0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Haftasonu İstanbul İzmit arası otobanda zorladım fakat şimdilik sıkıntı yok...
Demekki d4-d lerin ayarı 4/1 veya 4/2
Abdurrahman abi4/2 yi bilmemde 4/1 e katılıyorum benim farkettiğim 2. podu 1 in üstüne almadıkça arıza lambası yakmıyor gerçi 2 de denemedim ama hiç denemeye niyetim yok .
Maceraya gerek yok bu ayar çok süper
Uzun yola gidersem 4/2 yi denerim sıkıntı olmazsa o şekilde bırakırım daha da ellemem
Selamlar tüm yazıları okudum ve ürün sipariş ettimÜrün Bugün geldiBox soketine takılı icinde lamba olan gri bir parça varKabloyu boxa takmAk için o gri parçayı çıkartmak gerekiyor sanırımNeden o parça var onu anlamadım bir yere takmak gerekiyor da ben mı atladım diye şüphelendimAyarı 2/1 yaptım çok az sürdüm çok bir fark hissetmedim
Ağzımın suyu aktı bu chipe ama o kadar param yok lanet olsun !Aracından çıkarıp satacak olan arkadaşlar benimle kontak kursun lütfen, ilk müşteri ben olayım barii ! Yokmu satan acaba ?
Valla bu konuyla alakam yok ama telefondan girdiğim zaman direk bu konu gözüme çarptı ve direk babam acaba dizel araç alır mı oldu valla okuyunca insanın benzinli arabaya takası geliyor işe yaramasa da
Ercüment aracın yakıtıyla pek ilgisi yok turbolu ve elektronik kontrollü her araca oluyor tabi benzinli için modüller daha farklı ve pahalı .
Bir tanede ucuz birşey olsa varya 4. kattan hemen bırakvereceğim kendimi Mahmut abi ya
2. el almayı düşünen arkadaşlara nacizhane fikrimi söylemek isterim .Deneyerek veya tanıdığınız kişiden alın ,bozuk çıkma ihtimali yüksek