Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79164 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar
Göğüs rengini merak eden arkadaşlarım için resimleri yüklüyorum. Daha önce de bir kaç kere yazdığım gibi bence renk farkı pek rahatsız etmedi. Ama karar alacak arkadaşlarındır.

Gece flaşla çekilmiştir.

Gündüz çekilmiştir.

seyitim direksiyon vs. halledilmiş vve sorunsuz çalışır haldeki resimler sanırım. Benim üründe salıya elimde olacak. Kendim montajını yapmayı düşünüyorum, illaki usta kullanmak gerekmez. Hem siz taktırdınız sizdende yardım alırsam ustaya gitmeme gerek kalmadan halledicem diye düşünüyorum. Resimler için teşekkür.ler
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
seyitim direksiyon vs. halledilmiş vve sorunsuz çalışır haldeki resimler sanırım. Benim üründe salıya elimde olacak. Kendim montajını yapmayı düşünüyorum, illaki usta kullanmak gerekmez. Hem siz taktırdınız sizdende yardım alırsam ustaya gitmeme gerek kalmadan halledicem diye düşünüyorum. Resimler için teşekkür.ler

Ümit kardeşim,
Evet montaj yapıldıktan sonra çektim. Zaten direksiyon kumandalarında herhangi bir problem yaşamamıştık. Tek sıkıntı MobileNavigator.exe yazılımının yüklü olduğu SD kartın kutudan çıkmamasıydı. O konuyu da pranha.com.tr ve hepsiburada.com iletişim hatlarından hallettim. Şimdi SD kartın gelmesini bekliyorum. Elin yatkın ise kendin de monte edebilirsin diye düşünüyorum. Zaten soketler bire bir aynı. Bir kabloyu veya soketi yalnış bir yere irtibatlamak gibi bir ihtimal yok. Bir konuda tavsiyem olacak; aracın göğsündeki USB girisi ile AUX girişlerinin soketi boşta kalıyor. Şayet bir elektirikçiye danışıp bu kabloyu da kutudan çıkacak iPhone ve USB adaptörü kablosuna eklersen güzel olur. Göğüsteki girişleri de kullanabilirsin. Kolay gelsin. 
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
     Seyit abicim kusura bakma yaşa bakmadan setiyim şeklinde hitap etmişim. Özür dilerim abi. Ürünüm geldi. Gerçekten çok hoşuma gitti. İnş. bir sıkıntı olmazsa bu akşam montaj yapacağız bizim asker var elektrikçi bizim takıldığımız yerde o devreye girecek. Benim hafıza kartı 1GB ve üzerinde takılı olarak geldi. O konuda sıkıntı yaşamadım. Ürünü taktığımızda resimlerini ekleyeceğim. Saygılar...
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
     Seyit abicim kusura bakma yaşa bakmadan setiyim şeklinde hitap etmişim. Özür dilerim abi. Ürünüm geldi. Gerçekten çok hoşuma gitti. İnş. bir sıkıntı olmazsa bu akşam montaj yapacağız bizim asker var elektrikçi bizim takıldığımız yerde o devreye girecek. Benim hafıza kartı 1GB ve üzerinde takılı olarak geldi. O konuda sıkıntı yaşamadım. Ürünü taktığımızda resimlerini ekleyeceğim. Saygılar...

Sorun değil. Benim cihazın üzerinde çıkmadı. Demek ki ikazlarım işe yaramış. Ben de gelecek kartı bekliyorum. Bu arada SD kartta yüklü program ve dosyaların boyutu nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
Abilerim bugün bende sipariş verdim :) Kafama birşey takıldı dispatcherın montajını yaptıran abilerim tv anteni ayrı mı yoksa radyo anteninden mı çekiyo pek zannetmiyorum ama. gps antenini nereye koydurdunuz? :)
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
Barış,
TV anteni ayrı ve küçük bir çubuk şeklinde. Benim usta hem TV antenini hem de GPS antenini göğsün içine, cihazı monte ettiği yerin üzerine yerleştirdi. Dolayısı ile üzerinde sadece göğsün plastiği geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
Cevabın için teşekkür ederim Seyit abi.
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Bende sipariş verdim perşembe günü ama hala tedarik sürecinde dio sitede ulaşmadı hala elime sabırsızlıkla beklıyorum bende :(

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Kan Grubu: ---
Bende şuanda sipariş verecem son birşey takılıyor aklıma direksiyon kumandası benim araca uyarmı ..seyit abinin makyajlı kasa ona uydu benim ki 2009 kasa uyar mı acaba?
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Bende şuanda sipariş verecem son birşey takılıyor aklıma direksiyon kumandası benim araca uyarmı ..seyit abinin makyajlı kasa ona uydu benim ki 2009 kasa uyar mı acaba?

