Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 81325 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: '14
  • 2 kere teşekkür edildi
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun.Benim de avucum kaşınıp durur ana maddi durum malum acaba değer mi dersiniz 2 sene sonra aracı satmayı düşünüyorum kısmetse satarken fiyat farkı olur mu?Çunki servis 2000 3000 4000 tl gibi meblalardan söz ediyor sırf bu cihaz için.Bir de HB ayın 20sine kadar 100tl hediye çeki veriyor 500tl üzeri alışverişlerde.Yani ürün 600e gelecek ama hala kararsız olanlar için son sözü olan var mı?

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • Kan Grubu: 0+
  • 1 kere teşekkür edildi
Geçen hafta bir arkadaş yeni corolla aldı. Navigasyonu 2500TL ye takmışlar. Diğer bir arkadaşta serviste sıkı bir pazarlıktan sonra 1500TL ye taktırdı. Aralarındaki tek fark cd/dvd girişinin olmayışı. Bence büyük bir eksiklik değil. Fiyatları karşılaştırırsanız bedavadan da ucuz olduğunu göreceksiniz :)
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Bu arada radyonun devamlı konal değiştirmesinin sebebi :
Tp aktif olmasından kaynaklı olduğunu duydum.Pasif yapar denerseniz arkadaşlar sonucu paylaşın lütfen..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun.Benim de avucum kaşınıp durur ana maddi durum malum acaba değer mi dersiniz 2 sene sonra aracı satmayı düşünüyorum kısmetse satarken fiyat farkı olur mu?Çunki servis 2000 3000 4000 tl gibi meblalardan söz ediyor sırf bu cihaz için.Bir de HB ayın 20sine kadar 100tl hediye çeki veriyor 500tl üzeri alışverişlerde.Yani ürün 600e gelecek ama hala kararsız olanlar için son sözü olan var mı?

Kesinlikle Ümite'e katılıyorum. 2500 TL vermeye değmez. Arkadaşımın 2000 TL verip taktırdığı diğer markadan tek farkı CD/DVD sürücüsünün olmaması. Ama o da bir ihtiyaç değil. Nihayetinde flash bellek üzerinden istediğin müzüğü dinleyebiliyorsun. Ama yine de son karar senin.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 22 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bu gün ,ben de büyük bir sürpriz sonucu, bu cihaza sahip oldum....Sürpriz diyorum çünki eşim ve çocuklarım bu cihazı incelediğimi ve beğendiğimi tahmin edip doğum günüm olan bu güne özel sipariş vermişler. Bu sabah gelen aras kargo ile bana doğum günü hediyemi bu şekilde vermiş oldular.... Hemen öğleden sonra taktırdım, akşam yemeğinden sonrada bu fotoğrafları çekip ekleyeyim dedim....Çok mutluyum.... :D :lol: :D 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2011 Corolla comfort extra, AT, CC, AJ
  • 59 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
Arkadaşlar bu gün ,ben de büyük bir sürpriz sonucu, bu cihaza sahip oldum....Sürpriz diyorum çünki eşim ve çocuklarım bu cihazı incelediğimi ve beğendiğimi tahmin edip doğum günüm olan bu güne özel sipariş vermişler. Bu sabah gelen aras kargo ile bana doğum günü hediyemi bu şekilde vermiş oldular.... Hemen öğleden sonra taktırdım, akşam yemeğinden sonrada bu fotoğrafları çekip ekleyeyim dedim....Çok mutluyum.... :D :lol: :D 

Çok güzel bir süpriz olmuş. Güle güle kullanın. Ayrıca doğum gününüz de kutlu olsun. Nice yıllara.
ytahtaci

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti

Çok güzel bir süpriz olmuş. Güle güle kullanın. Ayrıca doğum gününüz de kutlu olsun. Nice yıllara.

Çok teşekkür ederim Yıldıray bey gerçekten güzeldi.... 8-) 8-)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
İbrahim kardeşim,
Yeni oyuncağın hayırlı, geçmiş doğum günün de kutlu olsun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
İbrahim kardeşim,
Yeni oyuncağın hayırlı, geçmiş doğum günün de kutlu olsun.

Çok teşekkürler Seyit bey ... Nice yıllara hepberaber inşallah.... :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
İbrahim abi umarım tüm yılın böyle mutlu geçer..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 22 kere teşekkür etti
İbrahim abi umarım tüm yılın böyle mutlu geçer..

