0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oğuz bey; benim Coronadan üst düzeyde memnun olmamın sebebi, sorunsuzluktu, 8 yıl boyunca hiç yolda kalmadım, hiç tamirci/servis/sanayici yüzü görmedim. Bu aslında benim için 1. derede öncelikli bir özellik değildi, ne olacak ki araba arıza yapar gider tamir ettirirsin fakat zaman içerisinde ben bu özelliğe alıştım ve bu benim için araba tercihimde 1. aradığım özellik haline geldi. yoksa avensisimi almadan önce bende passat ile avensis arasında çok kararsız kaldım, passatlar gerçekten çok güzel ve hak ettiği için de çok beğenilen araçlar. ne var ki kime sorsam servis ücretlerinden ve avensise nazaran çıkarttığı arızalardan şikayetler duyunca avensisden yana kullandım tercihimi.Sizde öncelikleriniz ışığında tercihinizi yapın, netice de ikisi de gözü kapalı alınabilecek, güzel arabalar.Diğer taraftan önünüzde somut bir tane passat var, avensis ise aramanız gerekecek, bir araştırın gönlünüze göre bir avensis bulmaya çalışın mevcut passat ile karşılaştırın, hangisi ağır basarsa onu alın.Gönlünüze göre olur umarım. 2005 Avensis kullanıcısı olarak Tekin bey ile tamamen aynı fikirdeyim, avensisin yol tutuşu çok başarılı, 2005-2006 yıllarının oto-test dergileri de çok başarılı bulmaktadır.
Alman otomobilleri hangi sınıf olursa olsun, Japon otomobillerine nazaran 1 - 2 cm daha alçak olduklarından böyle hisler oluşuyor diye düşünüyorum.
Passat da Avensis de şahane araçlar bence..Param olsa gerçekten dizel bir Passat almak isterim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-bedava-zararina-hemen-satilacak-cok-acil-76977328/detay/?source=promotion_hpva
Sen benim düşün dayııı bizim oralarda oturuyor her sabah canlı canlı görüyordum babamda hatta bigün o kadar beğeniyorsan durdur olum artık adamı yeterse yeter dedi Yalnız arabanın fotolar çok kalitesi gerçekte çok daha kusursuz
Abi içindeki en az benim kadar olan isteği bilgiğim için almanı çok isterm gerçekten çok diri araç moral bozmayacak gbi değil rengide çok farklı nadir bir renk sanki sedefli gibi ışıldıyor
beyaz opel insignia tek geçerim
Tabi yeaaaa hayrını gör Oğuzum Allah utandırmasın inşallahh
OOO hayırlı olsun Oğuz bey ,o bahsettiğiniz araç değilmi?