Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79152 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 103000
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ibrahim bey teşekkür ederim ama çıkmadı anten herşey tamam anten yok yarın arayıp isteyeceğim bir sıkıntım daha cihaz banamıı yavaş geliyor yoksa bunların hepsimi böyle..
01 AF 827 Ellerinizden ÖpeR :))

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Kerem bey kusura bakmayın sayfada yeniyim yeni yeni alışıyorum :)

evet greece olarak ayarladık dediğim gibi anten eksik canımı sıktı bu konu arefe günü araç izmitten gelecek adanaya o zaman a kadar inşallah piranha yollar araca cam flimi çektireceğim eğer boş zamanım olursa taktırırım elime gelirse anten... sizede teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Güle güle kullanın

Beyler videolarda takılmadan donma yaşamadan hangi formatla izleyebiliyorsunuz..

hangi dönüştürücü program hangi çözünürlük?

2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
ibrahim bey teşekkür ederim ama çıkmadı anten herşey tamam anten yok yarın arayıp isteyeceğim bir sıkıntım daha cihaz banamıı yavaş geliyor yoksa bunların hepsimi böyle..

İsteyin yollarlar mutlaka....Cihazın işlemcisi gerçekten yavaş hatta videolarda takılma çok oluyor ne denediysem halledemedim ben...Ama yinede parasına göre uygun bişey....:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
abi su cihazi alip kullanan yok mu hala ya ? nedir nasildir yazan yok hala dort gozle bekliyoruz fiyatini da indirmisler

bi sürü arkadaş var kullanan..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
iyi günler. 2006 corolla sol aldım. teyp kısmında sorun var. navigasyon takmak istiyorum. Tavsiye edebileceğiniz uyumlu bir model var mı? Bulunduğum yer biraz medeniyetten uzak. Buralarda anlayan yok.  :))

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
abi konuya daha yeni tekrar baktım ben size yardımcı olabilirm ne isitiyorsanız sorabilirsiniz..

Hatta www.facebook.com/ardic1996  burdan da ulaşabilirsini bana

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
bn mp4 ve 3gp de izliyorum videoları

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar,

Bu cihazı ilk alıp kullananlardan birisiyim. İbrahim Emek'in de dediği gibi fiyat-performans kıyaslaması yapınca gayet uygun bir cihaz olduğunu söylemek mümkün. Ben de bir takım aksaklıklar ile karşılaştım. Mesela paketten navigasyon yazılımı yüklü SD kart çıkmamıştı müracaatıö üzerine gönderdiler. Ekran dokunmatiğinde arıza oluştu. Firmada olmasa da 50 tl'ye İstanbulda bir firmada onarttırdım. Yazılımı ve haritalarını periyodik olarak ücretsiz güncelledim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada kendi navigasyon yazılımı dışında bir kaç yazılım daha kullandım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım. İbrahim'in de dediği gibi işlemcisinde bir yavaşlık mümkün ancak onu da çok kafaya takmamak lazım. Nihayetinde diğer markalar aynı özellikler için en az 3-4 kat maliyet isterken hemen hemen aynı problemler ile karşılaşılabiliyor. Bu ürün Çin malı olduğu için kullanıcının şansı da çok önemli. Sanırım ben biraz şanslı kullanıcılardanım ki çözülmeyecek büyük sıkıntım olmadı. Cihaz ile ilgili kullanıma yönelik görüşlerimi de daha önceki sayfalarda yazmıştım. Güle güle kullanın.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar,

Bu cihazı ilk alıp kullananlardan birisiyim. İbrahim Emek'in de dediği gibi fiyat-performans kıyaslaması yapınca gayet uygun bir cihaz olduğunu söylemek mümkün. Ben de bir takım aksaklıklar ile karşılaştım. Mesela paketten navigasyon yazılımı yüklü SD kart çıkmamıştı müracaatıö üzerine gönderdiler. Ekran dokunmatiğinde arıza oluştu. Firmada olmasa da 50 tl'ye İstanbulda bir firmada onarttırdım. Yazılımı ve haritalarını periyodik olarak ücretsiz güncelledim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada kendi navigasyon yazılımı dışında bir kaç yazılım daha kullandım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım. İbrahim'in de dediği gibi işlemcisinde bir yavaşlık mümkün ancak onu da çok kafaya takmamak lazım. Nihayetinde diğer markalar aynı özellikler için en az 3-4 kat maliyet isterken hemen hemen aynı problemler ile karşılaşılabiliyor. Bu ürün Çin malı olduğu için kullanıcının şansı da çok önemli. Sanırım ben biraz şanslı kullanıcılardanım ki çözülmeyecek büyük sıkıntım olmadı. Cihaz ile ilgili kullanıma yönelik görüşlerimi de daha önceki sayfalarda yazmıştım. Güle güle kullanın.

seyit abi benimde bi sıkıntım yok ama tek sorun kutudan anten çıkmadı aradım bana bi adres verdiler meil attım cevap yok sen nereye bildirdin abi yardımcı olurmusun

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Arkadaşlar ben video olayını bu gün itibariyle çözdüm....

