biri olduğum için 5 yıldızlı oteller bana açık cezaevini andırıyor(kapalı cezaevinde görev yapınca aklıma ilk o geliyor :) ) Otele bi giriyorsunuz imkanlar tamam üst seviyede belki ama dışarı çıkmak için illaki aracınızın olması gerekiyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 536 kere teşekkür etti
« Yanıtla #116 : Haziran 30, 2015, 00:20:29 »
@Özcan Musaoğlu (4716) abi Allah razı olsun.

Ben bu konuda bayağı aktifmişim abi ya sen söyleyince bi bakayım dedimde anılar tazelendi teşekkür ederim :)

Abi evdeki hesap çarşıya uymadı her zamanki gibi. Ama kısmen uydurdum. Son varış noktası Samsun diye düşlerken Adaletsiz bakanlık beni hala Oltuda tutmaya devam ettiği için Oltuya geldik.

Ama kısaca bahsedeyim hatırladığım kadarıyla.

Malatyadan çıktık yola Ürgüp-Göremede gezmemiz gereken yerleri gezdik. Sonrasında Aksaray üzerindendi sanırım Tuz Gölüne geçtik, bu arada gördüğüm Turuncu tabelaların hemen hepsine girdim. :) Tuz gölünde güneş batmaya yakın bir zamandı ve muhteşemdi. Oradan çıkıp direk Boluda yer ayarladığımız bir bağ evi gibi bir yerdi oraya gittik. Kalacağımız yere ulaştığımızda saat 23 civarıydı.
Bir gün sonrasınada Bolu civarında gezilebilecek nereler varsa hemen hepsini gezdik. 3-4 gece kaldık Boluda. Abantı vs. iyi gezdik. En önemlisi ve merak edilen Yedi Göllerede tereddütler olsada bir daha ne zaman görecez diyerekten gittik. Ama bin pişman oldum. O zahmetli yolu çektiğimize değecek bir güzellikle karşılaşmadık. Sanırım hayallere ve resimlere göre beklentiyi çok yüksek tutmuşuz. Birde oraya son baharda gitmek gerekliymiş. Denilen yolda çok şükür arabanın altını hiç vurmadım ama yollar gerçekten berbattı ve canım ilk göz ağrım sorunsuz bütün aşamalardan geçti.(Bazen çok zorladım mereti) en çok sinirlendiğim nokta ise o berbat yolu çektikten sonra 8 lira giriş ücreti almalarıydı :)

Boludan sonra rotamızı Karabük Safranboluya çevirdik, orayıda hallettikten sonra Amasraya geçtik. Benim kalmaya niyetim vardı Amasrada ancak hanım Ankaraya ailesinin yanına gitmeye çok hevesliydi baktım ki. Amasrayıda üstün körü bir dolaştıktan sonra Ankaraya döndük. Bu geziler gün içinde olunca aşırı bir yorgunluk yaşadım. Mübarek hızlandırılmış tatil programı oldu ama güzel oldu  :lol: Sonradan pişman olduk keşke Bolu yerine Amasrada konaklasaymışız diye ama bunada şükür. Dönüş yolunda navigasyonun aklına uyduk birde eski yoldan gittik daha da bir perişan oldum. Ankaraya vardığımızda gece yarısını geçiyordu saat ama ben tükenmiştim. 2 günde Kayınpederlerde durduktan sonra Oltuya sağ salimgeldik çok şükür.

Sonuç olarak çok eğlendik bir daha yapamayacağımız bir gezi turuydu. Ama keşke maddi durum ve izin süremiz biraz daha iyi olsaydı diyoruz. (Gerçi geçen yıl Diyarbakırda askerlik yaptığım için Urfa-Halfeti-Antep turu yapmıştık 3 günlük oda muhteşemdi. Özellikle Antep'in katmerini sürekli sayıklıyorum İnşallah bir daha nasip olur oralara gitmek.  :)

Bu bahsettiğim güzergahta mutlaka gidilmesi gereken yerleri listeleyeyim.

Tuz Gölü
Ürgüp Göremede bir kale vardı adını bilmiyorum mutlaka kaleye çıkılmalı
Abant Gölü
Yedi göller ve çevresi(mümkünse sonbaharda)
Safranbolu Evleri
Safranbolu ve Karabük arasında Bulak Mencilis Mağarasıda kesinlikle görülmeli.
Amasrada gün batımını izlemek

