Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79171 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
arkadaşlar  numarasız soket ile 2 numaralı soket (bosta olanlar)  prinhanın  neresine takılacak veya bunlar nerenın  kabloları?

teypcının birisine gittim bugün adam ürünü görelim  oemmi  cercevesi varmı falan sorular sordu    olacak olursa 100 tl nı alırım dedi  oda yetmezmiş gb bugün olmaz  ancak yarın olur dedi   :)
2012 corolla comfort düz

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Hasan bey kalın kablolu olan anten de diğerini çözemedim burdan.. Anten için dönüştürücü kullanmanız gerekmektedir.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Bende 2007 Model Toyota Corolla HB D-4D 1.4 Terrra var acaba bu ürünü alsam benim aracıma uyar mı yada taktıran var mı? Cevap yazarsanız çok sevindirirsiniz beni.
Haritaci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Bende 2007 Model Toyota Corolla HB D-4D 1.4 Terrra var acaba bu ürünü alsam benim aracıma uyar mı yada taktıran var mı? Cevap yazarsanız çok sevindirirsiniz beni.
uygun çerceve ile takabilirsiniz. forumda arama yaparsanız görürsünüz bir kaç arkadaş taktırmıştı ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
   Arkadaşlar ürünü ilk bozan forum üyesi olarak kendimi takdim ediyorum... Geçen hafta cihazı bi güncelleyim dedim turkey dosyasıyla kendi sitesinde güncelledim sonra dokunmatik ekran tutukluk yapmaya falan başladı, geçer heralde okuyodur kartı ondandır dedim ama 1 haftaya kalmadıve bu  gece yola çıkacaktım şansa cihazın dokunmatik ekranı kilitlendi , yandaki düğmeler çalışıyo ama sadece radyo dinleyecez sanırım.... Biraz araştırdım internette rom yüklemek gerekliymiş, baya bi anlatmışlar başka bir forum sitesinde ama bizim cihazın rom linkini bir türlü bulamadım...Bu konuyla daha önce ilgilenen yada rom denilen yazılımı daha önce cihazı bilgisayara bağlayarak yedeklemiş arkadaşlar var ise yardımlarını lütfen benden esirgemesin... Canım çok sıkkın... Moıralim çok bozuk... Bütün yazılım ve navigasyon haritalarınızı yedeklemeyi unutmayın....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ibrahim  bey oncelikle gecmis olsun.benim alet hala geldigi gunku gb duruyor.is yogunlugundan elektrikci arayamadim daha.toyota servisini aradim takarmisiniz dedim kendi urunleri haricindeki markalarin montajini yapmiyorlarmis..is yeri araclari reno oldugu icin orasiyla samimiyetimiz var diye oraya yolladim arabayi babamla  orasida bakmis bakmis yapamamis.. Nasipsepersembe gunu izinliyim  kendim basinda ilgilenecem.  takinca ki o zqmana kadar halledemezseniz rom yedeginde yardimci olulmaya calisirim
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
   Arkadaşlar ürünü ilk bozan forum üyesi olarak kendimi takdim ediyorum... Geçen hafta cihazı bir güncelleyim dedim turkey dosyasıyla kendi sitesinde güncelledim sonra dokunmatik ekran tutukluk yapmaya falan başladı, geçer heralde okuyodur kartı ondandır dedim ama 1 haftaya kalmadıve bu  gece yola çıkacaktım şansa cihazın dokunmatik ekranı kilitlendi , yandaki düğmeler çalışıyo ama sadece radyo dinleyecez sanırım.... Biraz araştırdım internette rom yüklemek gerekliymiş, baya bir anlatmışlar başka bir forum sitesinde ama bizim cihazın rom linkini bir türlü bulamadım...Bu konuyla daha önce ilgilenen yada rom denilen yazılımı daha önce cihazı bilgisayara bağlayarak yedeklemiş arkadaşlar var ise yardımlarını lütfen benden esirgemesin... Canım çok sıkkın... Moıralim çok bozuk... Bütün yazılım ve navigasyon haritalarınızı yedeklemeyi unutmayın....

