Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79743 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
arkadaşlar merhaba..piranhayı taktırdım ancak güncelleme yapacakken hata verdi..tekrar tekrar denemelerimde sürekli hata verdi güncellemeyi yapamadım ve artık kartı cihaza taktığımda çalışmıyorda..piranha desteke mesaj attım dönen yok. yarın sabahta yola çıkacaktım..yazılımı yedekleyen bir arkadaş varsa bana yardımcı olabilirmi acilen....

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
İbrahim
Yazılım senin cihazına göre yedeklenmeli. Diğerlerinden birisinin yedeklediği yazılım senin cihazında çalışmayabilir. Ben cihaz ilk aldığımda yazılımın olduğu SD kart yoktu. Daha sonra firmadan gönderdiler. Gelen yazılımı yedekledim ancak yedeklediğim yazılım benim cihazım aktive olduktan sonra bile çalışmadı. Daha sonra çalışan yazılımı yedekledim. Bence sen çok erken yedeklemeye çalışmışsın.

Bu arada eklediğim siteyi bir incele ve sitedeki piranha destek elemanına bir danış. Bir çok kişiye yardımcı oldu.

http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/tm.htm
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • 2 kere teşekkür edildi
merhaba cihazı bende yeni aldım
orjinal yazılımı güncelleyince bendede hata verdi
ama sıkıntı yok zaten kullanmıyacaktım
eğer bana mail adresinizi mesaj atarsanız size
sd kartı kopyalayıp çalıştıracağınız navi programları verebilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
cihazın masa üstü ve açılış logo yapmak isteyenlere resim ler bizim piranha 8" lere göre ayarlanmıştır (800x480) reimleri faklı kaydet deyip bilgisayarınıza çekebilirsiniz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B+
  • 1 kere teşekkür etti
Selam arkadaşlar, konuyu baştan sona takip ettim, öncelikle bu güzel paylaşımlarınız için teşekkürler cidden çok faydalı ve açıklayıcı bilgiler edinmek mümkün.

Ürünü uzun zamandır kullanan arkadaşlar, aldığınız günden beri hiç pişmanlık yaşadınız mı acaba merak ediyorum. Yani aslında almasak iyiymiş çok da lüzumu yokmuş dediğiniz oldu mu? Güncel izlenimlerinizi lütfen paylaşın  :) Eminim bir süre kullandıktan sonra iyi yada kötü insanın kafasında daha net bazı şeyler oturur.

Teşekkürler şimdiden,
İyi forumlar...
Become who you were born to be...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
bendeki navigasyon yazılım değişik isterseniz cihaza bir bakın kararınızı kendiniz verin

IMG 0422

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • 1 kere teşekkür etti
Ümit Bey elinize ve sesinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş :)

Siz kendiniz mi montajını yaptınız yoksa yaptırdınız mı? Bir de mahsuru yoksa kaç paraya mâl ettiğinizi paylaşabilir misiniz?
Become who you were born to be...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
şu an ki fiyatları değişik internette arayıp bakabilirsiniz güncel fiyatlarını
örnek
ben 699 aldım hepsiburda.com son üründü (sakın alışveriş yapmayın o siteden)
bizim cihazın for-x markasıda var aynı firma yapıyor

montajı çok basit  eskisinin yerine zahmetsizce takılıyor teyp montaj
maliyeti alırlar 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
bendeki navigasyon yazılım değişik isterseniz cihaza bir bakın kararınızı kendiniz verin

IMG 0422

Ümit abi sendeki navigasyon nasıl farklı? Birşey mi yükledin sonradan :S
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
farklı olarak ses komutlu navigasyon programı o kadar

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
  • Kan Grubu: A+
Selam arkadaşlar, konuyu baştan sona takip ettim, öncelikle bu güzel paylaşımlarınız için teşekkürler cidden çok faydalı ve açıklayıcı bilgiler edinmek mümkün.

Ürünü uzun zamandır kullanan arkadaşlar, aldığınız günden beri hiç pişmanlık yaşadınız mı acaba merak ediyorum. Yani aslında almasak iyiymiş çok da lüzumu yokmuş dediğiniz oldu mu? Güncel izlenimlerinizi lütfen paylaşın  :) Eminim bir süre kullandıktan sonra iyi yada kötü insanın kafasında daha net bazı şeyler oturur.

Teşekkürler şimdiden,
İyi forumlar...

Montajdan sonraki cihazı tanıyabilmek ve tüm özelliklerini keşfedebilmek için ilk zamanlar yoğun kurcaladım ve navigasyonla beraber diger radyo mp3 vs calistirirken kasmalar ve takilmalar yasadim bu kafama takilmisti biraz...
Fakat cihazi iyice tanidiktan sonra neden bu kadar gec almisim diyorum...
Gercekten fiyatina gore cok cok iyi ve sekil bir cihaz, aracin havasini tamamen degistiriyor, kesinlikle tavsiye ederim...

