Gönderen Konu: Piranha Dispatcher 8.0 inç Navigasyonlu Toyota Corolla Görüntü Sistemi  (Okunma sayısı 79162 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
seyit abi bugun bende navigasyona baktım ve bendede cihazda yüklü değil içinden banada sd kart çıkmadı sen ne yaptın cevap verdilermi.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Araç: Başka Marka
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
Cihazımı taktırdıktan sonra yazdığım yorumda "MobileNavigator.exe" dosyasının cihaza yüklü olmadığını yazmıştım. Piranha.com.tr adresinde yaptığım yazışmada; bu durumun bir arıza veya cihazda bir eksiklik olmadığını, bu dosyanın bir SD kartta yüklü olduğunu ve bu kartı SD kart yuvasına takmadan navigasyonun çalışmayacağını öğrendim. Benim ürün kutumdan bu SD kart çıkmamıştı. HB.com ve piranha.com.tr adreslerine durumu yazdım. Muhtemelen bu kartı ve dosyayı bana ulaştıracaklar. Her gün cihazı kurcalıyarak inini dibini öğreneceğim. Bilahare de burada paylaşırım. 

Seyit bey bana direksiyondan kumanda için kabloların resmi lazım varmı elinizde öyle bir döküman..

Can en korktuğum kumanda olayının çözülemeyeceğiydi. Öğrenince sevindim valla, hemen sipariş vereceğim ama çalışmazda cihazı sana yollarım, parayı alırım ona göre :)

Ümit bey cihazınız hayırlı olsun diyelim sizden de yukarda belirttiğim ricam geçerli, mümkünse teybin arkasının kablolarının resmi lazım.. Ben cougar modelini alıcam . Direksiyondan kumandayı çalıştırmak için o resim lazım ilgilenirseniz sevinirim.

Kendim sökemem abi zarar felan veririm die korkuyorum çok yakın arkadaşım tesisat işleriyle uğraşıyo o halleder hem tesisatımı bağlar hemde double :)

Ufuk resim olayı senin için de geçerli.
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
Benim direksiyonda kumanda yok abi o açıdan sorunum yok yani  rahatım :) Bugünde siparişimi verdim hayırlısıyla gelir artık yorumlarımı paylaşırım sizlerle :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ufuk kardeşim
Bu konuyu sen açtın. Biz aldık taktık ve kullanmaya başladık sen hala nerede ve ne zaman taktıracağını düşünüyorsun. Şaka bir yana bu konuyu yakaladığın ve bize de bu cihazı almamızda ön ayak olduğun için teşekkür ederim. İnşallah pişman olmayız.
:) Bende bugün sizin yorumlarınıza güvenip siparişimi verdim bilgiler paylaşıldıkça çoğalırmış abicim hepimize hayırlısı olsun :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Benim direksiyonda kumanda yok abi o açıdan sorunum yok yani  rahatım :) Bugünde siparişimi verdim hayırlısıyla gelir artık yorumlarımı paylaşırım sizlerle :)

Ben avensise takıcam uyum açısından kablolar ve fotoları lazım.. Corolla ile avensisisin direksiyon kumandası aynı olması lazım..  Bu yüzden sadece soket değişimi ile işim çözülebilir.
Senden ricam resimlerinin çekip katalogdaki bağlantı şemasını foruma yüklemen..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
Ben avensise takıcam uyum açısından kablolar ve fotoları lazım.. Corolla ile avensisisin direksiyon kumandası aynı olması lazım..  Bu yüzden sadece soket değişimi ile işim çözülebilir.
Tamam abi cihaz geldiğinde resimleri yüklerim siteye ayrıntılı şekilde.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Tamam abi cihaz geldiğinde resimleri yüklerim siteye ayrıntılı şekilde.

Çok sağol şimdiden teşekkürler..

Bu arada arkadaşıma aldığımız cougar modelinde sd kart çıktı .. isteyene kopyalar gönderirirm.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
bugun dogu banki epey bi gezdim bulamadim bu cihazdan :( 1-2 darty ye de baktim yok. istanbulda direk magazadan alabilecegimiz bir yer yok mu arkadaslar? internetten ugrasmak istemiyorum

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
bugun dogu banki epey bir gezdim bulamadim bu cihazdan :( 1-2 darty ye de baktim yok. istanbulda direk magazadan alabilecegimiz bir yer yok mu arkadaslar? internetten ugrasmak istemiyorum
piranha nın sitesinde satılan yerlerin adresleri var.. genelde teknosa bimeks avm lerde var

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
piranha nın sitesinde satılan yerlerin adresleri var.. genelde teknosa bimeks avm lerde var

evet oradan bakip durty ye gittim yok diyor eleman bize oyle bir cihaz hic gelmedi diyor. sorayim dedim burdan belki bilen goren vardir

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 149000
  • Model Yılı: '09
  • 341 kere teşekkür etti
  • 233 kere teşekkür edildi
seyit abi bugun bende navigasyona baktım ve bendede cihazda yüklü değil içinden banada sd kart çıkmadı sen ne yaptın cevap verdilermi.

Caner, www.piranha.com.tr adresine üye olmuştum. Buradan sıkıntımı belirten bir mail attım. Hemen döndüler ve adresimi verirsem göndereceklerini bildirdiler. Adresimi bildirdim ve gönderiyorlar.