Abi hemen sevinme :) Senden önce ben bozdum yaklaşık 1 ay oluyor.. Navigasyon haritasını güncellerken hadi dedim yedeğini alayım.Tuttum hafıza kartını kopyala dedim sonra başka bi klasöre yedeğinin koydum.Arkadaşın teybe takınca herşey normal takii navi yi seçinceye kadar. Naviyi seçince cihaz iptal hiç bir düğme çalışmıyor arkadaş ilk önce akü kutup başlarını söküp öyle kapatmış sonra ben resetle kapatmayı buldum :) Piranha ile görüştük navigasyon yazılımı bozuldu dedik bize 2 gb hafıza kartı gönderdiler şimdi bi sıkıntı yok..
Cihazı kapattıktan sonra hafıza kartını çıkar öyle kullan abi ozaman kilitleme yapmıyor bilgin olsun. Piranha ile irtibatı kesme.. Bizim durum bu sende türkey felam deyince navi. ile alakalı olabileceği geldi aklıma bi dene bence..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
arkadaşlar  numarasız soket ile 2 numaralı soket (bosta olanlar)  prinhanın  neresine takılacak veya bunlar nerenın  kabloları?

teypcının birisine gittim bugün adam ürünü görelim  oemmi  cercevesi varmı falan sorular sordu    olacak olursa 100 tl nı alırım dedi  oda yetmezmiş gb bugün olmaz  ancak yarın olur dedi   :)

Hasan abi ben kendim taktım kamera dahil hepsini. 100 TL den kaçtığımdam değil. Huyum bu bir sıkıntı olursa sonradan halledebilmek için birde meraktan sanırım. Elin yatkınsa sende yapabilirsin. Usta olmaya gerek yok.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi

Abi hemen sevinme :) Senden önce ben bozdum yaklaşık 1 ay oluyor.. Navigasyon haritasını güncellerken hadi dedim yedeğini alayım.Tuttum hafıza kartını kopyala dedim sonra başka bir klasöre yedeğinin koydum.Arkadaşın teybe takınca herşey normal takii navi yi seçinceye kadar. Naviyi seçince cihaz iptal hiç bir düğme çalışmıyor arkadaş ilk önce akü kutup başlarını söküp öyle kapatmış sonra ben resetle kapatmayı buldum :) Piranha ile görüştük navigasyon yazılımı bozuldu dedik bize 2 gb hafıza kartı gönderdiler şimdi bir sıkıntı yok..
Cihazı kapattıktan sonra hafıza kartını çıkar öyle kullan abi ozaman kilitleme yapmıyor bilgin olsun. Piranha ile irtibatı kesme.. Bizim durum bu sende türkey felam deyince navi. ile alakalı olabileceği geldi aklıma bir dene bence..

Nasıl çalışmaz ya. Bende ilk geldiğinde piranha extra programını kurar kurmaz güncelledim. Pc ye klasör açyım güncellemeden önce, güncellmeden sonra diye. sonra kopyaladım oraya attım oradan tekrar karta falan... Sorunsuz çalışıyor. Donma olayına gelince izinden dönerken bir kere yolda navigasyon çalışırken müzik açayım dedim o anda bende de donma oldu power tusuna basılı tutup resetledim normale döndü. Şu an hiçbir sıkıntı yok şükür.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
Merhabalar;

2008 Model Corolla'm için Piranha'nin Dispatcher 8.0" modelini satın aldım. Haftasonu büyük bir heyecanla aracıma kurdum. Youtube videoları yardımıyla orjinal teybi çıkardıktan sonra montajı çok kolay zaten. Eliniz bu tarz işlere yatkın ve biraz da cesaretliyseniz kendiniz rahatlıkla yapabilirsiniz. Alet donanımsal olarak ve fikir açısından çok güzel. Fakat Kullanışlılığına ve yazılımsal estetige malesef donanımı kadar özenilmemiş. 4 tane 50W amfisi, tv si, navigasyonu, notepadi, ekolayzırı gayet güzel düşünülmüş. Fakat bir elektronik mühendisi olarak söyleceğim şey şu ki; bu cihaz henüz prototip aşamasında. Sorunları şu şekilde sıralıyorum, eğer çözümü olan varsa burada bildirirseniz çok sevinirim.

