0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
orjinal xenon sistemlerinde uzun kısa tek mercek üzerinden tek ampul ile tek sistemle oluyor. motorlu bir perde sistemi ile uzun kısa arası geçiş yapılıyor. eğer orjinalse uzunlar da xenon oluyor.
seçeneklere s60 ı da eklesek, malum 2005 yılında s40 ın kasa güncellemesiyle c segmentine düşmesinin ardından, s60 ta otomatik man d segmentine geriledi.
Toyota Camry !
Ne camry'si..Biz Avensis'i zor alıcaz Sınıf gittikçe yükseliyor maşşallah
Bugün bir arkadaşımı beklerken mersin forumun önünde,tam önümde bir avensis park edilmişti..kedinin ciğere baktığı gibi baktım..hatta resmini falan çektim..galiba kararımı vermişim ben )
Teşekkür ederim..almış kadar oldum ama gerçekten kararım yüzde 70-80 Avensis..En mantıklı seçenek bence Artık araştırmaktan da bıktım zaten modelleri..
Aslında çoğu modeli eklemeyecektim. Çünkü benim amacım bir kaç model arasından hangisiydi diye sormaktı.Passat da yoktu ama millet illa koy diyince koyduk.Sonuç ortada.hemen 1. oldu tabi..
toyota kullananların bile çoğunluğu passatı tercih ediyorsa, gerçekten çok vahim durum, sonra vw yi pohpohlayanların önüne geçmek mümkün değil tabi, adamlar çıkarıp önümüze koyar bu oylamayı
valla çaıkçası benim de 65-70 arası bütçem olsa hiç düşünmeden passat alırdım..ama en fazla 55'e çıkabilirim ve sıfır alacağım arabayı..2.el düşünmüyorum..Bu yüzden avensis en mantıklı seçenek şu anda
Ben bugün 2011 golfümü satıp 2012 tsi passat aldım. Araştırdım inceledim ama diğer araçların hiçbiri cezbetmedi beni. Gayet mutluyum
Aklın yolu bir Bahadır bey.Şimdiden hayırlı uğurlu olsun.Avensis kullanmaya başladıktan 4-5 ay sonra size aynı soruyu sorduğumuzda alacağımız cevabı %90 tahmin etsemde aklımda kalırsa soracağım.Hangi araç ?Not:Avensis kullanırken saygıdeğer Hanımefendiye aracı anlatmaya kalmayınız, ancak sağa çekip tanıtım yapınız.Sebebini direksiyonda anlarsınız