0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Öncelikle alan arkadaşlara hayırlı olsun.Benim de avucum kaşınıp durur ana maddi durum malum acaba değer mi dersiniz 2 sene sonra aracı satmayı düşünüyorum kısmetse satarken fiyat farkı olur mu?Çunki servis 2000 3000 4000 tl gibi meblalardan söz ediyor sırf bu cihaz için.Bir de HB ayın 20sine kadar 100tl hediye çeki veriyor 500tl üzeri alışverişlerde.Yani ürün 600e gelecek ama hala kararsız olanlar için son sözü olan var mı?
Arkadaşlar bu gün ,ben de büyük bir sürpriz sonucu, bu cihaza sahip oldum....Sürpriz diyorum çünki eşim ve çocuklarım bu cihazı incelediğimi ve beğendiğimi tahmin edip doğum günüm olan bu güne özel sipariş vermişler. Bu sabah gelen aras kargo ile bana doğum günü hediyemi bu şekilde vermiş oldular.... Hemen öğleden sonra taktırdım, akşam yemeğinden sonrada bu fotoğrafları çekip ekleyeyim dedim....Çok mutluyum.... Çok güzel bir süpriz olmuş. Güle güle kullanın. Ayrıca doğum gününüz de kutlu olsun. Nice yıllara.
Alıntı yapılan: (Gizli Üye) - Nisan 22, 2012, 00:38:19Arkadaşlar bu gün ,ben de büyük bir sürpriz sonucu, bu cihaza sahip oldum....Sürpriz diyorum çünki eşim ve çocuklarım bu cihazı incelediğimi ve beğendiğimi tahmin edip doğum günüm olan bu güne özel sipariş vermişler. Bu sabah gelen aras kargo ile bana doğum günü hediyemi bu şekilde vermiş oldular.... Hemen öğleden sonra taktırdım, akşam yemeğinden sonrada bu fotoğrafları çekip ekleyeyim dedim....Çok mutluyum.... Çok güzel bir süpriz olmuş. Güle güle kullanın. Ayrıca doğum gününüz de kutlu olsun. Nice yıllara. Çok teşekkür ederim Yıldıray bey gerçekten güzeldi....
İbrahim kardeşim,Yeni oyuncağın hayırlı, geçmiş doğum günün de kutlu olsun.
İbrahim abi umarım tüm yılın böyle mutlu geçer..
Cihazı her çalıştırdıktan sonra APS (equalizer) tuşuna basmak lazım yoksa devreye girmiyo bende. Birde navigasyon açıkken başka bir ekran açıp çıkış yaptığımda görüntü donuyor.
navigasyondan cıkışı, X (çıkış) deyip EVET (onaylanmadığında çıkış yapınca donuyor. Kesinlikle önce X çıkış yapıp sonra çıkan uyarıya EVET demek gerekli.
Arkadaslar gunaydin.piranha discrapter sed cikis gucu 4*45 mi, anfi cikisi,subwofer cikisi varmi,ilginize tesekkur ederim.