1.Alet malesef kasıyor. Navigasyondan radyoya, bluetootha geçmeye resmen korkuyorum. Daha ilk günüm olmasına rağmen reset atmak zorunda bile kaldım. Radyodayken navigasyona döndüğüm zaman eğer navigasyon kapalı ve yeni açılıyorsa, birşeyler açılıyor fakat harita gelmiyor. Çok can sıkıcı bir durum malesef. Yolda 15 dk sonra kendi kendine geldi harita.

2.TV yayının İstanbul maslak civarında neredeyse sesi ve görüntüsüyle izlenir bir tv yayını alamadım. Halbuki Sunny marka el televizyonum bile bir çok zorlu koşullarda kendini bana kanıtlamıştı. (Alan ayarını GREECE olarak değiştirince daha iyi bir hal aldı fakat halen vasat bir durumda. Daha güzel bir alan ayarı bulan varsa tecrübesini paylaşırsa sevinirim.)

3.Radyo dinlerken dakika başı seste alçalıp yükselmeler oluşuyor. APS tuşuna basıp ekolayzırı açtığımda görüyorum ki kendi kendi kendine bazı ayarları default ayarlardan farklı değerler almış. APS menüsü açıkken, hiç bir ayarın değiştiğini görmedende müziğin alçalıp yükseldiğini, yada derinden geldiği durumlarda oluyor. Orjinal teybin pratikliğini ve kalitesini aratıyor.

4.Cihazla beraberinde gelen iphone kablosunu malesef çalıştıramadım. İphone üzerinde, bağlanan aksesuardaki parazit nedeniyle şebekede sıkıntı çekilebilir tarzında bir yazı çıktı:S İphone'u şarj edemedim sonuç olarak.

5.Cihazın rengi arabanın konsolu ile farklı tonda. Fakat buna rağmen kenar çıtaları ve konsol ile güzel bir üçlü oluşturdular. Farklı renkte olmasına rağmen itici değil.

*Bundan sonraki kısımlar donanımsal değil daha çok yazılımsal sorunlar;

6.Sağ üstteki Display tusuna Navigasyonda bile basarken trafiğinde etkisiyle eğer eliniz kayarsa tuş çok yumuşak olduğu için radyonun frekansını değiştiriyorsunuz. Trafikte zor bir duruma sokuyor. Radyoyu ayarlayabilmek için tekrar radyo menüsüne dönüp istediğiniz kanalı ayarlamanız gerekiyor. Aletin kastığınıda düşünürsek oldukça moral bozucu.

7.Radyo kanalını kaydettiğinizde radyonun ismi değilde kanalı kaydoluyor. Bu tarz bir alette neden frekansın ismi görünüyor kayıt sekmesinde:S, ben frekansları bilsem kendimde ayarlarım :)

8.Not defterinde numerik not almak neredeyse imkansız, iphone'daki gibi numerik klavyeye geçme sekmesi olması gerekli.

9.İphone ile telefon görüşmesi yaparken otomatik olarak görüşmeyi üzerine aldı, ben arabaya konuşarak girmiştim. Fakat görüşmeyi bırakmak istememe rağmen ilgili bir tuş bulup görüşmeyi cihazdan alıp sadece telefona aktaramadım. (Telefon üzerinde görüşmeyi aktarma sekmesi varmış bu sorun çözülmüştür.)

10.Radyonun arayüzü çok berbat. Böyle bir cihaz için çok daha güzel renklerde bir arayüz tasarlanabilir. Bence navigasyonda kullanılan renklerdeki gri tonları, mavi ve yeşilin tonları harika. Kesinlikle orjinal navigasyondaki gibi tonlar kullanılarak menu ve radyo yeniden tasarlanmalı.

11.Bu cihaz ile iphone'un internetini bluetooth'tan paylaşarak internete girebildiğimizi okumuştum. Fakat öyle bir sekme bulamadım.

Dediğim gibi navigasyon eğer doğru çalışabilmeyi başarırsa en guzel kısmı. Renk seçimleri mükemmel olmuş arabaya çok yakışıyor.

