0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Selamun Aleyküm.Ben yurtdışından sipariş verdim cihaz için.Orijinalinin sordurdum oto elektrikte,ses sistemi bağlanamıyormuş.Bu taktıracağım cihazda var mı arkadaşlar ses sistemi girişi?
bende yeni sipariş verdim..acaba Ankarada bu cihazı sorunsuz bağlayacak bir yer tavsiye edebilirmisiniz..
Cihazı araştırdım internette,bir yerde Bluetooth var diyor bir yerde Bluetooth yok diyor.Kullanan arkadaslar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım ,ben cihazı alıp taktırıdktan sonra bozanlardanım... Cihazı satın aldığım Hepsiburadaya geri yolladım onlarda firmaya yollamışlar. Aslında öncesinde firmayla bağlantıya geçtim ama kargo ücreti falan dediler hatta ilgilenen de olmadı ,bende Hepsibuaradaya yazı döşendim bir güzel, kabul ettiler ve bana internetten mail le bir kod yolladılar ,o kod ile kargoya gittim cihazı yolladım.Bana dokunmatik ekranda lens problemi nedeniyle yenisini yolladılar. Yeni gelen cihazda İgoo yüklü navigasyon var ...Ekran tutukluğu olan arkadaşlar hiç durmasınlar....NOT: Bu arada klip yüklediğinizde oynatırken tutukluk yapıyormu ...Ben bu nedenle hep görüntü kalitesi düşük klipler ( 8 ila 10 mb lık) yüklemek zorunda kalıyorum....Lütfen yardım....
Evet Bluetooth özelliği var ve hiç sorunsuz kullanılıyor. Ben alalı epey oldu hiç sorunsuz kullanıyorum. İbrahim gerçekten sen bir ilki başaranlardansın. Aldın ve bozdun. Yenisini göndermeleri ve İGO8 yüklü olması iyi bencede. Ama sanırım Piranhanın bazı ürünlerinde Piranha yazılımından ziyade İGO8 yazılımı daha sağlıklı çalışıyor. Bu nedenle Piranha yazılımının çalışmadığı durumlarda İGO8 yükleyip gönderiyorlar. Bende Piranha yazılımı var ve ne bir takılma yapıyor ne de yavaşlama. Gayet sorunsuz bir şekilde kullanılıyor. Bu arada video için ANYCONVERT diye bir program var. Orada format değiştirirsen takılmadan çalışıyor.
arkadaşlar birşey merak ediyorum..cihazı aldım ancak henüz kurduramadım ankaraya gittiğimde taktıracağım bir cihaz ile telefon üzerinden internete bağlanılabiliyormu..bağlanılıyorsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim
Seyit bey söylediğiniz programı indirdim. Video ve ses seçeneklerinden yapılacak seçimleri, görüntü ve ses kalitesini bozmadan ,aynı zaman da yürütürken takılmaması için hangi konfigürasyonda dönüştürdüğünüzü yazarsanız çok sevinirim...
İyi akşamlar herkeze.Benim cihazda bu aralar cihazı açma kapama ses açma kısma tuşuna bişeyler oluyo. ses açarken tuşu döndürüyorum ama açmıyo kısmıyo sonra duzeliyo filan ama ara sıra yapıyo. Böle bir şikayeti olan var mı ?
Barış, bir sefer resetle büyük ihtimalle düzelir.