Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79165 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
ters döndür teybe taktığın büyük soket varya onun üstünde boşta kalan bir kablo var o kablo galiba rengi mavi usb deki değil kalın soketteki.elektrikçiler ilk önce onu anfi bağlantısı için zannediyorlar kontrol kalemiyle bakınca kameranın ters döndür kablosu olduğunu anlıyorlar.

Bu gün Barışla beraberdik. Kamera nın otomatik devreye girme olayını beyin jimlastiği ve Barış ın elektronik bilgisiyle hallettik. Brake yazan kabloyu şase ye bağlamayı unutmayın..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
tahmin  ettiğim kabloysa brake mavi kablo ve bende boşta duruyor, usb apple bağlantı soketindeki kablo olması lazım dimi kerem.tv kullanan varmı arkadaşlar ben şimdiye kadar tv izleyemedim b.çekmecede sahilde denedim görüntü fena değil ancak ses yok cızırtı var sadece beylikdüzünde hareket halinde denedim çatalcada hareket halinde denedim yine aynı görüntü var ama ses yok sürekli cızırtı yapıyor.acaba benim antenmi sorunlu sizlerinde yorumunu bekliyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Benimde cihazım bugun bağlandı arkadaşlar tek aksilik tv'de ses çıkmıyo kanallların hepsi çıkıyo fakat seste bi sorun oldu sadece cızırtı sesi gelıyo o neden yapıyodur çözemedik varmı acaba bilginiz resimleri yakın zamanda eklicem

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
ters döndür teybe taktığın büyük soket varya onun üstünde boşta kalan bir kablo var o kablo galiba rengi mavi usb deki değil kalın soketteki.elektrikçiler ilk önce onu anfi bağlantısı için zannediyorlar kontrol kalemiyle bakınca kameranın ters döndür kablosu olduğunu anlıyorlar.
Dün Kerem abiyle beraber hallettik kamerayı :) sanada teşekkür ederim caner abi
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
Benimde cihazım bugun bağlandı arkadaşlar tek aksilik tv'de ses çıkmıyo kanallların hepsi çıkıyo fakat seste bir sorun oldu sadece cızırtı sesi gelıyo o neden yapıyodur çözemedik varmı acaba bilginiz resimleri yakın zamanda eklicem
Caner abi tv yi açtığın zaman kanallar çıkıyo ya sağ tarafta onun üstündede geri gelme yeri var onun yanından turkeyi seçmen lazım ses için şuan aklımda değil tuşun ismi bi ara bakar yazarım.
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
TV'de ses için yapılması gerekenler

anolog tv yi açıyoruz ve area ya dokunuyoruz.

oklarla sayfanın aşağısına iniyoruz Turkey'i seçiyoruz. Bende 64. sırada

karşımıza bu yazı çıkıyo gene üst taraftan autoyu şeçiyoruz ve bekliyoruz o kanalları bulup kaydediyo.
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
area butonunun yanında turkey yazıyor zaten muhtemelen dediğin gibi seçmişim herhalde ilk bağladığım zaman ama görüntü var ses cızırtılı anten çekim gücüde senin fotolardaki gibi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
tekrar ayarlayıp arasaydın bi caner abi
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
denemekte fayda var.ben usb apple soketindeki boştaki kabloyu şaseye bağlamadım onunla bir alakası olabilirmi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
TV'de ses için yapılması gerekenler

anolog tv yi açıyoruz ve area ya dokunuyoruz.