Seyit bey bana direksiyondan kumanda için kabloların resmi lazım varmı elinizde öyle bir döküman..

Kerem kardeşim, cihazı monte ettirirken özel bir şema kullanmadık. Aracın orjinal teybinin kablolarını birebir yeni Dispatcher cihazın kablo konnektörlerine irtibatladık. Yani resimli bir klavuz kullanmadık. Cihazın kutusundan çıkan kablo adaptörlerini kullanınca bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Daha sonra ayarlar menüsünde "Steering" diye bir sekme üzerinden uyumladık. Kolay gelsin.

Ufuk kardeşim, kargon gelir gelmez kutunun içinden "MobileNavigasyın.exe" dosyasının yüklü olduğu SD kartı kontrol et. Yoksa hemen aldığın yere ve www.piranha.com.tr adresine bildir. Bildirim yaparken adresini de ver. Hemen gönderiyrolar. Sanırım kargo aşamasında kutular hazırlanırken personelin dikkatinden kaçıyor.

bugun dogu banki epey bir gezdim bulamadim bu cihazdan :( 1-2 darty ye de baktim yok. istanbulda direk magazadan alabilecegimiz bir yer yok mu arkadaslar? internetten ugrasmak istemiyorum

Dispatcher yeni bir ürün olduğu için henüz mağazalara inmedi sanırım. Doğubankta da bulunamaz diye düşünüyorum çünkü şu anda hb.com adresinde kampanyada olduğu için fiyatı muadillerinin çok çok altında oradaki işyerleri bu indirimin altına inemez.
2009, Lacivert, Jeep Cherokee 2.8 CRD Limited, A/T, C/C,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2009 Corolla + RaceChip
  • Kan Grubu: ---
Seyit bey ürünle bende ilgileniyorum acaba navigasyon içinde dediğiniz sd kartı gönderdiler mi ?
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2011 Corolla 1.33 Comfort
  • 1 kere teşekkür edildi

Kerem kardeşim, cihazı monte ettirirken özel bir şema kullanmadık. Aracın orjinal teybinin kablolarını birebir yeni Dispatcher cihazın kablo konnektörlerine irtibatladık. Yani resimli bir klavuz kullanmadık. Cihazın kutusundan çıkan kablo adaptörlerini kullanınca bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum. Daha sonra ayarlar menüsünde "Steering" diye bir sekme üzerinden uyumladık. Kolay gelsin.

Kerem seyitinde dediği gibi özel bir şema olmadığını düşünüyorum. Ayrıca ben piranha sitesinden bütün klavuzları vs. inceledim, orada gerekli bir şema vermişler zaten. Teybin arkasındaki giriş ve çıkışların hangileri olduğu gibi. Ben işyerimden bir arkadaşa vesile oldum o da aldı. Birlikte serviste taktıracağız sanırım. Ama onun aracı elegant zaten kamera var, benimki 1,33comfort ikinci kamerayıda bana ver öne takayım dedim:) Neyse Hepimize hayırlı olsun.
“Fırtına gibi esmek mi istersin yoksa Hızır gibi tam zamanında yetişmek mi? Çiçek gibi narin görünmek mi istersin yoksa kaya gibi sağlam durmak mı? Kılıç gibi keskin mi olmak istersin yoksa kalem gibi geleceği yazmak mı? Başkaları gibi olmaya çalışmak mı istersin, kendi yolunu kendin çizmek mi? Kim olmak istersin? Sıradan bir adam mı? Toyota gibi adam mı?”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Alan arkadaşlar birşey yazarsanız sevinirim.. Ürünü alacam tereddütte kalmak istemiyorum 2009 comfort aracım göğüs rengi aynı mı ve direksiyon kumandası uyarmı bana navigasyon için problem vardı giderildi mi acaba bekliyorum cevaplarınızı...
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 167 kere teşekkür etti
Alan arkadaşlar birşey yazarsanız sevinirim.. Ürünü alacam tereddütte kalmak istemiyorum 2009 comfort aracım göğüs rengi aynı mı ve direksiyon kumandası uyarmı bana navigasyon için problem vardı giderildi mi acaba bekliyorum cevaplarınızı...

sizin alacak olduğunuz la benim aldığım farklı olduğu için buna bişi diyemiycem.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
sizin alacak olduğunuz la benim aldığım farklı olduğu için buna birşi diyemiycem.

Alan arkadaşların yorumunu bekliyorum ztn dönerlerse çok sevinecem..
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
Arkadaşlar
Göğüs rengini merak eden arkadaşlarım için resimleri yüklüyorum. Daha önce de bir kaç kere yazdığım gibi bence renk farkı pek rahatsız etmedi. Ama karar alacak arkadaşlarındır.

Gece flaşla çekilmiştir.

Gündüz çekilmiştir.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
Bu renk benim araca uyuyor ztn problem yaratmaz heralde en kısa zamanda bende sipariş verecem kısmetse...
UMuT  -  RaceChip  ---

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 341 kere teşekkür etti
Bu renk benim araca uyuyor ztn problem yaratmaz heralde en kısa zamanda bende sipariş verecem kısmetse...

Ben perşembe gece saat 21:00 sularında verdim siparişini cumartesi sabah 11:00 gibi paket elimdeydi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Model Yılı: '21
  • 2 kere teşekkür etti
Aaah aah babamı bi kafalayabilsem aldırcamda nerdee :D
M. KEMAL ATATÜRK