0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cihazımı taktırdıktan sonra yazdığım yorumda "MobileNavigator.exe" dosyasının cihaza yüklü olmadığını yazmıştım. Piranha.com.tr adresinde yaptığım yazışmada; bu durumun bir arıza veya cihazda bir eksiklik olmadığını, bu dosyanın bir SD kartta yüklü olduğunu ve bu kartı SD kart yuvasına takmadan navigasyonun çalışmayacağını öğrendim. Benim ürün kutumdan bu SD kart çıkmamıştı. HB.com ve piranha.com.tr adreslerine durumu yazdım. Muhtemelen bu kartı ve dosyayı bana ulaştıracaklar. Her gün cihazı kurcalıyarak inini dibini öğreneceğim. Bilahare de burada paylaşırım.
Can en korktuğum kumanda olayının çözülemeyeceğiydi. Öğrenince sevindim valla, hemen sipariş vereceğim ama çalışmazda cihazı sana yollarım, parayı alırım ona göre
Kendim sökemem abi zarar felan veririm die korkuyorum çok yakın arkadaşım tesisat işleriyle uğraşıyo o halleder hem tesisatımı bağlar hemde double
Ufuk kardeşimBu konuyu sen açtın. Biz aldık taktık ve kullanmaya başladık sen hala nerede ve ne zaman taktıracağını düşünüyorsun. Şaka bir yana bu konuyu yakaladığın ve bize de bu cihazı almamızda ön ayak olduğun için teşekkür ederim. İnşallah pişman olmayız.
Benim direksiyonda kumanda yok abi o açıdan sorunum yok yani rahatım Bugünde siparişimi verdim hayırlısıyla gelir artık yorumlarımı paylaşırım sizlerle
Ben avensise takıcam uyum açısından kablolar ve fotoları lazım.. Corolla ile avensisisin direksiyon kumandası aynı olması lazım.. Bu yüzden sadece soket değişimi ile işim çözülebilir. Senden ricam resimlerinin çekip katalogdaki bağlantı şemasını foruma yüklemen..
Tamam abi cihaz geldiğinde resimleri yüklerim siteye ayrıntılı şekilde.
bugun dogu banki epey bir gezdim bulamadim bu cihazdan 1-2 darty ye de baktim yok. istanbulda direk magazadan alabilecegimiz bir yer yok mu arkadaslar? internetten ugrasmak istemiyorum
piranha nın sitesinde satılan yerlerin adresleri var.. genelde teknosa bimeks avm lerde var
seyit abi bugun bende navigasyona baktım ve bendede cihazda yüklü değil içinden banada sd kart çıkmadı sen ne yaptın cevap verdilermi.
Seyit bey bana direksiyondan kumanda için kabloların resmi lazım varmı elinizde öyle bir döküman..
Kerem kardeşim, cihazı monte ettirirken özel bir şema kullanmadık. Aracın orjinal teybinin kablolarını birebir yeni Dispatcher cihazın kablo konnektörlerine irtibatladık. Yani resimli bir klavuz kullanmadık. Cihazın kutusundan çıkan kablo adaptörlerini kullanınca bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Daha sonra ayarlar menüsünde "Steering" diye bir sekme üzerinden uyumladık. Kolay gelsin.
Alan arkadaşlar birşey yazarsanız sevinirim.. Ürünü alacam tereddütte kalmak istemiyorum 2009 comfort aracım göğüs rengi aynı mı ve direksiyon kumandası uyarmı bana navigasyon için problem vardı giderildi mi acaba bekliyorum cevaplarınızı...
sizin alacak olduğunuz la benim aldığım farklı olduğu için buna birşi diyemiycem.
Bu renk benim araca uyuyor ztn problem yaratmaz heralde en kısa zamanda bende sipariş verecem kısmetse...