0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ters döndür teybe taktığın büyük soket varya onun üstünde boşta kalan bir kablo var o kablo galiba rengi mavi usb deki değil kalın soketteki.elektrikçiler ilk önce onu anfi bağlantısı için zannediyorlar kontrol kalemiyle bakınca kameranın ters döndür kablosu olduğunu anlıyorlar.
Benimde cihazım bugun bağlandı arkadaşlar tek aksilik tv'de ses çıkmıyo kanallların hepsi çıkıyo fakat seste bir sorun oldu sadece cızırtı sesi gelıyo o neden yapıyodur çözemedik varmı acaba bilginiz resimleri yakın zamanda eklicem
TV'de ses için yapılması gerekenleranolog tv yi açıyoruz ve area ya dokunuyoruz.oklarla sayfanın aşağısına iniyoruz Turkey'i seçiyoruz. Bende 64. sıradakarşımıza bu yazı çıkıyo gene üst taraftan autoyu şeçiyoruz ve bekliyoruz o kanalları bulup kaydediyo.
denemekte fayda var.ben usb apple soketindeki boştaki kabloyu şaseye bağlamadım onunla bir alakası olabilirmi
Barış bende bu dediklerini yaptım ama arada ses gelir gibi oluyo sonra yine cızırtı var bağlantılardamı bir sorun var acaba yada vericilere yakın bir yerleremi çıkmak gerekıyo acaba
Ufuk abi anteni nereye koydun ? Benim tv anteni İşaretli yerde iki havalandırma borusunun arasında
tahmin ettiğim kabloysa brake mavi kablo ve bende boşta duruyor, usb apple bağlantı soketindeki kablo olması lazım dimi kerem.tv kullanan varmı arkadaşlar ben şimdiye kadar tv izleyemedim b.çekmecede sahilde denedim görüntü fena değil ancak ses yok cızırtı var sadece beylikdüzünde hareket halinde denedim çatalcada hareket halinde denedim yine aynı görüntü var ama ses yok sürekli cızırtı yapıyor.acaba benim antenmi sorunlu sizlerinde yorumunu bekliyorum
keremin dediği brake yazan kabloyumu bağlayınca ekran açılmıyor.
Caner ne oldu gene ? konunun arasına bisürü şey gelmiş özelden atsana.. Barışla buluştuk hafta sonu geriye taktığında ekran gelmiyordu hallettik. Brake kablosu el freni için gerekli kablodur. Onu şase yapmanız lazım..Hatta barış ın kablosu da boştaydı
kerem abi brake kablosunu bağlayınca ekran gelmiyo sen gittikten sonra tekrar söktüm o kabloyu düzeldi o zaman