0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
dün montajı bitirdikten sonra 30 günlük sigortayı aktive edeyim dedim, birde ne göreyim ! ''COUGAR '' uğradığım şok'u düşünebiliyormusunuz? Piranha müşteri hizmetleri ile görüşmemde benden bazı bilgileri isteyeceklerini ve geri döneceklerini söylediler. Çok merak ediyorum acaba ne olacak?
Aynen bizim cihazda hızlı gönderi yok kerem abinin aldığı cihaz farklı olduğu için vardı hızlı gönderi ondan farketmemiş olabilir
Cihaz güzelmiş. Arka viteste ekrana çıkan çizgiler hareketli mi?
malesef sadece duble dın e giran tarafı kaldı oda aracta takılı uydurmaya calışırken onuda kırdı rıdvan bey ve verdiği aparatıda kestik benim anten soketinide kestik ve o şekilde bağlantıyı yaptık
sıkıntı yapacak bir durum değil.. 2. sayfada ben aparatı ve bağlanan ucu gösterdim. Bu kadar da orjinalci olmayın. O kadar orjinalcisiniz madem orjinal teybi ni ye değiştiriyorsunuz. ? bir tane aparat 2,5 tl eski radyo anteni ucu çıkma çok kolay bulunur.. Öyle bilmem kaç km gitmenize gerek yok. Harcadığınız benzine yazık.. Sonuçta rıdvan beyde kabloyu kesip yapmış..
Servis öyle demiyor ama. Bir arkadasın yorumunda okumuştum. Orjinal soket kesillince elektrik sistemi garanti dışı oluyor diye. Nolcek şimdi
Abilerim bugün dispatcher montajını kendim yaptım. Kamera filan herşeyi bağladım. Fakat tek birşeyi beceremedim. Kamera geri vitese takınca otomatik açılmıyor. Geri vitese takınca ayarlardan auxa girince çalışıyor. +12 ve GND bağlantılarını doğru yaptığımdan eminim diğer sarı kabloyuda teybin arkasındaki 2. sarı girişe taktım doğrumu ? Montajı yapan abilerim sizden ricam teypten hangi yere takıyosunuz söylermisiniz. Birde teypte ve usb soketinde mavi kesik bir kablo vardı yanılmıyosam braking in yazıyodu galiba o boştamı kalıcak ? orjinal teybin arka soket kısmı merak edenler için
Kerem abi kutu içinden kablolar çıktı. eski teybe giren soketleri kutudan çıkan sokete takıyosun yani tek sokete düşürüyo teybede 2 soket giriyo birisi teke düşüren soket diğeride usb soketi. Ses kısma arttırma, parça değiştirme mode tuşu çalışıyo ama ayarlamak lazım. Yarın kamera için sokücem tekrar fotoğraf çekerim detaylı. Birşey dikkatimi çekti cihaz çok yavaş ses kısıyosun 2 snye sonra işliyo. Kamera işine gelincede kamerada 2 kablo varya biri sarı diğeri elektrik kablosu +12 ve GND yi geri vites lambasına düzgünce bağladım. sarı kabloyuda teybin jak girişlerinden 2. sarıya taktım. geri vitese takınca otomatik olarak çalışmıyo systemden aux a tıklayınca görüntü geliyo vites değiştirince no signal yazıyo yani çalışmada sorun yok. tek sorun otomatik olarak açılmıyor. Ters döndür dediğiniz yer o renkli jak girişlerinde mi yoksa soketteki yerlerdemi ? elinizde resim yada şema çizebilcek olan varsa çok sevinirim. Teybi görmek incelemek isteyenler gelip görebilirler montajdada elimden gelen yardımı yapmaya hazırım