Bana katılıp katılmadığınız noktaları aynı içtenlikle paylaşırsanız sevinirim. Ürünü geri iade etmeyi düşünüyorum.
Şimdiden teşekkürler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Hasan abi ben kendim taktım kamera dahil hepsini. 100 TL den kaçtığımdam değil. Huyum bu bir sıkıntı olursa sonradan halledebilmek için birde meraktan sanırım. Elin yatkınsa sende yapabilirsin. Usta olmaya gerek yok.
  bende meraklıyımdır ugrasmayı severim ama  resimdede gösterdiğim gb   2 nolu soketin  ne için olduğunu anlayamadım ve piranhada nereye monte edecegiz çözemedim   bu noktada yardımcı olursan  sevinirim..
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi

abi en soldaki radyo anteni orjinal soketi, senin dediğin en sağdaki ise boşta kalacak çünki o aracın orjinal usb/aux girişinin soketi. Ben onu biraz kurcalayıp iphone çıkış kablosuna aktarayım dedim ama epey bi tahribat söz konusu kablolarda bulaşmadım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
Ahmed bey yanlış anlamayın ama siz bence biraz uçmuşsunuz :) Aldığınız cihaz 700 TL bu fiyata gayet iyi eğer gerçekten kalite ve performans istiyosanız navitech alın ve bahsettiğiniz sorunların çoğunu yaşamadım  :). Bence sizin cihazda fabrika hatası olabilir.
Genel olarak ise bende navigasyonu güncellediğimde cihaz saçmalamaya başladı ve navigasyon açıldığında harita gelmedi. Sürüm bilgilerine girdiğimde tam hatırlamıyorum ama sahte harita gibisinden bişey yazıyodu. Hadıza kartını biçimlendirdim ve yedekten tekrar attım dosyaları sorun çözüldü. O günden bu güne güncellemedim  :D
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi

1.Alet malesef kasıyor. Navigasyondan radyoya, bluetootha geçmeye resmen korkuyorum. Daha ilk günüm olmasına rağmen reset atmak zorunda bile kaldım. Radyodayken navigasyona döndüğüm zaman eğer navigasyon kapalı ve yeni açılıyorsa, birşeyler açılıyor fakat harita gelmiyor. Çok can sıkıcı bir durum malesef. Yolda 15 dk sonra kendi kendine geldi harita.

CEVAP: Abi zaten 1Ghz altında bir cihaz ne bekliyorsunki. Netbooklar bile 1Ghz. Ama verim desen malum, vasat.

2.TV yayının İstanbul maslak civarında neredeyse sesi ve görüntüsüyle izlenir bir tv yayını alamadım. Halbuki Sunny marka el televizyonum bile bir çok zorlu koşullarda kendini bana kanıtlamıştı. (Alan ayarını GREECE olarak değiştirince daha iyi bir hal aldı fakat halen vasat bir durumda. Daha güzel bir alan ayarı bulan varsa tecrübesini paylaşırsa sevinirim.)

CEVAP: 100Tl ye kadar cebini açarsan daha kaliteli bir anten ile durumu farklılaştırabilirsin.

3.Radyo dinlerken dakika başı seste alçalıp yükselmeler oluşuyor. APS tuşuna basıp ekolayzırı açtığımda görüyorum ki kendi kendi kendine bazı ayarları default ayarlardan farklı değerler almış. APS menüsü açıkken, hiç bir ayarın değiştiğini görmedende müziğin alçalıp yükseldiğini, yada derinden geldiği durumlarda oluyor. Orjinal teybin pratikliğini ve kalitesini aratıyor.

CEVAP: bak ben bu konuda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Cihazında bir sıkıntı olsa gerek.

4.Cihazla beraberinde gelen iphone kablosunu malesef çalıştıramadım. İphone üzerinde, bağlanan aksesuardaki parazit nedeniyle şebekede sıkıntı çekilebilir tarzında bir yazı çıktı:S İphone'u şarj edemedim sonuç olarak.

CEVAP: Bu konuda da herhangi bir sıkıntım yok. Gerçi İphone çıkışı ile işim olmadı ama Usb çalışıyorsa oda çalışıyordur.