Demek Sema ablanı dinleyip çıktınız Yedigöller'e? :D
Forumda senin Yedigöller gezin icin Sema ablanla inatlaştık atıştık Selman gidecek gitmeyecek diye.Sonra ne olduysa anlamadım bir baktım evlenmişiz.Bunlarin hepsi senin yüzünden Selman :islik: :islik:
Artık bir yanım Bolu'lu oldu.
Gecen ay Bolu'daydık.Arkamizdan bizi takip eden 33 plakalı bir Corolla vardı.Evin önüne park ettim arabayı Corolla'da yanaştı ve ne sordu biliyor musun?
- Yedigöller'e gitmek istiyoruz nereden gidebiliriz diye sordu.Yıllar önce tıpkı senin sorduğun gibi.Neyse...
Adama
- peki bizi neden takip ettiniz anlayamadım? Cevap güzeldi.
- 34 plakalı olduğunuz için sizin de Yedigöller'e gittiğinizi düşündük dedi.
Senden ötürü Yedigöller ile ilgili yaşantımıza bak yav :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 23000
  • Model Yılı: '11
  • 33 kere teşekkür etti
  • 81 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #117 : Haziran 30, 2015, 01:16:17 »
Kaç yıl sonra ilkki yaşıyacaksınz abi yani kaç yıllık evlisiniz bir mahsuru yoksa söyleyebilirmisiniz.

Bende bizim bakanlığın beni eğitim amaçlı Antalya Beleke sezon dışında  götürmesi dışında ailemle hiç gidemedim. Açıkcası ben gezmeyi seven biri olduğum için 5 yıldızlı oteller bana açık cezaevini andırıyor(kapalı cezaevinde görev yapınca aklıma ilk o geliyor :) ) Otele bi giriyorsunuz imkanlar tamam üst seviyede belki ama dışarı çıkmak için illaki aracınızın olması gerekiyor.
[/quot
Selman 14 yıllık evliyim.  Sinop da yaşıyorum esasında benim denizle çok alakam yok, sinop da evden çıkıp 1 km sonra ister denize gir, ister ormanlık alanda piknik yap bu imkanlara sahibiz. Ancak tatil için bulunduğun ortamdan dışarı çıkman gerekiyor. Şimdiye kadar gittiğimiz yerde hep hısım akraba yanında kaldık. Nasip olursa bu sene tam anlamıyla ilk defa bir tatil yapacaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 115400
  • 12 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #118 : Haziran 30, 2015, 09:13:17 »
Eşimi ve kızımı hafta sonu memlekete(Giresun)yolladım.Yeni açılan Ordu-Giresun Havaalanı'nı kullanacaklar.Ordu ve Giresun'lular için çok büyük bir rahatlık oldu.Trabzon havaalanını kullanmaktan kurtulmuştuk olduk.Allah kısmet ederse ben de 10 temmuz'da İstanbul'dan Giresun'a gidiyorum.3 hafta orada kalıp 1 haftada Antalya/Göynük majesty club lamer art otel'de tatilimizi yapıp yine kürkçü dükkanına döneceğiz.Allah herkese sağlık ve huzurla tatillerini geçirmeyi nasib eylesin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #119 : Haziran 30, 2015, 09:47:52 »
Demek Sema ablanı dinleyip çıktınız Yedigöller'e? :D
Forumda senin Yedigöller gezin icin Sema ablanla inatlaştık atıştık Selman gidecek gitmeyecek diye.Sonra ne olduysa anlamadım bir baktım evlenmişiz.Bunlarin hepsi senin yüzünden Selman :islik: :islik:
Artık bir yanım Bolu'lu oldu.
Gecen ay Bolu'daydık.Arkamizdan bizi takip eden 33 plakalı bir Corolla vardı.Evin önüne park ettim arabayı Corolla'da yanaştı ve ne sordu biliyor musun?
- Yedigöller'e gitmek istiyoruz nereden gidebiliriz diye sordu.Yıllar önce tıpkı senin sorduğun gibi.Neyse...
Adama
- peki bizi neden takip ettiniz anlayamadım? Cevap güzeldi.
- 34 plakalı olduğunuz için sizin de Yedigöller'e gittiğinizi düşündük dedi.
Senden ötürü Yedigöller ile ilgili yaşantımıza bak yav :)

:rofl: :rofl: :rofl:

Bilmeden hayırlı bir işe vesile olmuşuz. Vay arkadaş olaya bak sen :P Abi şimdi senin adına sevineyim mi üzüleyim mi bilemedim :) Allah mutlu mesut hayırlı bir ömür nasip etsin size abi ne diyeyim.  :alkis:  :alkis: :alkis: Çok şaşırdım gerçekten, ama güzel bir işe vesile olmuş bizim yedigöller sorusu :)

Selman 14 yıllık evliyim.  Sinop da yaşıyorum esasında benim denizle çok alakam yok, sinop da evden çıkıp 1 km sonra ister denize gir, ister ormanlık alanda piknik yap bu imkanlara sahibiz. Ancak tatil için bulunduğun ortamdan dışarı çıkman gerekiyor. Şimdiye kadar gittiğimiz yerde hep hısım akraba yanında kaldık. Nasip olursa bu sene tam anlamıyla ilk defa bir tatil yapacaz.

Allah mutlu mesut bir ömür geçirmenizi nasip etsin. İnşallah güzel bir tatil yaşarsınız yıllar sonra.