Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79181 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Abi tp yada başka bir tuş açık olmalı..sinyal zayıfladığında otomatik en iyi olana kaymasını sağlıyor..Aslında şehirler arası geçerken mesela TRT fm dinliyorsunuz izmirde farklı Aydında farklı bu geçişi otomatik yapması için kullanılan bir tuş ama bazen bocalıyor.

Kerem dediğine katılıyorum. Ama şöyle bir durum var. Senin bahsettiğin TP tuşu farklı bölgelerde aynı yayının yakalanabilmesi için konmuş bir özellik ve de faydalı bir özellik. Ancak bu özellik aynı istasyona ait bir frekansın kapanıp yeni bir frekans yayına girdiği yerler için geçerli. Arada geçiş yapılan ve aynı istasyona ait iki farklı frekansın olduğu bölgelerde senin de dediğin gibi güçlü sinyali yakalıyor. Ancak bendeki durum biraz farklı; şehiriçinde bir istasyonu dinlerken farklı bir istasyonun frekansına geçiyor. Yani işin temelinde bir yalnışlık var.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Sayın Ümit Vural vakit ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

Öncelikli amacım cihazın vasat olduğunu anlatarak benden sonra bu cihazı alacakları ne aldıklarını bilmelerini sağlamaktı.
Dediklerinizi yanlış anlamadım tabiki. İşim gereği benzer cihazlarla çalıştığım için son üründe kaliteye ve kullanışlılığa çok önem veriyorum. Bazı arkadaşlar uçmuşsun diye nitelendirmiş saygı duyuyorum:)

Size tek katılmadığım nokta hiç araştırmadan aldığım konusundadır. Bir arkadaşımda görmedim ve doğal olarak kendimi bu forumda buldum. Her sayfayı dikkatlice okudum fakat cihazın eksiklerini söyleyen çok birşey görmüş değilim. Yaptığım incelemede cihazın tüm eksiklerini "açıkça" söylediğimi ve bu konuda benden sonra alacak arkadaşlara yön gösterdiğimi düşünerek kendime düşen görevi yerine getirmiş olduğumu düşünüyorum.

Değerli cevaplarınıza gelirsek;

-1Ghz altında gayet akıcı çalışan bu tarzda 3-5özelliği olan bir çok cihaz yapılabilir. Ben bunun tamamen uzak doğudaki arkadaşların özensiz yazılımından kaynaklandığını düşünüyorum.
-100tl 'lik anteni ve boyutunu paylaşırsanız çok sevinirim.
-Radyomdaki sorun cihazdaki bir sorun olabilir, belkide cihazın genelinde bir sorun olabilir kasmalardan dolayı diye düşünüyorum.
-Piranha destek yeni iphone kablosu gönderdi fakat oda çalışmadı.
-Direksiyonda kumandam yok malesef, ama bu sistemin böyle bir sorunu olduğunu değiştirmez bence.
-Bu şekilde bir cihazda radyonun ismini kaydetmesi yapacağım ilk iş olurdu açıkcası. Tabi tercih ve kalite meselesi.
-Radyo arayüzü berbat, teşekkür ederim aynı fikirde olduğunuz için.

Sonuç olarak;
-Forumda benim sorun olarak düşündüğüm şeyler diğer kullanıcılara sorun olarak gözükmemiş olabilir, kimseyi suçlamıyorum. Sadece benim bakış açımda birisi için düşüncelerimin yardımcı olacağını umuyorum.
-Ucuz yani 4te1 fiyatına (cihazı pazarlıkla biraz daha ucuza aldım.) ve ekranı 1inch de olsa büyük:)
-Evet malesef cihazın performansı malesef fiyatının önüne geçemiyor.
-CD DVD olayını bende aramıyorum, son bir kaç yıldır zaten CD 'ye dokunmamış bile olabilirim:)
-Bunun yanında iyiki kendim tak çıkar yaptım yoksa birde ustanın kafasının etini yiyecektim, verilen parada cabası.

Saygılar.

Sayın Seyit GÜVENÇ;
Sizede değerli yanıtlarınız için çok teşekkür ederim.
Radyonuzdaki sıkıntı arkadaşlarında dediği gibi otomatik kanal değiştirme özelliğinden kaynaklanıyor diye düşünüyorum, iptal ederseniz çözülebilir, ama radyo tunerinda zayiflik söz konusu.
TV özelliğini kafamdan sildim şimdilik, belki güzel bir antenle halledilebilir.
2300 tl neredeee 600tl nerede diyerek ürünün tek pozitif yanının fiyatı olduğunu söylemek istiyorum:)

Saygılar.

