0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o da doğru tabii..sanırım servislerde orjinal takılan Navitech marka bir cihaz varmış..o da mı güncelleme için para istiyor
Sipariş verdiğim Dispatcher navigasyon cihazı geldi. İlk intiba olarak malzemeler, geri görüş kamerası falan fiziksel olarak olumlu bir kanı uyandırdı. Üfürükmüş gibi bir görüntüsü yok. Ancak benim için bir problem çıktı. Benim aracımın göğüs rengi iç döşemeleri de siyah olduğu için siyah bana gelen ürün ise füme rengi. Yani göğüse monte ettirecek olursam renk farkı olacak. Şimdilik aldığım siteye siyah rengi olup olmadığını sordum. Var ise değişim isteyip monte ettireceğim. Ancak siyahı yoksa muhtemelen iade edeceğim.
Boyatma ihtimali yokmu.. Üzüldüm adına.. Bizde aldık bizimki couger modeli siyah geldi..Bende alıcam benim torpido aliminyum grisi bende siyah alıp çerçeveyi boyatacağım..
dün akşam kamerayı araca bağladım sadece elektiriği bağlamadım daha sonra cesaretlendim ve orjinal teybi yerinden söktüm yenisini bağlamaya çalıştım soketler birebir uyuyor ancak bir soket boşta kalıyor tahminim usb bağlantısının soketi diye düşünüyorum teybin renki arkadaşında dediği gibi füme bizim makyajlı kasalarınki siyah ama ben bunu dert etmiyorum anten girişi uymuyor teybinki eski teyiplerdeki gibi aracın orjinali ise diktörtgen bir soket onu elektrikçi arkadaş halledecek bağlantılrı yaptığımda direksiyondaki tuşlar çalışmadı bilginiz olsun anten işini halledemediğimiz için teybi yerine takmadım, ekran kalitesi güzel ben kullanacağım bu paraya bukadar olur ....
kerem ben hala yapmadım montajı çünki anten girişi olmuyor benim aracım anten soketi aşağıdaki resimdeki gibi cihazın üstündeki eski teyplerin girişi gibi.birde kamera sizde nasıl geri vitese takınca direk çalışıyormu benimki geçmiyor menüdeki ismini hatırlamadığım bir tuşa basınca devreye giriyor.direksiyon tuşları çalışmıyor.birde şunu merak ediyorum denedinizmi navigasyon çalışırken müzik dinleyebiliyormuyuz.
zaten kendim takıcam paranha servisi anten için aparat var dedi ama öyle bir aparat yok toyota servisini aradım onlarda öyle birşey olmadığını ve kabloyu kesmem halinde elektrik tesisatının herhangi bir sorunda garanti dışı kalacağını söyledi.piranhaya mail attım anten için cevap bekliyorum.kamerayı bende gece denedim gece görüşlü olmadığı için görüntü kötüydü ancak aydınlıkta güzel bir görüntü alacağımı umuyorum.kamera olayını biraz daha açık anlatırmısın ben bağlantıyı park sensörüne ceryan alınan yerden yaptım tetikleme falan dedin biraz ayrıntılı anlatsana kerem.
anladım kerem sağol eksi ucu cihazın arkasındaki sarı kırmızı siyah beyaz jak girişlerinden birine takıcam dimi.kamera girişini yaptığım girişlerden birine.elektronikçi bir arkadaşım var ona sordum kesmeden olmaz dedi serviste kesme diyor kesmeden bir çözüm bulmam lazım.benim aracımdaki soket erkek onun karşılığı yani kesmemek için dişisini bulursam olacak.