Sadece gece kullaniminda tus isiklandirmasi mavi oldugundan konsolun turuncu rengine uymuyor ancak alistim artik farketmiyorum zaten cihazin ozellikleri kapatiyor bu acigi...

Sus artık yeter!
Sır perdelerini pek o kadar yırtma.
Çünkü bize, kırıkları sarıp onarmak, sırları örtmek yaraşır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür edildi
o kasmaları bende farkettim fakat baktım kasma değildi hocam navigasyon yazılımından
yazılımın çalışırken altta muzik çalma telefon görüşmesi yapabilme desteği yoktu
menü diye diye bildiğimiz ekranlar aslında radyo, telefon bunlar ayrı ayrı program navigasyonda
açtığınızda hepside kendini en üst önceleğe atmaya çalışıyordu bu destekleri veren
navigasyon yazılımda örneğin arama geldiğinde eskiden cızırtı boğulma olurdu
şimdi ise navigazyonun sesi kısılıyor telefon görüşme sesi artıyor radyo dinlerken
eski navigasyonda navigasyon sesini atmaya çalışırdı şimdi ise kısıyor
cihaz çin malı aynı yere for-x te aynı cihazdan yaptırıyor rom yazılım firmanın işi
bizimkiler içine birtek navigasyon yüklüyorlar o da sd kartta tak gönder sat
bazılaronda igo yüklü bazılarında piranha navigasyon yazılımı yüklü çalışırmı heh çalışır
garantim biter bitmez zaten o mavi ışıları halldedeceğim tek kusuru mavi ışık desetk yeridir herhalde
gerikalanı harika

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Cihazdan bende memnunum açıkçası arkadaşların dediği gibi biraz kasılmalar oluyor ama çokta dert edilicek şeyler değil hiçbir zaman keşke almasaydım demedim aksine iyiki zamanında almışım dedim tek sıkıntım video oynatmada bir türlü ayarlarını yapıp klip izleyemedim onun haricinde cihazda hiç bir sorunum yok almanızı tavsiye ederim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
Merhaba arkadaslar.Bende de ayni cihazdan var.tus rengi olsun diger yaptigim ses sistemi ile ilgili forum\corolla\E140\2011 corolla ses sistemim baslikli yazida nacizhane anlatmistim.Mesajimi keske buraya ekleseymisim.Degerlendirip sorusu olan arkadaslara yardimci olmak isterim.Iyi aksamlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
Merhaba arkadaslar.Bende de ayni cihazdan var.tus rengi olsun diger yaptigim ses sistemi ile ilgili forum\corolla\E140\2011 corolla ses sistemim baslikli yazida nacizhane anlatmistim.Mesajimi keske buraya ekleseymisim.Degerlendirip sorusu olan arkadaslara yardimci olmak isterim.Iyi aksamlar.
Öncelikle elinize sağlık, çok güzel olmuş...

Bende 2009 corolla aracımda Dispatcher kullanıyorum...
Cihazdan oldukça memnunum fakat tek rahatsızlık veren husus mavi led ışıklandırması...
Görüyorum ki araç rengi olan turuncu ile değiştirmişsiniz ve çok klas olmuş. Olması gerekende bu idi tabiki...

Bu konuda sizden detaylı bilgi almak isterim, acaba işlemi siz mi yaptınız veya nereye yaptırdınız!
Ledler falan bordda değişim işlemi zor mu v.s.
Cevap için şimdiden teşekkürler...
Sus artık yeter!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar sorularınızı bahsettiğim mesaj sayfasında cevaplıyorum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Son dönemde benim navi invalide path diyor başka bişey demiyore....... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
Son dönemde benim navi invalide path diyor başka bişey demiyore....... ;)
Ayarlar kisminda
Navi ayarlari bolumunu kontrol edin
Orada
Navi yolu

\SDMMC\MobileNavigator\ MobileNavigator.exe

Olmali...
Eger zaten oyle ve hala bu hatayi aliyorsaniz
Micro Sd deki navi programini kontrol edin dosya bozulmus olabilir veya sd kartinizda bozulmus olabilir...
Sus artık yeter!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Şu an bu cihazı alabileceğimiz en uygun fiyatlı yer neresidir acaba? Bunun yerine tavsiye edebileceğiniz farklı bir cihaz var mı? (Araç Toyota Corolla 2005 1.6 Sol HB)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür edildi
Cevap verebilecek kimse yok mu? Bu cihazı nereden alabilirim?