*Bundan sonraki kısımlar donanımsal değil daha çok yazılımsal sorunlar;

6.Sağ üstteki Display tusuna Navigasyonda bile basarken trafiğinde etkisiyle eğer eliniz kayarsa tuş çok yumuşak olduğu için radyonun frekansını değiştiriyorsunuz. Trafikte zor bir duruma sokuyor. Radyoyu ayarlayabilmek için tekrar radyo menüsüne dönüp istediğiniz kanalı ayarlamanız gerekiyor. Aletin kastığınıda düşünürsek oldukça moral bozucu.

CEVAP: radyoyu direksiyondan ayarlasan. cihaz üzerine dokunmak zorunda kalmazsın sanırım. gerekli tuşlar oradada var zaten.

7.Radyo kanalını kaydettiğinizde radyonun ismi değilde kanalı kaydoluyor. Bu tarz bir alette neden frekansın ismi görünüyor kayıt sekmesinde:S, ben frekansları bilsem kendimde ayarlarım :)

CEVAP: ha 89.3 ha x FM ne farkedecek ki.

8.Not defterinde numerik not almak neredeyse imkansız, iphone'daki gibi numerik klavyeye geçme sekmesi olması gerekli.

10.Radyonun arayüzü çok berbat. Böyle bir cihaz için çok daha güzel renklerde bir arayüz tasarlanabilir. Bence navigasyonda kullanılan renklerdeki gri tonları, mavi ve yeşilin tonları harika. Kesinlikle orjinal navigasyondaki gibi tonlar kullanılarak menu ve radyo yeniden tasarlanmalı.

CEVAP: Bu konuda hak veriyorum.

Sonuç olarak;

1. Elektronik mühendisi olarak hiç araştırmadan elektronik bir cihaz almanıza şaşırdım,

2. İphoen alacak kadar paranız varken; Orjinal bir navigasyon cihazı almayıp neden Piranha yı tercih ettiğinizi ''Ucuz'' diye cevaplayacağınızı düşünerek sormuyorum :)

3. bütün bu eksilere rağmen fiyatı 699Tl olan bir navigasyon cihazının ancak bu kadar verimli olabileceğini üzülerek söyleme istiyorum.

Ancak, bütün bunlara rağmen kendim aldığım gibi 2 arkadaşıma da vesile olduğum için içim rahat, aradığım bütün özelliklere sahip diye düşünüyorum. Kesinlikle Cd/Dvd olayını aramıyorum bile. Bence 1500-2000Tl den daha ucuza alıp taktırabilecekseniz, beklediğiniz kabahat.

Umarım yanlış anlamamışsınızdır. Yermedim, sadece soru cevapla düşüncelerimi söyledim 'açıkca'...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
persembe gunu itibariyle yaklasik 2 saatlik caba sonrasi ototeypci arkadasa urunu monte ettirdim. :alkis: montaj uzun surmesinin sebebi onceki gecegorus kamerasinin kablosunun nerden gecirildigini bulma cabasiydi.:).  buyuk sorun olarak gorulen radro anteni olayini ise arkadas buyuk bir soguk kanllilikla kesme bicme yapmadan soketin icine eski tip anten kablosunu baglayaraktan halletti.
tv den beklentim yoktu zaten ama calistigini gordum yetti :)
radyo ses dalgalanmalari olmadan calisiyor simdilik sorun yok
navigasyon gprs kablosunu teybin uzerinde biraktik oyle oldugu halde full gecim gosteriyor  2 saatlik yol boyunca denedim bayanin sesi biraz kalin geldi bana onun haricinde sorun yok. :)  bunun haricinde navi ve usb mp3 birlikte kullanilabiliyor.
bu konudaki tek beni rahatsiz eden ses  cogalma veya azalmaya calistigimda cikan tus sesisin yuksek olmasi.mutlaka onu iptal etmeninde yolu vardir sanirim...
direksiyondan  kumanda tus atamalarinida yaptim.
kullanim klavuzunda fonsiyonlarin yerine getirilmesi icin urunun 9-45sn gb bir zaman dilimine ihtiyac duydugunu soyluyor zaten yani evet ilk actigimizda urun kendini gec topluyor gec tepki veriyor. ama ben 1000 tl fazla vermektense 20 sn beklemeyi tercih ederim diyorum..;)
  urunu almamda ve montaj icin aklima takilan sorular yanit veren arkadaslara tesekkur ederim ...
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
yeni konu açmak istemedim.

