Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79156 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
arkadaşlar merhaba elinde piranha dispacterin rom dosyaları olan varmı acaba..cihazım kafayı yedi..rom dosyalarına ihtiyacım var. servisle görüştüğümde cihazı gönderin diyorlar..araçtan cihazı söküp göndermekte hiç mantıklı gelmiyor,,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
arkadaşlar merhaba elinde piranha dispacterin rom dosyaları olan varmı acaba..cihazım kafayı yedi..rom dosyalarına ihtiyacım var. servisle görüştüğümde cihazı gönderin diyorlar..araçtan cihazı söküp göndermekte hiç mantıklı gelmiyor,,

Olması lazım bir bakayım birazdan mail atarım. Mail adresiniz nedir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Şu an bu cihazı alabileceğimiz en uygun fiyatlı yer neresidir acaba? Bunun yerine tavsiye edebileceğiniz farklı bir cihaz var mı? (Araç Toyota Corolla 2005 1.6 Sol HB)

Vermiş olduğum adresten alabilirsiniz. Aynı zamanda bu site navigasyon tamiri de yapıyor.

http://www.navigasyon.net/toyota-navigasyon-sistemleri-kat46.html
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yokmu rom dosyası yedeği olan acaba..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Ben  yollamıştım alamadınız mı...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
hayır alamadım İbrahim bey..klasörün içi boş gözüküyordu..mail atmıştım size

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
mail görmedim ama bir daha yollamayı deneyeyim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
size zahmet..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
yolladım....Alınca bilgilendirirseniz sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
ibrahim bey mail gelmiş teşekkür ederim. tarif ettiğniiz şekilde akşam deneyeceğim..umarım becerebilirim :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
merhabalar..rom dosyalarını yüklemeyi beceremedim. acaba cihazın rom dosyalarını nasıl yükleyebilirim. bilen varmıdır..ikinci olarak cihazınızda hangi navigasyon yazılımlarını kullanıyorsunuz. kendi yazılımı dışında kullanan arkadaşlar varsa nerden temin ettiler..şöyle takılmadan reset yapmadan kullanılan navigasyon yazılımı varmıdır..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '13
  • 33 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
ufuk kardeşim 2011 aracıma orjinal flyaudio navigasyon vecruize control taktırdım geri gorüş kameralı fiyatı 2380 di navigasyon 2000tlye geldi resimdeki orjinalinin çok benzeri ve fiyatı çok uygun takılmadan bir şey söylemek mümkün değil ürünü satan yerle bir görüşün derim.alırsanız izlenimlerinizi bizimle paylaşın ben hala taksitdini ödüyorum.
ersin bey dizel aracınızamı cruze kontrol taktırdınız ankarada yüksel bey mi yaptı bu işlemi memnunmusunuz navigasyon değilde bu konuda paylaşımlarınızı bekliyorum saygılarımla...
2013 corolla advance cvt. 30 binde 7 binden sonra lpg li...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
arkadaşlar aracımı acil sattığım için piranha dispacterim boşa çıktı. ihtiyacı olan varsa mesaj atabilir. garantisi devam ediyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 26 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar 2005 model Corolla aracım olduğu için Dispatcher modelini almayı düşünüyordum fakat araçla yıl bakımından uyumsuz olduğunu öğrendim. Piranha nın Cougar modelini alsam aracıma uyar mı? Direksiyon kumandası ve yol bilgisayarı çalışır mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Arkadaşlar 2005 model Corolla aracım olduğu için Dispatcher modelini almayı düşünüyordum fakat araçla yıl bakımından uyumsuz olduğunu öğrendim. Piranha nın Cougar modelini alsam aracıma uyar mı? Direksiyon kumandası ve yol bilgisayarı çalışır mı?

Kerem KARİP bu işten anlar....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti

Yol bilgisayarı teyp içindeyse çok zor çalışması ama direksiyon kumandasının çalışması için gerekli olan elektriksel bağlantı şeması çok basit .. Burdan anlatırım taktırırken mantaj yapan arkadaş ona göre takarsa çalışır..

eğer bahsettiğiniz cihaz bu ise ; discapter ölçüleri ile bu cihazın ölçüleri uyuşmaya yakınsa gelecek olan yeni teyp bu yuvaya oturtulabilir.  Belki biraz polyester  ve çelik macun tabir edilen ürünle güzel bişi çıkabilir ama sizi baya uğraştırır.

yada cougar modelini alıp

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-toyota-corolla-2003-2006-arasi-teyip-cercevesi-kapinda-ode-86803262/detay

bu çerçeve ile montaj yapabilirsiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar piranha dispatcher 8.0 multi media taktırdık ama bende tv anteni yok bağlayan elektrikci gps antenine bağlı dedi kutuda ben görmedim anten tv için sadece gps için var kare gibi bir cihaz yardım ederseniz sevinirim... tv çekiyor ama ne çok net nede çok bozuk yayın değil ses cızırtı olayınıda area dan cheerce seçerek düzelttik...AF 827 :)
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Arkadaşlar piranha dispatcher 8.0 multi media taktırdık ama bende tv anteni yok bağlayan elektrikci gps antenine bağlı dedi kutuda ben görmedim anten tv için sadece gps için var kare gibi bir cihaz yardım ederseniz sevinirim... tv çekiyor ama ne çok net nede çok bozuk yayın değil ses cızırtı olayınıda area dan cheerce seçerek düzelttik...AF 827 :)

Paketten 1 karış uzunluğunda bi anten daha çıkması gerekiyor...Firmadan isteyin....Bazen hafıza kartını falan da yollamayı unutuyolar.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
. tv çekiyor ama ne çok net nede çok bozuk yayın değil ses cızırtı olayınıda area dan cheerce seçerek düzelttik...

tv anteni olmadan çekmesi imkansız.. bende anten varken zor çekiyor..

area dan ayarladığınız ülkeye bakarmısınız? Greece olmasın?

kutu içeriği yukRıdaki gibidir.