0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla test sürüşü de yorumlar da şahane..Teşekkür ederiz..Bugün ben de Mersin Hyundai bayii önünden geçerken içerisi baya bir kalabalıktı. Araç çok hoş duruyor. Tabi malzeme kalitesine de bakmak lazım. Fiyatlar Hyundai'ye alışık olmadığımız kadar yüksek bence.Ama değiyorsa sorun yok..Bagajı baya bir derin gibi görünüyor..Yeterli mi hacmi acaba ? Sanırım 350-360 litre civarı
<iframe width="560" height="315" src="[youtube]gWFE-5gjaMY[/youtube] frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Çetin Bey Benim Hyundai'de tek düşündüğüm sağlamlık dediğiniz gibi ama donanım ve tasarım olarak cezbediyor fiyatı da iyi çok uçuk değil yedek parça rahat bilemiyorum artık ama yabana atmamak gerek galiba Hyundai'yi..
İnternette ufak bir gezintiyle ustun koru inceledim araci.Kore arabalari eskiden kalma tavirla biraz kucumseniyor ulkemizde. Son yillarda buyuk ataktalar, ozellikle Hyundai satis rakamlari ve aldigi odullerle imajini cok iyi bir hale getirmis durumda. Keza canli ornek olarak gordugum Kia Rio'dan bahsetmek isterim, oz abim kadar yakin bir tanidigim onceki sene sifir km Kia Rio Dizel arac aldi. Teslim almaya da beraber gittik. Arac fiyatina gore dolu bir aracti. Tanidigim, araca bir sene kadar bindi ve aldigi fiyattan satti. 1 senede fiyat dususu yasamadi, yaklasik 15000 km kullandi.Yillardir satis liderligini elinde tutan Toyota Corolla'nin 2011 satis rakami 1.02 milyon iken Hyundai Elantra 2011 yilinda 1.01 milyon satis rakami yakaladi ve ben eminimki 2012 Hyundai'nin satis birinciligini ele gecirdigi yil olacak.Kore araclarinin dezavantaji, dizaynlarinin guncelliklerini cabuk yitirmesiydi. Suan gordugum kadariyla dizayn konusunda da cok iyi mesafe kaydettiler.Marka imajini yorumladiktan sonra araca gecmek isterim;Herkesin hemfikir oldugu uzere donanim listesi gercekten cok zengin, fakat bu zenginlikte alternatiflerde mevcut bu sinif araclarda. Aracin yol tutus ve konforunu bilemiyorum tabi ki kullanmadan.Hyundai i30 C segmenti HB arac piyasasina cok etkili bir giris yapamadi, burasi kesin, Golf gibi bir arac varken zaten baska bir arac sansasyon yaratamaz bu sinifta. Fakat Golf'un gerek fiyati, gerek dizayni, gerekse de satin alma zorluklari (Aylarca sira bekleme vb.) nedeniyle kan kaybetmeye basladigi da asikar. Markalar da bunu farketmeye baslamis olacakki fiyat/performans orani dengeli araclar uretiyorlar artik, bunlarin bir ornegi de basligin konusu olan Hyundai i30. Genel bir not verecek olursam "Basarili" derdim bu arac icin. Gecen gun bir arkadasim araba alacagi icin C segmenti HB'ler hakkinda arastirma yapmami istedi, benim kullandigim sinif araclar ve ilgimin oldugu sinif araclar bunlar oldugu icin. Hicbir tarafli arguman kullanmadim, istenirse hepsi hakkindaki arastirma ve goruslerimi baska bir baslikta anlatirim. Benim arastirmamdan cikan sonuc sasirtici gelebilir fakat Peugeot 308 oldu. Fiyat/Performans'i bu kadar yuksek bir arac yok suan o sinifta. Tabi ki bahsettigim arastirma Dizel Otomatik araclar arasinda yapildi bu arada belirtmekte fayda var. Bu sinifta arac alacak olanlar kesinlikle alternatif olarak Peugeot 308'i goz onunde bulundurmalilar.Ve tabi bence.
Gökhan kardeşim tebrikediyorum objektif bir yazı olmuş tamamen yazdıklarına katılıyorum ilgiyle takip ediyorum tüm yazılarını ....Genç yaşına rağmen bilgi birikimin, efendiliğin kurduğun cümlelerden belli oluyor tekrar tebrikediyorum ama bu sefer seni yetiştiren anne ve babanı.
Cok tesekkur ederim, nacizane yorum yapmaya calisiyorum, begenmeniz ve takip etmenizden gurur duydum.
Gökhan kardeşim soyismine tam ters bir karaktersin (işin esprisi tabi ki). Ben de yazılarını beğeniyorum gerçekten güzel ve net bilgiler sunuyorsun... Başarılar...