0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cevap verebilecek kimse yok mu? Bu cihazı nereden alabilirim?
Şu an bu cihazı alabileceğimiz en uygun fiyatlı yer neresidir acaba? Bunun yerine tavsiye edebileceğiniz farklı bir cihaz var mı? (Araç Toyota Corolla 2005 1.6 Sol HB)
arkadaşlar merhaba elinde piranha dispacterin rom dosyaları olan varmı acaba..cihazım kafayı yedi..rom dosyalarına ihtiyacım var. servisle görüştüğümde cihazı gönderin diyorlar..araçtan cihazı söküp göndermekte hiç mantıklı gelmiyor,,
ufuk kardeşim 2011 aracıma orjinal flyaudio navigasyon vecruize control taktırdım geri gorüş kameralı fiyatı 2380 di navigasyon 2000tlye geldi resimdeki orjinalinin çok benzeri ve fiyatı çok uygun takılmadan bir şey söylemek mümkün değil ürünü satan yerle bir görüşün derim.alırsanız izlenimlerinizi bizimle paylaşın ben hala taksitdini ödüyorum.
Arkadaşlar 2005 model Corolla aracım olduğu için Dispatcher modelini almayı düşünüyordum fakat araçla yıl bakımından uyumsuz olduğunu öğrendim. Piranha nın Cougar modelini alsam aracıma uyar mı? Direksiyon kumandası ve yol bilgisayarı çalışır mı?
Arkadaşlar piranha dispatcher 8.0 multi media taktırdık ama bende tv anteni yok bağlayan elektrikci gps antenine bağlı dedi kutuda ben görmedim anten tv için sadece gps için var kare gibi bir cihaz yardım ederseniz sevinirim... tv çekiyor ama ne çok net nede çok bozuk yayın değil ses cızırtı olayınıda area dan cheerce seçerek düzelttik...AF 827
. tv çekiyor ama ne çok net nede çok bozuk yayın değil ses cızırtı olayınıda area dan cheerce seçerek düzelttik...