oklarla sayfanın aşağısına iniyoruz Turkey'i seçiyoruz. Bende 64. sırada

karşımıza bu yazı çıkıyo gene üst taraftan autoyu şeçiyoruz ve bekliyoruz o kanalları bulup kaydediyo.
Barış bende bu dediklerini yaptım ama arada ses gelir gibi oluyo sonra yine cızırtı var bağlantılardamı bi sorun var acaba yada vericilere yakın bi yerleremi çıkmak gerekıyo acaba :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
denemekte fayda var.ben usb apple soketindeki boştaki kabloyu şaseye bağlamadım onunla bir alakası olabilirmi

zannetmiyorum abi bence bağlamayın o mavi kabloyu çünkü ekran açılmıyo o zaman direk bekleme modu var ya saat tarih gün yazıyo o ekran açılıyo kabloyu soktüm düzeldi.
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
Barış bende bu dediklerini yaptım ama arada ses gelir gibi oluyo sonra yine cızırtı var bağlantılardamı bir sorun var acaba yada vericilere yakın bir yerleremi çıkmak gerekıyo acaba :)
Ufuk abi anteni nereye koydun ? Benim tv anteni İşaretli yerde iki havalandırma borusunun arasında
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ufuk abi anteni nereye koydun ? Benim tv anteni İşaretli yerde iki havalandırma borusunun arasında

Benimkide orda barış koyulucak en mantıklı düz yer orası zaten ama bakalım belki başka bir ayarı vardır denicez birşiler artık

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
keremin dediği brake yazan kabloyumu bağlayınca ekran açılmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
tahmin  ettiğim kabloysa brake mavi kablo ve bende boşta duruyor, usb apple bağlantı soketindeki kablo olması lazım dimi kerem.tv kullanan varmı arkadaşlar ben şimdiye kadar tv izleyemedim b.çekmecede sahilde denedim görüntü fena değil ancak ses yok cızırtı var sadece beylikdüzünde hareket halinde denedim çatalcada hareket halinde denedim yine aynı görüntü var ama ses yok sürekli cızırtı yapıyor.acaba benim antenmi sorunlu sizlerinde yorumunu bekliyorum
area yazan yerde bölge seçeneğini greece yap seste cızırtı çok aza düşüyor. ben hataydayım syria ve greece yapınca türkiye de oldugundan çok daha iyi görüntü ve ses alıyorum. avrupa dedikleri bu olsa gerek :=)
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi

Ben teybin solundaki aradan pedalların yanınana, oradan da vitesin olduğu orta konsolun kenarından (içeri saklayarak) arka koltuğun altına sağ arka tarafa (arka camın) hoparlörün yanına çift taraflı bantla yapıştırdım. gayet güzel çekiyor.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
keremin dediği brake yazan kabloyumu bağlayınca ekran açılmıyor.

Caner ne oldu gene ? konunun arasına bisürü şey gelmiş özelden atsana.. Barışla buluştuk hafta sonu geriye taktığında ekran gelmiyordu hallettik. Brake kablosu el freni için gerekli kablodur. Onu şase yapmanız lazım..Hatta barış ın kablosu da boştaydı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
Caner ne oldu gene ? konunun arasına bisürü şey gelmiş özelden atsana.. Barışla buluştuk hafta sonu geriye taktığında ekran gelmiyordu hallettik. Brake kablosu el freni için gerekli kablodur. Onu şase yapmanız lazım..Hatta barış ın kablosu da boştaydı :)
kerem abi brake kablosunu bağlayınca ekran gelmiyo :) sen gittikten sonra tekrar söktüm o kabloyu düzeldi o zaman
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
kerem abi brake kablosunu bağlayınca ekran gelmiyo :) sen gittikten sonra tekrar söktüm o kabloyu düzeldi o zaman

Barış oda artı tetikleme olmasın ? El frenini çekince ekranın açılması gerekmesi mantığıyla çalışıyor.Aklıma yine eksi tetikleme geldiği için şase demiştim ben .. Boştayken sorun yoksa bağlama gitsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
kamerayı nereye taktınız ya ! takarken herhangi bir aparat kullandınız mı? Ben tampona takmak istemiyorum. Olası  bir darbede zarar görmesin diye. Orjinal yerine taksamda aparat lazım. Siz buna bir çözüm bulduysanız eğer paylaşırsanız sevinirim. Yoksa uydurma birşeyler yapmak zorunda kalacağım.