0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Piranha Dispatcher 8 inç görüntü ve müzik sistemimi sattım ve Necvox marka 8 inç görüntü ve müzik sistemi aldım. Yeni aldığım sistem internet ozellikli ve CD/DVD çalma özelliğine sahip.
Seyit abi ne diyeyim sana ... bende kim hortlattı diyorum konuyu....
Hort Hort Hort Kerem. Hehehe
Abi görüşemiyoruz konunun hortlaması köpeğin olsun yahu....
Evet Keremciğim gerçekten görüşemedik uzun süredir. Bundan sonra aktif olarak görüşeceğiz kardeşim.
Merhabalar iki ürün arasında kaldım. Piranha dispatcher mı yoksa navitech nx-215f mi ?
ikisinin de artıları eksileri var..piranhanın artısı harita güncelleme ve 1 tb destekleme idi..diğerinin artısıcd girişi vardıdiye hatırlıyorum. Sonuçta ikiside çin malı cihaz
Kerem abi ikisinin de artıları tercih sebebi olması için geçerli nedenler değil. Cd yokmuş usb denen birşey var, 1 tb destekliyomus benim hiç 1 tb lık harddiskim olmadı Görüntü kalitesi, tv vs özellikler nasıl acaba
Görüntü kalitesi çok iyi değil..Ses ; orjinal sistemin bi tık üstünde performans veriyor..tv: şehir merkezinde park halinde isen sorun yok birde analog tv den çok bişey bekleme .. hareket halinde berbat. mesela benim bulundugum bölgede kılcık anten çalışmaz o yüzden teypte çalışmıyor başka soru alim Oğuz..
Abim çok teşekkür ederim zahmet verdim eyvallah. Almamam için açıklayıcı örnekler oldu