0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
direksiyonun farklı kullanım modlarını denediniz mi acaba ? bir de test sürüşüne başlamadan önce yakıt tüketim değerini sıfırlayıp test sonucunda elde ettiğiniz değeri paylaşabilseydiniz mükemmel olurdu. yarın ben de test edeceğim kısmetse. sanırım bütün bayiler test aracı olarak otomatik vitesli 1.6 crdi style donanımını kullandırıyor. umarım düz vitesli test aracı vardır.
Çok güzel ve faydalı bir paylaşım olmuş, kendi adıma teşekkür ederim Serkan.Acaba garanti süresi ne bunlarda? Tork kaç? Otomatik şanzıman sistemi nasıl? Dizel ve benzinli bakımları nasıl? Bunlarda eklenince eminim araç hakkında fikir sahibi olunur.
Çok güzel bir paylaşım olmuş Test sürüşü yapmasam da o yapmış kadar oldum.. Hyundai gerçekten çok geliştirdi kendini araç mükemmel..Benim hoşuma Elantra gidiyor araç değiştireceğim zaman Hyundai'yi muhakkak değerlendireceğim..
ya ben zaten tasarım olarak ilk gördüğümden beri beğeniyordum siz donanım konusunu açınca inceleme fırsatı buldum gercekten gayet başarılı özellikle güvenlik donanımları hepsi standart bu çok güzel olmuş ne biliim 2011 corollayı versem acaba alabilirmiyim diye düşünmüyor değilim hani ne yapsam kafa akfaya takasa girsem verirlermi acaba he bide beyaz güzelde şu karamel kahve mi ne o renk mükemmel duruyo
Elentra'nın özellikle tasarımını ben de beğeniyorum fakat işçilik ve malzeme konusunda tereddütlerim var, çok kaliteli ve sağlam hissi uyandırmıyor bende.
Benim test ettiğim araç karamel kahve rengiydi. Araca çok yakışıyor bu renk
Bana göre i30 un iç tasarımı elentradan çok daha güzel olmuş. Orada başka bir müşteri vardı ix35 almış yakın zamanda böyle birşey olacağını bilseydim bunu alırdım diyordu
Hyundaiyi taktir etmek lazım. Diğer firmaların opsiyonel olarak bile vermediği birçok donanımı standart olarak veriyor. Donanım listesini incelemenizi şiddetle tavsiye ederim.