0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ArkadaşlarGöğüs rengini merak eden arkadaşlarım için resimleri yüklüyorum. Daha önce de bir kaç kere yazdığım gibi bence renk farkı pek rahatsız etmedi. Ama karar alacak arkadaşlarındır.Gece flaşla çekilmiştir.Gündüz çekilmiştir.
seyitim direksiyon vs. halledilmiş vve sorunsuz çalışır haldeki resimler sanırım. Benim üründe salıya elimde olacak. Kendim montajını yapmayı düşünüyorum, illaki usta kullanmak gerekmez. Hem siz taktırdınız sizdende yardım alırsam ustaya gitmeme gerek kalmadan halledicem diye düşünüyorum. Resimler için teşekkür.ler
Seyit abicim kusura bakma yaşa bakmadan setiyim şeklinde hitap etmişim. Özür dilerim abi. Ürünüm geldi. Gerçekten çok hoşuma gitti. İnş. bir sıkıntı olmazsa bu akşam montaj yapacağız bizim asker var elektrikçi bizim takıldığımız yerde o devreye girecek. Benim hafıza kartı 1GB ve üzerinde takılı olarak geldi. O konuda sıkıntı yaşamadım. Ürünü taktığımızda resimlerini ekleyeceğim. Saygılar...
Bende şuanda sipariş verecem son birşey takılıyor aklıma direksiyon kumandası benim araca uyarmı ..seyit abinin makyajlı kasa ona uydu benim ki 2009 kasa uyar mı acaba?
Bende sipariş verdim perşembe günü ama hala tedarik sürecinde dio sitede ulaşmadı hala elime sabırsızlıkla beklıyorum bende
Ben sipariş verirken hızlı göderi yazmıyodu :S
Sorun değil. Benim cihazın üzerinde çıkmadı. Demek ki ikazlarım işe yaramış. Ben de gelecek kartı bekliyorum. Bu arada SD kartta yüklü program ve dosyaların boyutu nedir?
Abi inan heyecandan merak edip bakmadım. Öğlen arası mesaiye gittim ama 13-15 arasında 2 saatte kendim taktım otoparkta. Bir tek kamerayı bağlamadım o da kısmetse hafta sonu izne ayrılacağım mersinde biraderle tavandan geçirmeyi düşünüyorum. Senin usta nereden aldı taban döşemeden mi?Unutmadan abi teybin soketinde mavi bir kablo var o şaşe kablosumu? yoksa farklı bir amacı var mı? birde kameradan ikinci bir kablo var GBN yazıyor üzerinde oda şaşe sanırım? Bu kadar soru sorduğuma bakarsanız gerçekten profesyonellik gerektirmeyen bir iş imiş Montaj anında arkadaşa çektirdiğim bir kaç fotoyuda koymak isterim;Normalde fotojeniğimdir ama sanırım soketten kaynaklanıyor