Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79172 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
Ibrahim bey  oncelikle tesekkurler .benim camera ne markadir bilmiyorum araci alirken serviste  takmislardi goruntusunden sikayetci degilim sadece dikiz aynasina taktiklari genis hacimli lcd si gorus alanimi daralttigi icin  1000 km bakimina gittigimde cikarttirdim..
kampanyasi bitmeden vereyim bende siparisimi.. su ana kadar olumsuz ses cikmadigina gore taktiranlar memnun demektir...
2012 corolla comfort düz

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Hasan bey Çerçeveye falan gerek yok, ayrıca ben de öne taktırdım kamerayı, ama çok dandik gösteriyor...Bir de arkaya göre yaptıkları için kamerayı sağdaki cisimler solda görünüyor ekranda......

abi o kameradan kaynaklanıyor :) diye biliyorum bi ayarı felam varmı bak istesen

2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
abi o kameradan kaynaklanıyor :) diye biliyorum bir ayarı felam varmı bak istesen

Kameranın üstünde bi tuş falan görmedim ama yinede bir bakayım Kerem'cim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti

Kameranın üstünde bir tuş falan görmedim ama yinede bir bakayım Kerem'cim

Abi kamerada  değil de cihazda olabilir o ayar.. bi bak ama muhtemelen kamera ile alakalı..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Bu arada videolarda tutukluk yaşayan var mı

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Bu arada videolarda tutukluk yaşayan var mı

Videoları tam  ekran izleyebiliyormusun abi..Yani ortada küçük bi kare gibi mi çıkıyor yada tam ekranı kaplıyormu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
 Keremcim ekranı kaplayan videolarımda var dediğin gibi olanlarda var ama ben anlamadım flshdisklede hafıza kartıylada denedim aktarım hızından mı  tutukluk acaba diye ama yine aynı....Bazı videoları indirdiğim gibi yükledim gayet başarılı bazılarını ise converterlarla falan küçülttüm banamısın demedi....sen nasıl yapıyosun....var mı bu konuda bilgin...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
siparisi verdim urun kargoda ptesi sali  taktirim artik.dikkat etmem gereken hususlar varmi arkadaslar montaj sirasinda.?
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ibrahim bey bu arada on taraftaki camerayi tam olarak nereye monte ettirdiniz resim yukleme sansiniz varmi?
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Ibrahim bey bu arada on taraftaki camerayi tam olarak nereye monte ettirdiniz resim yukleme sansiniz varmi?

Hasan bey plakanın altındaki ızgaranın arasına tam olarak sabitlenebiliyor boşuna tamponu deldirmeyin derim....Ayrıca torpido içerisine açma kapatma düğmesi koydurdum...resimleri bu konunun gerilerinde mevcut olması lazım....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Keremcim ekranı kaplayan videolarımda var dediğin gibi olanlarda var ama ben anlamadım flshdisklede hafıza kartıylada denedim aktarım hızından mı  tutukluk acaba diye ama yine aynı....Bazı videoları indirdiğim gibi yükledim gayet başarılı bazılarını ise converterlarla falan küçülttüm banamısın demedi....sen nasıl yapıyosun....var mı bu konuda bilgin...

Abi total video converteri dene ..  Formatından kaynaklanıyo tam ekran olup olmama olayı da daha o kadar klip veya filim izleyipte takılma durumu yaşayacak kadar kullanmadım..

Abi bu arada açma kapama düğmesi ön kameraya elektrik verdiğinde direk ekrana gelmesi için değilmi? Bende aynısını düşünüyorum..

istereniz buna benzer ürünler var aracınıza uygun olanı bulduğunuzda plaka aydınlatma lambası yerine takılıyor..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-wolksvagem-octavia-orjinal-plakalik-kamera-76195366/detay/
isterseniz direk plakaya yapısık olanları mevcut
http://www.karelektronik.com/?newUrun=1&Id=186192&CatId=bs132220&Fstate=&/Plaka-Kamera

siparisi verdim urun kargoda ptesi sali  taktirim artik.dikkat etmem gereken hususlar varmi arkadaslar montaj sirasinda.?

Brake yazan kabloda bişeyler var dı ama  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
Abi total video converteri dene ..  Formatından kaynaklanıyo tam ekran olup olmama olayı da daha o kadar klip veya filim izleyipte takılma durumu yaşayacak kadar kullanmadım..

Abi bu arada açma kapama düğmesi ön kameraya elektrik verdiğinde direk ekrana gelmesi için değilmi? Bende aynısını düşünüyorum..
istereniz buna benzer ürünler var aracınıza uygun olanı bulduğunuzda plaka aydınlatma lambası yerine takılıyor..
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-elektronik-oto-arac-wolksvagem-octavia-orjinal-plakalik-kamera-76195366/detay/
isterseniz direk plakaya yapısık olanları mevcut
http://www.karelektronik.com/?newUrun=1&Id=186192&CatId=bs132220&Fstate=&/Plaka-Kamera

Brake yazan kabloda birşeyler var dı ama  :)

Aynen Keremcim takılan düğme bütün sistemi bloke edip ön kameraya geçiyor...Yengen bazen yanaşırken tereddüt ediyordu ondan taktırdım öne...Ama kamera gerçekten çok dandik çıktı şansımıza.... :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
urun bu sabah geldi.dun arabanin konsolunu sokeyim hazirlik olsun diye sag taraftaki metalik seridi soktum ama direksiyon kismindakini cikarmayi yapamadim.parmaklarim acidi :) tornavida ucu kullanmak istemedim ama sanirim gerekecek... belki baglantiyi yaparim diyecektim kendim ama bu konuda bilgi yetersiz olunca sanirim mutlaka bir elektrikciye bas vuracam  umarim iyii bir elektrikci bulabilirim  aracta sorunsuz calistigini gormeyi cok istiyorum  :)
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 69000
  • Model Yılı: '11
  • 6 kere teşekkür edildi
torna vidanın ucuna ince bir bez bağlayın kenarlarda iz bırakmasın.
mehmet hocam

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
arkadaslar gprs alicisini nereye yerlestirdiniz ?
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti

Ön sağda  camın dibi....Tv anteni ön sol direğin dibi.... Hasan bey konuda geriye doğru bakabiliseniz  fotoları mevcut... Hayırlı olsun bu arada.... :D :lol:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti

Teyibin arkasına koyanda var dışarı çıkarıp sağ yada sol köşeye koyanda ..Seç beğen al.. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  :D :tesekkurler
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

Ön sağda  camın dibi....Tv anteni ön sol direğin dibi.... Hasan bey konuda geriye doğru bakabiliseniz  fotoları mevcut... Hayırlı olsun bu arada.... :D :lol:
teşekkür ederim ibrahim bey ..  sonunda ön kolsolu söktüm  kablolar gözüktü ama elektrik bilgisi olmayınca  tıkandım kaldım  yapabilrmiyim kendim acaba diye  başına geçmiştim ama  japonlar fazladan kablo koymuş sanırım  fazlalık kaldı :)))  elektrikcinin yolu gözüktü bana :D
2012 corolla comfort düz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
Arkadaslar tus renkletini nasil degistiriyoruz.sari renk varmi tus rengi olarak.iyi geceler.