Ayrıca merak ediyorum, Navitech 'lerin TV performansı nasıl acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
İbrahim kardeşim,
Yeni oyuncağın hayırlı, geçmiş doğum günün de kutlu olsun.
İbrahim bey hayırlı olsun. Eğer yardımcı olabilirseniz bir sorum var,Benim araç da 2011 model dün dispatcher ı montaj yaptırmak istedim fakat iki soket boşta kaldı araçtan çıkan. Bunlar nereye monte edilecek bilgi verirseniz sevinirim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
İbrahim bey hayırlı olsun. Eğer yardımcı olabilirseniz bir sorum var,Benim araç da 2011 model dün dispatcher ı montaj yaptırmak istedim fakat iki soket boşta kaldı araçtan çıkan. Bunlar nereye monte edilecek bilgi verirseniz sevinirim.

Barış bey  o 2 soket in bir tanesi radyo anteni (onu  ototeypciler hallediyorlar) diğeride aux için ( bu soket kullanılmayacak boşta kalacak)

sizede hayırlı olsun ..

bu arada  son 2 günde 1600 km yol yaptım arabamla ilk uzun yola çıkışım oldu ..navigasyon  harika çalıştı  istanbul trafiğinde büyük bir stresden kurtardı beni..:)  usb den mp3  dinlemekte sorun yaşamadım.
ancak tv hikaye :(  ve radio  başarısızdı  dogru dürüst kanal dinleyemedim  cekim  berbattı sanırım anten güclendirmek lazım..

makina 1 kere  dondu kaldı  resmen kendini kilitledi ne  yaptıysam  kendine gelmedi ( belleği söktüm, kapatma tusuna uzun sure basılı tuttum,arabayı kontagı kapatıp bekledım vs.. ( reset atacxaktım kalem ucu  yetişmedi) ama  sonuc almadım..   ) 30 dk lık  beklemeden sonra  kendini toparladı tekrar calısmaya başladı  hiç bir şey olmamış gb ...

2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 110000
  • Model Yılı: '12
  • 26 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
arkadaşlar bu navigasyon sistemi 2012 modeller için de takılabiliyor mu?
Corolla 2012&2021 ilk günden beri...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
arkadaşlar bu navigasyon sistemi 2012 modeller için de takılabiliyor mu?

Salih bey, evet 2012 model Corollalara da takılabiliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
Arkadaşlar,
Dispatcherimi ilk defa te tam anlamı ile kullandım. Yaklaşık 5000 km yol yaptım. Daha önce de belirttiğim gibi radyosu antenden dolayı biraz zayıf. Anteni güçlendirirsek sorun çıkmayacağını düşünüyorum. Navigasyona gelince beni aradığım noktalara kapı numarasına göre götürdü. Oldukça güvenilir bir navigasyonu var. Hiç bilmediğim şehirlerde bile rahatlıkla gezebildim.

Verdiğim paraya değdi mi? EVET....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
2-3 gündür bende cihazda donma yaşıyorum. Müzik açıkken dokunmatik çalışmıyordu, sürekli ekran üzerindeki ikonları kullandığım için canım çok sıkıldı. hatta yolda giderken kurcaladığım için hanımda da azar işittim önüne bak diye :)

birkaç kez açma/kapama tusuna basılı tutarak resetlemeye calıştım ama, normal resetlemede ekrana açılışta piranha amblemi gelirken bende her açılışta yine mp3 player arayüzü geldi. en sonunda kıracaktımki normale döndü.

Aynısı olursa piranha genel merkezinin önünde cihaza benzin döküp eylem yapacağım :P
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
Arkadaşlar genel durum nasıl memnun musunuz cihazdan...

Bu aralar ciddi ciddi ürüne kafayı taktım...

Ürün özellikleri gayet iyi görünüyor...
Bundan daha iyileri olabilir fakat fiyatları uçuk...

Piranha 700TL bu cezbedici...

Kafama takılan ışıklandırması mavi imiş... ancak forumlarda araştırdım seçeneklerde turuncu da var diyorlar...

Acaba bu ürünü kullanan arkadaşlar bu ışık konusunu aydınlatabilir mi ve genel olarak üründen memnun mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=17545&Productid=otpirdispatcher
Sus artık yeter!
Sır perdelerini pek o kadar yırtma.
Çünkü bize, kırıkları sarıp onarmak, sırları örtmek yaraşır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
biri bana bu teybin ön panel ölçüsünü milimetrik olarak verebilirmi...
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Arkadaşlar genel durum nasıl memnun musunuz cihazdan...

Bu aralar ciddi ciddi ürüne kafayı taktım...

Ürün özellikleri gayet iyi görünüyor...
Bundan daha iyileri olabilir fakat fiyatları uçuk...

Piranha 700TL bu cezbedici...

Kafama takılan ışıklandırması mavi imiş... ancak forumlarda araştırdım seçeneklerde turuncu da var diyorlar...

