0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
E hadi hayırlı uğurlu olsun,kazasız belasız mutlulukla kullanın.
Şartlar biraz da öyle gerektirdiği için son üç yıl içinde üç kez D sınıfı araç değiştirdim.2006 model Toyota Avensis çocuk gibi park ettikten sonra arkamı dönüp baktığım ve heyecan duyduğum mükemmel bir araçtı.Daha sonra aldığım 2008 model Laguna 2 markadan gelen dezavantaj ve imaj sorunları nedeniyle kesinlikle bulunduğu yeri hak etmeyen bir araçtı.Halen kullandığım 2005 model Honda Accord 2.0 Excutive ise bakışları üzerinde toplayan son derece karizmatik ve güçlü bir araç.Hangisi iyi ya da hangisi kötü derseniz buna net bir cevap verebilmek çok güç. Hep savunduğum gibi otomotiv piyasasında korkunç bir rekabet var ve aynı sınıftaki rakipler arasında keskin farklar veya uçurumlar olması mümkün değil.Kişisel kanaatim ise,2. el piyasası,yakıt tüketimi,servis,iç mekan genişliği ve sorunsuzluk gibi kriterler dikkate alındığında Avensis birazcık önde..
Vay sağolasın Ahmet'im görecez inşallah hayrını arabadan çok sunroof'unu bekliyorum Çok teşekkür ederim Can bey evet o bahsettiğim araç kontrol ettirdim araç 4-4'lük boya da yok aldım ben de 41'e anlaştık Ama hala içimde avensis yatıyor bilesin allah ömür verdikten sonra mutlaka binecem o araca kısa süreliğine de olsa benim olacak
hayırlı uğurlu olsun, arkanıza bakmayın artık, avensisi aklınızdan çıkarın, sunroof'lu passat ile yola devam.kazasız-belasız, güzel günlerde.
Çetin bey öncelikle çok teşekkür ederim Ama gerçekten arkama bakıyorum deli gibi içimde avensis yatıyor... Ben corollayı sattırım alacam bir avensis ya babam binsin passata zaten deli gibi göz koydu oğlum bu araca ben binim diyor atam'dır kıramıyorum ki.. Çok acayip duygular içindeyim Tek düşüncem yakıt.
Beyin farklı bilgiler tarafından devamlı bombalanır,Yakıt meselesini düşünüyorsanız, en ekonomik araç babamın aracıdır sözünü unutmayın,En iyi seçenek için, hayatınız boyunca kalbinizin sesini dinleyin.
yeni kasa superb in kasasına bayılıyorum siyah rengine ama test etme şansım olmadı hiç
KAtılıyorum Tekin bey... O nasıl bir arka diz mesafesidir öyle o nasıl bir bagaj kapağıdır öyle
Yakıt meselesini düşünüyorsanız, en ekonomik araç babamın aracıdır sözünü unutmayın,
Burada Baba ben olunca pek zevkli gibi durmuyor ama )))))
Arkadaşlar elegant avensisler de orj. xenon far bilindiği üzere... PEki bu aracın uzunları da xenon mu yoksa halojen sarı far mı ?
Bildiğim kadariyle, Xenon sistemli farlarda, uzunlarda Halogen kullanılmaktadır, zira Xenon'un 1 - 2 sn tam performans parlaklık verme süresine ihtiyacı vardır.