Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79180 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bas Gaza Ver Yanı COROLLA Bu. ;)
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '11
Selamun Aleyküm.
Ben yurtdışından sipariş verdim cihaz için.
Orijinalinin sordurdum oto elektrikte,ses sistemi bağlanamıyormuş.
Bu taktıracağım cihazda var mı arkadaşlar ses sistemi girişi?
-1997 model 1.3 XE(06 VZK 20)
-1999 model 1.6 Special(21 EK 944)
-2006 model 1.6 Sol SD(06 ZVZ 21)
-2011 model 1.33 Comfort(21 EK 404)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Kan Grubu: ---
Selamun Aleyküm.
Ben yurtdışından sipariş verdim cihaz için.
Orijinalinin sordurdum oto elektrikte,ses sistemi bağlanamıyormuş.
Bu taktıracağım cihazda var mı arkadaşlar ses sistemi girişi?

Var muhammed var orjinalede takılır da sistem sana söyleyen arkadaş yanlış bilgi aktarmış..
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
yokmu bu cihazdan alıp ankarada taktıran

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
bende yeni sipariş verdim..acaba Ankarada bu cihazı sorunsuz bağlayacak bir yer tavsiye edebilirmisiniz..

Ben Ankarada taktırdım. Hiç bri sorun yaşamadım. gayet memnum. İsterseniz yer tarif edebilirim.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
çok sevinirim yeri tarif ederseniz..kaç liraya mal oldu ve herşey sorunsuz çalışıyormu

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Bas Gaza Ver Yanı COROLLA Bu. ;)
    • Facebook
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '11
Cihazı araştırdım internette,bir yerde Bluetooth var diyor bir yerde Bluetooth yok diyor.Kullanan arkadaslar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
-1997 model 1.3 XE(06 VZK 20)
-1999 model 1.6 Special(21 EK 944)
-2006 model 1.6 Sol SD(06 ZVZ 21)
-2011 model 1.33 Comfort(21 EK 404)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
  • Kan Grubu: A+
Cihazı araştırdım internette,bir yerde Bluetooth var diyor bir yerde Bluetooth yok diyor.Kullanan arkadaslar bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Ben daha almadım ama en kısa zamanda alacağım!
Cihazda BT var! çok araştırdım... Kesin kaynak http://www.piranha.com.tr/product.php?product_id=277

Benim emktar piranha leonda bile varken bu cihazda olmaması imkansız...
8-)

Buda resmi
Sus artık yeter!
Sır perdelerini pek o kadar yırtma.
Çünkü bize, kırıkları sarıp onarmak, sırları örtmek yaraşır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım ,ben cihazı alıp taktırıdktan sonra bozanlardanım... :D :lol: :D
Cihazı satın aldığım Hepsiburadaya geri yolladım onlarda firmaya yollamışlar. Aslında öncesinde firmayla bağlantıya geçtim ama kargo ücreti falan dediler hatta ilgilenen de olmadı ,bende Hepsibuaradaya yazı döşendim bi güzel, kabul ettiler ve bana internetten mail le bi kod yolladılar ,o kod ile kargoya gittim cihazı yolladım.Bana dokunmatik ekranda lens problemi nedeniyle yenisini  yolladılar. Yeni gelen cihazda İgoo yüklü navigasyon var ...Ekran tutukluğu olan arkadaşlar hiç durmasınlar....
NOT: Bu arada klip yüklediğinizde oynatırken tutukluk yapıyormu ...Ben bu nedenle hep görüntü kalitesi düşük klipler ( 8 ila 10 mb lık) yüklemek zorunda kalıyorum....Lütfen yardım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Arkadaşlar daha önce de yazmıştım ,ben cihazı alıp taktırıdktan sonra bozanlardanım... :D :lol: :D
Cihazı satın aldığım Hepsiburadaya geri yolladım onlarda firmaya yollamışlar. Aslında öncesinde firmayla bağlantıya geçtim ama kargo ücreti falan dediler hatta ilgilenen de olmadı ,bende Hepsibuaradaya yazı döşendim bir güzel, kabul ettiler ve bana internetten mail le bir kod yolladılar ,o kod ile kargoya gittim cihazı yolladım.Bana dokunmatik ekranda lens problemi nedeniyle yenisini  yolladılar. Yeni gelen cihazda İgoo yüklü navigasyon var ...Ekran tutukluğu olan arkadaşlar hiç durmasınlar....
NOT: Bu arada klip yüklediğinizde oynatırken tutukluk yapıyormu ...Ben bu nedenle hep görüntü kalitesi düşük klipler ( 8 ila 10 mb lık) yüklemek zorunda kalıyorum....Lütfen yardım....
Klip yüklediğimde aynı sıkıntı bende de var ibrahim abi naptıysam çözemedim her türlü formata çevirdim ama sonuç yine aynı yapabilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa seviniriz :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti

Evet Bluetooth özelliği var ve hiç sorunsuz kullanılıyor. Ben alalı epey oldu hiç sorunsuz kullanıyorum.