Teşekkürler Keremcim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Evet beyler bayanlar herkes sistemlerini taktı ama konuya hiç şu özelliğini beğenmedim burda sorun çıktı diyeni duymadım..

Biz bi sorun yaşadık..
Navigasyon güncellemesini yaparken hata verdi yapamadık sonraki güncelleme girişimlerimizde güncelleme başarılı oldu..Hazır takılıyken kartın yedeğini alalım dedik ama bu seferde teybe takıldığında teyp kilitlenme yapıyor..
Piranha ile görüşüyoruz ama çok da ilgilenmiyorlar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
Cihazı her çalıştırdıktan sonra APS (equalizer) tuşuna basmak lazım yoksa devreye girmiyo bende. Birde navigasyon açıkken başka bir ekran açıp çıkış yaptığımda görüntü donuyor.
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
Kerem,
Öncelikle güncelleme için resmen aldığın tarihten itibaren 30 gün beklemen gerekiyor.
- Ben 30 gün dolduktan sonra Piranha Exstra yazılımını açtığında direk önce yazılımı daha sonra da haritayı güncelledim. Bu arada SD kart paketimden çıkmadığı için bir hafta kadar beklemiştim. Kart gelince ileride kartın kaybolması veya bozulması halinde sıkıntı yaşamayayım diye kartı kopyaladım. Kopyaladığım kartı taktığımda ise haritayı lisanssız gösterdi. Derken "Missing İmage File" hatası verdi. Bir hafta cihazı kullanamadım. Bir hafta sonra SD kartı takıp cihazı çalıştırdığımda ise navigasyonum "Missing İmage File" hatası vermeden sorunsuz olarak çalıştı. (Çok ilginç)
- İki hafta önce şehirlerarasında uzun yol yaptım. Radyo yayınlarının özellikle şehir dışında zayıfladığını hatta bazı bölgelerde kaybolduğunu gördüm. Bu muhtemelen radyo tunerinin zayıf olmasından kaynaklanıyor. Şimdilerde acaba bu zafiyeti güçlü ve kazancı yüksek bir anten ile halledebilirmiyim diye araştırma içerisindeyim.
- Aynı zafiyet tv kanalları için de geçerli ve tv için de kazancı yüksek bir anten bakınıyorum.
- Diğer bir sıkıntısı ise fonksiyonları arasında cihazın kendisini toparlamasına fırsat vermeden çok değişiklik yaparsan cihaz kilitleniyor. Kilitlenince otomatik olarak reset atmak zorunda kalıyor insan. Ama genel olarak benzerlerinin fiyatı 2000-3000 Tl civarında iken 700 Tl ile oldukça başarılı bulduğumu belirtmeliyim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi
Cihazı her çalıştırdıktan sonra APS (equalizer) tuşuna basmak lazım yoksa devreye girmiyo bende. Birde navigasyon açıkken başka bir ekran açıp çıkış yaptığımda görüntü donuyor.

navigasyondan cıkışı, X (çıkış) deyip EVET (onaylanmadığında çıkış yapınca donuyor. Kesinlikle önce X çıkış yapıp sonra çıkan uyarıya EVET demek gerekli.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Bu arada cougar modeli 490 tl başka bir sitede :) düşünen olursa link atarım ..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
navigasyondan cıkışı, X (çıkış) deyip EVET (onaylanmadığında çıkış yapınca donuyor. Kesinlikle önce X çıkış yapıp sonra çıkan uyarıya EVET demek gerekli.

X çıkış nasıl oluyo Ümit abi ?
Birde ben cihazın subwoofer çıkışından anfiye kablo çektim ama çıkış alamadım deneyen varmı ?
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
Arkadaslar gunaydin.piranha discrapter sed cikis gucu 4*45 mi, anfi cikisi,subwofer cikisi varmi,ilginize tesekkur ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
Arkadaslar gunaydin.piranha discrapter sed cikis gucu 4*45 mi, anfi cikisi,subwofer cikisi varmi,ilginize tesekkur ederim.
Çıkış gücünü bilmiyorum ama subwoofer çıkışı ve 4 hoparlör çıkışı filan var. Ben subwooferdan anfiye sürdüm ama çalışmadı. Belkide soketlerden hoparlörlere kablo gittiği için diğer çıkışları iptal ediyo olabilir.
M. KEMAL ATATÜRK

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür edildi
Tesekkur ederim.Arkadaslar bir el atin ses sistemi degisimi icin ana uniteyi degistirmem lazim.bu teybin anfi cikisi olup olmadigi ile cikis gucunu ogrenmem lazim.