0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kamerayı nereye taktınız ya ! takarken herhangi bir aparat kullandınız mı? Ben tampona takmak istemiyorum. Olası bir darbede zarar görmesin diye. Orjinal yerine taksamda aparat lazım. Siz buna bir çözüm bulduysanız eğer paylaşırsanız sevinirim. Yoksa uydurma birşeyler yapmak zorunda kalacağım.
Barış oda artı tetikleme olmasın ? El frenini çekince ekranın açılması gerekmesi mantığıyla çalışıyor.Aklıma yine eksi tetikleme geldiği için şase demiştim ben .. Boştayken sorun yoksa bağlama gitsin.
Kameranın orjinal yeri neresi oluyo ?
Bence montajı çok zor olur kablo çekmek için illağaki biyerleri delmek gerekir.
Bu gün Barışla beraberdik. Kamera nın otomatik devreye girme olayını beyin jimlastiği ve Barış ın elektronik bilgisiyle hallettik. Brake yazan kabloyu şase ye bağlamayı unutmayın..
kerem şunu tam bir anlatsana. kamerayı taktım, geri vitese geçince görüntü otomatik geliyor. Ama vitesten çıkınca no signal yazıyor. 12+ yı geri vites lambasından aldım. GND yi arka tamponun içerisinde bir şase bağlantısı var oraya bağladım. Yanlış nerde ya da eksik nerde? Tam olarak bir anlatırsan sevinirim. Ne nereye?
Kameranın +12 sine ve teybin soket kısmında boşta olan mavi (ters döndür(ucu hazır olan) kablosuna geri vites lambasının +12sinden enerji almalısınız kameranın GND ucunuda şaseye bağlamalısınız. Kameradan gelen diğer sarı kabloyuda teybin arkasındaki jak girişlerinde 2. sıradaki sarı girişe takmalısınız. Yanlış hatırlamıyosam 4. sarı jak girişi.Dispatcherı güncelleyen varmı. Teknik servise pc ile cihaz arasında usb kablo ile bağlantı kuramadığımı mail attığımda cevap olarak "Dispatcher model cihazlarda güncelleme işlemi hafız kartı üzerinden yapılmaktadır.Piranha Extra porgramını bilgisayarınıza kurduktan sonra hafıza kartına yükleyip, kartı cihaza takarak güncelleme işlemlerinizi yapabilirsiniz." dendi. Hafıza kartına nasıl yüklücez programı ??
radyoda kanal değiştirme olmuyor ancak tv den bir türlü ses alamadım görüntü çok net ancak ses yok cızırtı var.
Bu mudur yani ?Ben epeyce uğraştım, bayağı karışık gibi görünüyor. Bari benden sonra takacak olan arkadaşlara resimli bir örnek olsun, seçiciliği artırsın.