0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sicilya Benim de Finlandiya'ya gidesim var.Ama.....
Nikaragua veya Somali ' yi de düşünün derim ben Engin tecrübelerime dayanarak
Gecmis olsun Metin.Bu sene herhalde Ankara ve Bodrum olur.
hahaha evet Finlandiya benimde ölmeden göreceğim yerler arasında ama doğru zamanlama şubat ayı gidip kuzey ışıklarınıda görebilme şansına sahip olmak için.. yoksa ağustosta bir cazibesi yok..
farklı bır tecrübe yaşanacak yer .. Ren geyıklerıyle kızak yapma keyfi. Kuzey ışıkları kar doğa vs mutlaka gormek lazımmm
Bu sene yine "çok uzak doğu"da tatilimi geçireceğim.Sadece resmi tatillerde tatil yapıyorum
Biz onu da yapamıyoruz
uzak doguda yasarsan biraz daha uzak doguya gitmek bodruma gitmekten daha mantikli ben tatilde krabi, phuket, ranong bir tur yaptim 2200-2300 km yaptim kendime geldim doga deniz tuz gibi kumsallar gurul gurul selaleler fokur fokur kaplicalar hayat burda guzel dimi mehmet bey
Bu yaşamaksa ben yaşıyormuyum diye sordum kendime bir an ! Lanet olsun... çok canım sıkıldı
Ohh Ohh maşallah.Bunlari yazarken eliniz titremedi mi,yüzünüz kızarmadi mı,vicdanınız sızlamadı mı?
Aynen ++++
abi sana hicbir sey yazmiyorum cok yakiniz mazallah terlik falan gelir
Çok özledim vatanımı. Yazın eşimle beraber Antalya/Belek'te 1 hafta, sonra 1 kafta Akdeniz Ege turu. Sonra 1 hafta da İstanbul inşallah.