0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi tp yada başka bir tuş açık olmalı..sinyal zayıfladığında otomatik en iyi olana kaymasını sağlıyor..Aslında şehirler arası geçerken mesela TRT fm dinliyorsunuz izmirde farklı Aydında farklı bu geçişi otomatik yapması için kullanılan bir tuş ama bazen bocalıyor.
İbrahim kardeşim,Yeni oyuncağın hayırlı, geçmiş doğum günün de kutlu olsun.
İbrahim bey hayırlı olsun. Eğer yardımcı olabilirseniz bir sorum var,Benim araç da 2011 model dün dispatcher ı montaj yaptırmak istedim fakat iki soket boşta kaldı araçtan çıkan. Bunlar nereye monte edilecek bilgi verirseniz sevinirim.
arkadaşlar bu navigasyon sistemi 2012 modeller için de takılabiliyor mu?
Arkadaşlar genel durum nasıl memnun musunuz cihazdan...Bu aralar ciddi ciddi ürüne kafayı taktım...Ürün özellikleri gayet iyi görünüyor... Bundan daha iyileri olabilir fakat fiyatları uçuk...Piranha 700TL bu cezbedici...Kafama takılan ışıklandırması mavi imiş... ancak forumlarda araştırdım seçeneklerde turuncu da var diyorlar...Acaba bu ürünü kullanan arkadaşlar bu ışık konusunu aydınlatabilir mi ve genel olarak üründen memnun mu?Cevaplar için şimdiden teşekkürler...http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=17545&Productid=otpirdispatcher
arkadaşım ürün fena değil ancak.... tv yi unut otobuslerde nasıl sıstem var bılmıyorum ama orda izlediğin tv nin 1/10 ini bulamazsın radyo da iyi değil belki anteni değiştirmek lazım bilmiyorum ben corollanın radyo anten yerıne taktırdım (herkes gb) bilmiyorum sadece bendemı sorun ama ben radyosunun çekişindende menun değilim... ama navigasyon harika mp3 calması harika.. bende gece görüşlü camera var ondada sorun yok ancak son zamanlarda bazen sinyal yok uyarısı verıyor tekrar vitesi geri takınca düzeliyor ... özetlersek bana göre yani 2500 tl verip cd dvd girişli biraz daha iyi olan markalardanda alabilirsin beni idare eder dersen görsellik olarak hava katsın, navigasyon çalışsın , radyodan haz almam genelde mp3 dinlerim dersen ve fiyat olarak ucuz olsun dersen düşünmeden al ....
Kerem bey bu vakitte milimetrik ölçüm alınmaz sabahı beklesek olmazmı
Kerem Cihazın üzerindeki çerçeve Corolla'ya cuk oturuyor. Ama Avensis'oturmayacağını düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Cougar modeli standart double din. Onu denesen daha iyi olmaz mı?