0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yok arkadaş..Böyle bol oyuncaklı modelleri görüp de gaza gelmemek lazım.Kendi adıma konuşacak olursam. Bir yanda Avensis gibi sağlam,kendini kanıtlamış bir seçenek varken gidip de i30 gibi ne olduğu belli olmayan bir model alamam.Belki ilk başta hoşuna gider aksesuarlar ama önemli olan sorunsuzluktur bence..Ben AVENSİS hayalime devam edeyim en iyisi
bahadır bey 2-3 sayfa içerisinde baya gidip geldiniz yeni i40 geldiğinde kafanız daha da karışacak sanırım avensisle aynı sınıfta olduklarından.
Araba kullanırken donanım ne kadar önemli?
bende tam tersini düşünüyorum. arabanın şeklinin ne önemi var? kullanan kişiye ne faydası var?bir arabayı kullanışlı yapan en önemli şeylerden biri bence donanımı yoksa hala doğana biniyor olurduk herhalde İ30 bence çok uygun bir donanım listesine sahip. keşke diyebileceğim 2 şey kalmış oda koltuk ısıtma ve ön cam rezistansı. birda DSG gibi vitesi olsa üstüne laf edilmez.megane 2 gibi 2 günde bozulan donanımda tabiki adamı çileden çıkartır oda başka.
arkadaşlar ben 3 yıldır hyundai kullanıyorum, ayrıca bir hyundai forumunda yönetimdeyim, inanın hyundainin sorunsuzluğu reno ile kıyaslanamaz bile, hyundainin sorunsuzluğu toyotaya çok rahat kafa tutar, bunu samimiyetle söylüyorum, hatta yapılan bir araştırmada sorunsuzlukta ilk üçe girmişti, şu an birçok aracı koreden ithal olduğu için gümrük verigisi nedeniyle biraz pahalı satılıyor, koore ile yapılan ticaret antlaşmasının onaylanması bekleniyor, ilerleyen günlerde indirim gelebilir diye düşünüyoorumayrıca servis, garanti ve parça koonusunda oldukça avantajlı, benim aracım 15 binde bir bakıma giriyor, 15 bin bakımı 180tl, 30 bin bakımı 190tl, 45 bin bakımı 250 tl gibi rakamlara yaptırdım, orjinal elektirkli ısıtmalı aynası astarlı vaziyette parçacıdan 90 tl ye aldımtabiki eksikleri olacaktır ama ciddi bir gelişim gösterdiğini de kimse inkar edemez, fiat markası gibi yıllardır yerinde saymıyor