Cihazı satın aldığım Hepsiburadaya geri yolladım onlarda firmaya yollamışlar. Aslında öncesinde firmayla bağlantıya geçtim ama kargo ücreti falan dediler hatta ilgilenen de olmadı ,bende Hepsibuaradaya yazı döşendim bir güzel, kabul ettiler ve bana internetten mail le bir kod yolladılar ,o kod ile kargoya gittim cihazı yolladım.Bana dokunmatik ekranda lens problemi nedeniyle yenisini  yolladılar. Yeni gelen cihazda İgoo yüklü navigasyon var ...Ekran tutukluğu olan arkadaşlar hiç durmasınlar....

İbrahim gerçekten sen bir ilki başaranlardansın. Aldın ve bozdun. Yenisini göndermeleri ve İGO8 yüklü olması iyi bencede. Ama sanırım Piranhanın bazı ürünlerinde Piranha yazılımından ziyade İGO8 yazılımı daha sağlıklı çalışıyor. Bu nedenle Piranha yazılımının çalışmadığı durumlarda İGO8 yükleyip gönderiyorlar. Bende Piranha yazılımı var ve ne bir takılma yapıyor ne de yavaşlama. Gayet sorunsuz bir şekilde kullanılıyor.

Bu arada video için ANYCONVERT diye bir program var. Orada format değiştirirsen takılmadan çalışıyor. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Evet Bluetooth özelliği var ve hiç sorunsuz kullanılıyor. Ben alalı epey oldu hiç sorunsuz kullanıyorum.

İbrahim gerçekten sen bir ilki başaranlardansın. Aldın ve bozdun. Yenisini göndermeleri ve İGO8 yüklü olması iyi bencede. Ama sanırım Piranhanın bazı ürünlerinde Piranha yazılımından ziyade İGO8 yazılımı daha sağlıklı çalışıyor. Bu nedenle Piranha yazılımının çalışmadığı durumlarda İGO8 yükleyip gönderiyorlar. Bende Piranha yazılımı var ve ne bir takılma yapıyor ne de yavaşlama. Gayet sorunsuz bir şekilde kullanılıyor.

Bu arada video için ANYCONVERT diye bir program var. Orada format değiştirirsen takılmadan çalışıyor.

Seyit bey söylediğiniz programı indirdim. Video ve ses seçeneklerinden yapılacak seçimleri, görüntü ve ses kalitesini bozmadan ,aynı zaman da yürütürken takılmaması için hangi konfigürasyonda dönüştürdüğünüzü yazarsanız çok sevinirim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
arkadaşlar birşey merak ediyorum..cihazı aldım ancak henüz kurduramadım ankaraya gittiğimde taktıracağım bi cihaz ile telefon üzerinden internete bağlanılabiliyormu..bağlanılıyorsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
arkadaşlar birşey merak ediyorum..cihazı aldım ancak henüz kurduramadım ankaraya gittiğimde taktıracağım bir cihaz ile telefon üzerinden internete bağlanılabiliyormu..bağlanılıyorsa nasıl yardımcı olursanız sevinirim
Bu tip cihazlaar internete bağlanmaz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
teşekkür ederim..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti

Seyit bey söylediğiniz programı indirdim. Video ve ses seçeneklerinden yapılacak seçimleri, görüntü ve ses kalitesini bozmadan ,aynı zaman da yürütürken takılmaması için hangi konfigürasyonda dönüştürdüğünüzü yazarsanız çok sevinirim...

İbrahim
Uzun süredir bu konuya bakmadığım için cevap yazamadım. Ben sadece bri film çevirdim. O da 640 X 480 veya yakın bir değerdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • Online Bulmaca Sitesi
Sayın Dispatcher kullanıcıları!

Üründeki şu mavi konsol rengine çare bulan var mı?
Ledleri turuncuyla değiştirelim gibi düşüncesi olanlar vardı...

Corollanın turuncu konsol rengine dispatcherin mavi rengi uymuyor abi, alışamadı gözüm... >:( Ne dersiniz!
Sus artık yeter!
Sır perdelerini pek o kadar yırtma.
Çünkü bize, kırıkları sarıp onarmak, sırları örtmek yaraşır.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
İyi akşamlar herkeze.
Benim cihazda bu aralar cihazı açma kapama ses açma kısma tuşuna bişeyler oluyo. ses açarken tuşu döndürüyorum ama açmıyo kısmıyo sonra duzeliyo filan ama ara sıra yapıyo. Böle bi şikayeti olan var mı ?  :(
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
İyi akşamlar herkeze.
Benim cihazda bu aralar cihazı açma kapama ses açma kısma tuşuna bişeyler oluyo. ses açarken tuşu döndürüyorum ama açmıyo kısmıyo sonra duzeliyo filan ama ara sıra yapıyo. Böle bir şikayeti olan var mı ?  :(

Barış, bir sefer resetle büyük ihtimalle düzelir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
Barış, bir sefer resetle büyük ihtimalle düzelir.
Seyit abi resetledim ama bi düzelme yok.
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
Cihazında dokunmatik sıkıntısı çeken arkadaşlara duyurulur.

Son montajımda sabitleme vidalarını biraz fazla sıktığımı farkettim. Sonradan vidaları bildiğimiz musluk contasının içinden geçirerek daha yumuşak bir sabitleme yöntemi ürettim. Ve sonunda vidalar fazla sıkılmadığı için kasmayan ekran çerçevesi, doğal olarak ta algılaması tam bir dokunmatik ekran. Aklınızda bulunsun...
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”