şu ürünü epeydir takip ediyorum. Fiyatı 500 lira ya kadar düştü. Ürün hakkında hiç görüş yazılmamış. Sizin görüşleriniz nedir ? Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-dm-091-sud-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otdeldm-091&categoryId=17545
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
yeni konu açmak istemedim.

şu ürünü epeydir takip ediyorum. Fiyatı 500 lira ya kadar düştü. Ürün hakkında hiç görüş yazılmamış. Sizin görüşleriniz nedir ? Teşekkürler.

http://www.hepsiburada.com/liste/navitech-dm-091-sud-goruntu-sistemi/productDetails.aspx?productId=otdeldm-091&categoryId=17545

bunun yerine
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-kafalik-monitoru-usb-kart-girisli-kumandali-kapinda-ode-88599352/detay

tavsiye edebilirim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Bir kere TOYOTA, hep TOYOTA
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
Yumuşak huylu isem kim demiş uysal koyunum; kesilir belki ama çekmeye gelmez boynum.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Ahmed bey,

Ben de bu cihazı ilk alıp kullananlardanım. İbrahim ve Kerem gibi bozmayı da başaramadım. 700 Tl verip bu performansı alabildiğime şaşırmadım desem yalan olur. Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin cihazınızda sıkıntı var. Ben hiç bir kasma hissetmedim. Gayet güzel açılıyor, hiç kasmadan aynı anda bir kaç fonksiyonu bile kullanabiliyorum. Mesela GPS açık iken radyo dinleyebiliyorum veya aksini. Tv yayınları konusunda haklısınız. Ancak siz daha iyi bilirsiniz ki karasal yayınların kalitesi ve çevredeki enterferans kaynakları aşırı derecede yoğun. Biraz daha kaliteli bir anten kullanarak bu problemi de bertaraf edebilirsiniz diye düşünüyorum. Güncellemelere gelince hiç bir sıkıntı yaşamadan güncelliyorum ve çok rahat bir şekilde kullanabiliyorum.

Benim de sıkıntı olarak niteleyebileceğim konular ise; öncelikle şehirlerarası yolda maalesef radyo anteni ve radyo tuneri zayıf olduğu için zaman zaman istasyonu kaçırabiliyor. Şehir içinde ise bazen kısa süreler ile frekans kendiliğinden değişiyor. Direksiyondaki kumanda ile yine eski sitasyonuna getiriyorum.

Bu arada http://forum.donanimhaber.com/m_53810392/mpage_18/f_/key_//tm.htm sayfasında Piranha yetkilisi bir çok konuda yardımcı oluyor. Sanırım İbrahim de rom problemini de buradan çözebilir. Daha önce de yazdığım gibi 2000-2500 Tl vermek yerine 700 Tl vererek gayet güzel bir performans elde etmek güzel.
Not; arkadaşımın taktırdığı 2300 Tl'lik Necvox marka cihaz da benim cihazımdan daha az kullanılmasına rağmen bozuldu.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti

Benim de sıkıntı olarak niteleyebileceğim konular ise; öncelikle şehirlerarası yolda maalesef radyo anteni ve radyo tuneri zayıf olduğu için zaman zaman istasyonu kaçırabiliyor. Şehir içinde ise bazen kısa süreler ile frekans kendiliğinden değişiyor. Direksiyondaki kumanda ile yine eski sitasyonuna getiriyorum.

Abi tp yada başka bi tuş açık olmalı..sinyal zayıfladığında otomatik en iyi olana kaymasını sağlıyor..Aslında şehirler arası geçerken mesela TRT fm dinliyorsunuz izmirde farklı Aydında farklı bu geçişi otomatik yapması için kullanılan bi tuş ama bazen bocalıyor.