Şöyle ki ,

Malum video konusunda takılma ve donmalar yaşıyoruz ya, gerek converterlardan gerek klip indirme sitelerinden bir çok video uzantısı ve bir çok çözünürlük denememize rağmen aşamadığımız bir husustu bu, Bu durum artık benim için tarih oldu.... :D :D :D

Öncelikle Youtube dan istediğiniz klip yada videoyu açıyorsunuz. Daha sonra klibin olduğu sayfada yukarıdaki adres çubuğundan ''www.'' bölümünü silip yerine ''ss'' yazıyorsunuz......( Önemli Husus : www'yu silerken noktayı da silmeyi unutmayın siteye bağlanmıyor yoksa)....Çıkan sayfada seçtiğiniz klip zaten görünecektir. bundan sonra sayfanın size göre sağındaki format bölümünden cihazın çalıştırabileceği formatı seçip indirmeye başlıyorsunuz. Ben FLV 240p ve FLV 360p denedim oldu, siz farklı formatlardan takılmadan seyredilen daha güzel görüntüler elde ederseniz paylaşımlarınız işimize yarayacaktır.......

Neyse bu indirme işlemi bittikten sonra bilgisayarınızda seyredince görüntü çok kötü gelebilir gözünüze ama araçta daha küçük bir ekran formatında seyrettiğiniz için görüntü netleşiyor....Takılmadan ve donmadan izlemek ise cabası....İyi seyirler....

Bu arada nasılsınız  Seyit bey.... ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi

Şöyle ki ,

Malum video konusunda takılma ve donmalar yaşıyoruz ya, gerek converterlardan gerek klip indirme sitelerinden bir çok video uzantısı ve bir çok çözünürlük denememize rağmen aşamadığımız bir husustu bu, Bu durum artık benim için tarih oldu.... :D :D :D

Öncelikle Youtube dan istediğiniz klip yada videoyu açıyorsunuz. Daha sonra klibin olduğu sayfada yukarıdaki adres çubuğundan ''www.'' bölümünü silip yerine ''ss'' yazıyorsunuz......( Önemli Husus : www'yu silerken noktayı da silmeyi unutmayın siteye bağlanmıyor yoksa)....Çıkan sayfada seçtiğiniz klip zaten görünecektir. bundan sonra sayfanın size göre sağındaki format bölümünden cihazın çalıştırabileceği formatı seçip indirmeye başlıyorsunuz. Ben FLV 240p ve FLV 360p denedim oldu, siz farklı formatlardan takılmadan seyredilen daha güzel görüntüler elde ederseniz paylaşımlarınız işimize yarayacaktır.......

Neyse bu indirme işlemi bittikten sonra bilgisayarınızda seyredince görüntü çok kötü gelebilir gözünüze ama araçta daha küçük bir ekran formatında seyrettiğiniz için görüntü netleşiyor....Takılmadan ve donmadan izlemek ise cabası....İyi seyirler....

ben mp4 360 p de izliyorm az donuyor ama 3gp de hiç donmadan izleyebiliyorum 360 p de

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
seyit abi benimde bir sıkıntım yok ama tek sorun kutudan anten çıkmadı aradım bana bir adres verdiler meil attım cevap yok sen nereye bildirdin abi yardımcı olurmusun

Mehmet ben www.piranha.com.tr adresine önce üye oldum. Sonra oradaki üye girişinden girip şikayet bölümüne yazdım. Her ne kadar çok iyi olmasa da müşterilerin müracaatlarına bakıp değerlendiriyorlar. Ve derhal gönderiyorlar. Hatta bana ilk gönderdikleri SD kart geç gelince göndermediler zannedip ikinci defa istedim ikincisinde de gönderdiler. Piranhanın sayfasından alabilirsin. Ayrıca çok özellikle değil herhangi bir oto elektrikçisinden de anten bulabilirsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti

Şöyle ki ,

Bu işlemi bi kere yaptıktan sonra açılan sitede arama motoru kısmına direk ss yazmaya gerek kalmadan direk youtube linkini kopyala yapıştır yaparsanız işler kolaylaşır arkadaşlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
ben öyle yapmıyorum abi size link atim sizde kullanın istediğiniz gibi indirebilirisniz ama youtube için

http://www.clipconverter.cc/ şarkı linkini sitede yer var yapıştır devam de aşşada nasıl indirmek istediğin yazıyor istediğiniz gibi kullanabilirsiniz..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Anlık
    • FaceBooK..
  • 15 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
Mehmet ben www.piranha.com.tr adresine önce üye oldum. Sonra oradaki üye girişinden girip şikayet bölümüne yazdım. Her ne kadar çok iyi olmasa da müşterilerin müracaatlarına bakıp değerlendiriyorlar. Ve derhal gönderiyorlar. Hatta bana ilk gönderdikleri SD kart geç gelince göndermediler zannedip ikinci defa istedim ikincisinde de gönderdiler. Piranhanın sayfasından alabilirsin. Ayrıca çok özellikle değil herhangi bir oto elektrikçisinden de anten bulabilirsin.

abi sordum 40 lira dediler 40 lira vereceğime meil atarım..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Arkadaşlar birçok yerden klip indiriliyor ama, bizim cihaz anca burdan dediğim formatta indirirseniz takılmadan ve donmadan çalıştırıyor....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
rom kafayı yedi  >:(  hiç birşey calışmıyor..    orginal rom olan varmı ulaştırabilecek ? :-\
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
Alıntı yapılan: (Gizli Üye)

Çok teşekkür ederim Ibrahim Emek. İyiyim. İnşallah ocak başı gibi Samsun'da olacağım görüşürüz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
Piranha Dispatcher 8 inç görüntü ve müzik sistemimi sattım ve Necvox marka 8 inç görüntü ve müzik sistemi aldım. Yeni aldığım sistem internet ozellikli ve CD/DVD çalma özelliğine sahip.