Acaba bu ürünü kullanan arkadaşlar bu ışık konusunu aydınlatabilir mi ve genel olarak üründen memnun mu?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler...

http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?Categoryid=17545&Productid=otpirdispatcher

arkadaşım  ürün fena değil ancak....  tv yi unut  otobuslerde nasıl sıstem var bılmıyorum ama  orda izlediğin tv nin 1/10 ini bulamazsın :)    radyo  da iyi değil belki anteni değiştirmek lazım  bilmiyorum  ben corollanın radyo anten yerıne taktırdım (herkes gb) bilmiyorum sadece bendemı  sorun ama  ben radyosunun  çekişindende menun değilim...   ama navigasyon harika   mp3  calması harika.. bende gece görüşlü camera var   ondada sorun yok  ancak son zamanlarda  bazen sinyal yok  uyarısı verıyor  tekrar vitesi geri takınca düzeliyor ...    özetlersek bana göre yani  2500 tl verip cd dvd girişli  biraz daha iyi olan markalardanda alabilirsin  beni idare eder  dersen görsellik  olarak hava katsın,  navigasyon çalışsın , radyodan  haz almam  genelde mp3 dinlerim dersen   ve fiyat olarak  ucuz olsun dersen  düşünmeden al     .... 
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
arkadaşım  ürün fena değil ancak....  tv yi unut  otobuslerde nasıl sıstem var bılmıyorum ama  orda izlediğin tv nin 1/10 ini bulamazsın :)    radyo  da iyi değil belki anteni değiştirmek lazım  bilmiyorum  ben corollanın radyo anten yerıne taktırdım (herkes gb) bilmiyorum sadece bendemı  sorun ama  ben radyosunun  çekişindende menun değilim...   ama navigasyon harika   mp3  calması harika.. bende gece görüşlü camera var   ondada sorun yok  ancak son zamanlarda  bazen sinyal yok  uyarısı verıyor  tekrar vitesi geri takınca düzeliyor ...    özetlersek bana göre yani  2500 tl verip cd dvd girişli  biraz daha iyi olan markalardanda alabilirsin  beni idare eder  dersen görsellik  olarak hava katsın,  navigasyon çalışsın , radyodan  haz almam  genelde mp3 dinlerim dersen   ve fiyat olarak  ucuz olsun dersen  düşünmeden al     ....
Hasan Bey, TV ile işim olmaz zaten ama radyo çekmemesi düşündürücü umarım çözülür bu...

Asıl merak ettiğim kafama takılan panel ışıklandırması mavi imiş...
Doğru mu?
Bazı forumlarda araştırdım seçeneklerde turuncu da var diyorlar... ama emin olamadım...
Sus artık yeter!
Sır perdelerini pek o kadar yırtma.
Çünkü bize, kırıkları sarıp onarmak, sırları örtmek yaraşır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
evet Öner bey    ışıklandırma mavi... almadan önce  bende sizin gibi  2. bir renk olayına rastlamıştım. ancak benim hem sevdiğim renk mavi oldugu için hemde aşırı bir rahatsızlık vermediği için  sorun etmedim.. bence   sorun edeceğiniz son dert bu olsun  ;)
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti

evet beyler yardım...............

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Kerem bey   bu  vakitte  milimetrik ölçüm alınmaz   sabahı beklesek olmazmı :)
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Kerem bey   bu  vakitte  milimetrik ölçüm alınmaz   sabahı beklesek olmazmı :)

Sıkıntı yok Hasan bey beklerim ben :) Aldığım çerçeveyi oturtabilirmiyim ona bakıcam da...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
Kerem
Cihazın üzerindeki çerçeve Corolla'ya cuk oturuyor. Ama Avensis'oturmayacağını düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Cougar modeli standart double din. Onu denesen daha iyi olmaz mı?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Kerem
Cihazın üzerindeki çerçeve Corolla'ya cuk oturuyor. Ama Avensis'oturmayacağını düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla Cougar modeli standart double din. Onu denesen daha iyi olmaz mı?

Abi avensis ile corolla teypleri hemen hemen aynı tipte..  Cougar ise çok sade ve düz dikdörtgen bi teyp.. Dispacter düğme dizayn konusunda gayet uyumlu olucak aldığım çerçevey biraz oynarsam cuk diye oturacak gibi geliyor bakalım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Kan Grubu: ---
Arkadaşlar benim corollaya çerceve arıyorum 2009 model için normalde 30-40 tl fiyatları var ama bulamadım  120 tl yazıyor .. Acaba var mı bileniniz ? Uygun birşey olan...
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bende yeni sipariş verdim..acaba Ankarada bu cihazı sorunsuz bağlayacak bir yer tavsiye edebilirmisiniz..