Soket farkı yoksa uyması lazım

Bende sipariş verdim perşembe günü ama hala tedarik sürecinde dio sitede ulaşmadı hala elime sabırsızlıkla beklıyorum bende :(

Hızlı gönderiden alıcaktın .. sen şimdi piranhanın elinden alıyorsun
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
Ben sipariş verirken hızlı göderi yazmıyodu :S
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ben sipariş verirken hızlı göderi yazmıyodu :S
Aynen bizim cihazda hızlı gönderi yok kerem abinin aldığı cihaz farklı olduğu için vardı hızlı gönderi ondan farketmemiş olabilir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
Sorun değil. Benim cihazın üzerinde çıkmadı. Demek ki ikazlarım işe yaramış. Ben de gelecek kartı bekliyorum. Bu arada SD kartta yüklü program ve dosyaların boyutu nedir?

Abi inan heyecandan merak edip bakmadım. Öğlen arası mesaiye gittim ama 13-15 arasında 2 saatte kendim taktım otoparkta. Bir tek kamerayı bağlamadım o da kısmetse hafta sonu izne ayrılacağım mersinde biraderle tavandan geçirmeyi düşünüyorum. Senin usta nereden aldı taban döşemeden mi?

Unutmadan abi teybin soketinde mavi bir kablo var o şaşe kablosumu? yoksa farklı bir amacı var mı? birde kameradan ikinci bir kablo var GBN yazıyor üzerinde oda şaşe sanırım? Bu kadar soru sorduğuma bakarsanız gerçekten profesyonellik gerektirmeyen bir iş imiş :P

Montaj anında arkadaşa çektirdiğim bir kaç fotoyuda koymak isterim;

Normalde fotojeniğimdir ama sanırım soketten kaynaklanıyor :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Kan Grubu: ---
Abi inan heyecandan merak edip bakmadım. Öğlen arası mesaiye gittim ama 13-15 arasında 2 saatte kendim taktım otoparkta. Bir tek kamerayı bağlamadım o da kısmetse hafta sonu izne ayrılacağım mersinde biraderle tavandan geçirmeyi düşünüyorum. Senin usta nereden aldı taban döşemeden mi?

Unutmadan abi teybin soketinde mavi bir kablo var o şaşe kablosumu? yoksa farklı bir amacı var mı? birde kameradan ikinci bir kablo var GBN yazıyor üzerinde oda şaşe sanırım? Bu kadar soru sorduğuma bakarsanız gerçekten profesyonellik gerektirmeyen bir iş imiş :P

Abi merhabalar bende mersinde oturuyorum geldiğinde irtibata geçme şansımız var mı görebilirsem çok memnun olurum cihazı..
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 1 kere teşekkür edildi
     dün montajı bitirdikten sonra 30 günlük sigortayı aktive edeyim dedim, birde ne göreyim !

''COUGAR ''   uğradığım şok'u düşünebiliyormusunuz? 

Piranha müşteri hizmetleri ile görüşmemde benden bazı bilgileri isteyeceklerini ve geri döneceklerini söylediler. Çok merak ediyorum acaba ne olacak?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
makyajlı kasaya montaj yapan arkadaşlarıma sormak istiyorum cihazın alt kısmı biraz dışarıda kaldımı bendeki biraz dışarıda kaldıda acaba alttan birşeymi sıkıştı kablo vs. bakarsanız memnun olurum sizdekilerde öyleyse sorun yok ama değilse bu akşam söküp bakayım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
Cihaz güzelmiş. Arka viteste ekrana çıkan çizgiler hareketli mi?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
hayır değil audilerde var çok güzel direksiyonun hareketine duyarlı hareket ediyor.ama çizgilere dikkat ettim tam lastiğin bastığı yeri gösteriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **

ümit soketteki boşta duran mavi kablo geri vites kamerasının tetikleyicisi sigorta kutusundan geri vites  bulup bir kablo çekeceksin ve mavi kabloya bağlayacaksın eğerki bağlamazsan geri vitese taktığın zaman ekran açılmıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
Ben bugün HB'yı aradım tedarik süreci 7 iş günüymüş.
M. KEMAL ATATÜRK