0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Race chip siparişini verdim bakalım bundan sonra neler olacak
almamdaki en büyük sebep zaten 2. vitesin düşük devrindeki geç hızlanma
Artık bunların hepsi geride kaldı 2.3.4.5. viteslerde uçacaksın ama asla beni geçemeyeceksin
Abdurrahman abi en son hangi ayarlarda kullanıyorsun .Ben 2/1 de kullanyordum Ahmet abinin tavsiyesi vardı 2. podu 4 de kullanmam için her 100-120 km de kademeli olarak 2/4 de çektim çok daha güzel oldu araç .Bugün otobana çıkma fırsatımda oldu 90 km hızda 6. viteste giderken bile gaza dokununca araba nazlanmadan gidiyor çok yüksek süratlarda deneme fırsatım olmadı zaten çok yüksek hızlara çıkmayıda pek sevmiyorum ama birgün yol ve hava koşulları musait olduğunda deniceğim .Bu arada klima sürekli açık sürekli şehir içi ortalamam 5,6 bugün azda olsa otobana çıktığım için 5.4 e düştü .
Abdurrahman abi bence son günlerini iyi değerlendir.
Siz chiple uğraşırken ben başka alternatifler düşünüyorum
Mahmut benim ayarım'ı türkiyede bir ben, birde jet pilotları kullanıyor 4/4 kullanıyorum .
Sercan Karabulut (12685) link=topic=41781.msg567737#msg567737 date=1332783369]Vaay arkadaş yahu, yine kafamıza bir şeyler vuracak Abdurrahman abi. Üzülme Sercan ,sen üzüldükce ben kahroluyorum
Abi bana çok hızlısın diyorsunda bendeki bu hız sizden bulaştı galiba . Ben yavaş yavaş tırsmaya başladım .
Mahmut tırsmakta haklısın Mahmut chipte bir nokta var , turbonun devreye girdiği an bir miktar gaz pedalını aynı seviyede tutuyorsun özellikle 2.3. 4. viteslerde araba resmen nosluyor koltuğa yapışıyorum ,bayılıyorum o ana ama her zaman deneme ve yapma fırsatı bulamıyorum
Bence mest oluyorsundur abi.
Sercan abi daha önce dedim yine diyorum alıp taktınız mı kendi kendinize ben şimdiye kadar nerdeydim diyeceksiniz .
Mahmutcum farkındayım bir çok kez kulladım chipli araç fakat şu an maddi olarakda pek müsait değilim. Hemde benim istediğim biraz daha farklı bir şey.
Hayırlısı olsun Sercan abi .
Yönetimden bu konunun kilitlenmesini talep ediyorum çok fena tahrik var. yahu arkadaş zorla masrafa sokacaksınız adamı siz
Seko sen şimdiden para biriktirmeye başla ben el attığım zaman ihtiyaç çok olacak.