0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ibrahim bey teşekkür ederim ama çıkmadı anten herşey tamam anten yok yarın arayıp isteyeceğim bir sıkıntım daha cihaz banamıı yavaş geliyor yoksa bunların hepsimi böyle..
abi su cihazi alip kullanan yok mu hala ya ? nedir nasildir yazan yok hala dort gozle bekliyoruz fiyatini da indirmisler
Arkadaşlar,Bu cihazı ilk alıp kullananlardan birisiyim. İbrahim Emek'in de dediği gibi fiyat-performans kıyaslaması yapınca gayet uygun bir cihaz olduğunu söylemek mümkün. Ben de bir takım aksaklıklar ile karşılaştım. Mesela paketten navigasyon yazılımı yüklü SD kart çıkmamıştı müracaatıö üzerine gönderdiler. Ekran dokunmatiğinde arıza oluştu. Firmada olmasa da 50 tl'ye İstanbulda bir firmada onarttırdım. Yazılımı ve haritalarını periyodik olarak ücretsiz güncelledim ve hiç bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada kendi navigasyon yazılımı dışında bir kaç yazılım daha kullandım ve hiç bir sorun ile karşılaşmadım. İbrahim'in de dediği gibi işlemcisinde bir yavaşlık mümkün ancak onu da çok kafaya takmamak lazım. Nihayetinde diğer markalar aynı özellikler için en az 3-4 kat maliyet isterken hemen hemen aynı problemler ile karşılaşılabiliyor. Bu ürün Çin malı olduğu için kullanıcının şansı da çok önemli. Sanırım ben biraz şanslı kullanıcılardanım ki çözülmeyecek büyük sıkıntım olmadı. Cihaz ile ilgili kullanıma yönelik görüşlerimi de daha önceki sayfalarda yazmıştım. Güle güle kullanın.
Arkadaşlar ben video olayını bu gün itibariyle çözdüm....Şöyle ki , Malum video konusunda takılma ve donmalar yaşıyoruz ya, gerek converterlardan gerek klip indirme sitelerinden bir çok video uzantısı ve bir çok çözünürlük denememize rağmen aşamadığımız bir husustu bu, Bu durum artık benim için tarih oldu.... Öncelikle Youtube dan istediğiniz klip yada videoyu açıyorsunuz. Daha sonra klibin olduğu sayfada yukarıdaki adres çubuğundan ''www.'' bölümünü silip yerine ''ss'' yazıyorsunuz......( Önemli Husus : www'yu silerken noktayı da silmeyi unutmayın siteye bağlanmıyor yoksa)....Çıkan sayfada seçtiğiniz klip zaten görünecektir. bundan sonra sayfanın size göre sağındaki format bölümünden cihazın çalıştırabileceği formatı seçip indirmeye başlıyorsunuz. Ben FLV 240p ve FLV 360p denedim oldu, siz farklı formatlardan takılmadan seyredilen daha güzel görüntüler elde ederseniz paylaşımlarınız işimize yarayacaktır.......Neyse bu indirme işlemi bittikten sonra bilgisayarınızda seyredince görüntü çok kötü gelebilir gözünüze ama araçta daha küçük bir ekran formatında seyrettiğiniz için görüntü netleşiyor....Takılmadan ve donmadan izlemek ise cabası....İyi seyirler....Bu arada nasılsınız Seyit bey....
seyit abi benimde bir sıkıntım yok ama tek sorun kutudan anten çıkmadı aradım bana bir adres verdiler meil attım cevap yok sen nereye bildirdin abi yardımcı olurmusun
Mehmet ben www.piranha.com.tr adresine önce üye oldum. Sonra oradaki üye girişinden girip şikayet bölümüne yazdım. Her ne kadar çok iyi olmasa da müşterilerin müracaatlarına bakıp değerlendiriyorlar. Ve derhal gönderiyorlar. Hatta bana ilk gönderdikleri SD kart geç gelince göndermediler zannedip ikinci defa istedim ikincisinde de gönderdiler. Piranhanın sayfasından alabilirsin. Ayrıca çok özellikle değil herhangi bir oto elektrikçisinden de anten bulabilirsin.
Çok teşekkür ederim Ibrahim Emek. İyiyim. İnşallah ocak başı gibi Samsun'da olacağım görüşürüz.