0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
opel neden yok abi ankette onuda eklesek ya!!!
Neden diye birşey mi var adam opel almak istemiyordur Valla kim yalanda oyladı bilmiyorum ama oylayıp gitmek mesele değil... 3 kişi avensis demiş bile... Kime göre neye göre avensis... Bence Süperb sonuçta alman bünyesine girdikten sonra mükemmel geliştirdi kendini kaldı ki süperb hiçbir açıdan (yeni)avensisi aratmaz... Eğri oturup doğru konuşalım ahali...
abi anket yapıldığı için söledim yanlışlıkmı oldu acaba?
Toyotayı bir takım listelerde seri başı çektiren özellikleri nedir? Mekanik sağlamlık ve 2. el satış kolaylığı. Ben toyotamı seviyorum, satışa çıkardım ve kısmet olurda satarsam avensis ya da civic alacağım. neden? dilediğimde rahatlıkla ve az kayıpla ya da kayıpsız hatta zaman zaman karla satılabilecek başka marka var mı? Üstelik bende olduğu sürecede masraf çıkarmadı. Bu modelde bir alman şimdiye kadar defalarca canıma okumuştu. o nedenle bu forumda bu anketlerin gerçeği yansıtmayacağı kanaatindeyim çünkü Ahmet kardeşiminde söylediği gibi süperb avensisten belkide çok daha iyi bir araç ama alırsan nolur? Alda gör diyor ve susuyorum. sevgiler...
Anketi açan kişi olarak şunu söylemek isterim ki buraya eklenecek daha araç var ancak benim aklımdakiler bunlar..hatta benim yazılarımı takip edenler bilir ki ya avensis ya superb almak niyetindeyim..ancak diğerlerini de ekledim ki diğer arkadaşlar o araçlar hakkındaki görüşlerini de yazsın..Benim aradığım özellikler sağlamlık ( mevcut aracım megane'dan çok çektim ) ,sessizlik , 2.elde en az zarar ( D sınıfında pek mümkün değil biliyorum )
D sınıfı araç almayı düşünen birisi olarak sizlerin de görüşlerini merak ettim..
Valla Murat abi A.C.D özetlmiş d sınıfı kısa vade'de hep zarardır ve gerçekten skoda çok geliştirdi kendını ben d sınıfı araç alırsam donanımına bakarım superb'de en azından sunroof seçeneği ve dizel seçeneği var ben tüplü araba kullanmam tüpü güvenli bulmuyorum o yüzden superb seçtim valla Murat abi senin yerınde olsam hiç civic falan düşünmem uzun seneler binmeyi duşunuyorsan superb bak derim http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-superb-1-6-tdi-dizel-sifir-gibi-hatasiz-67879122/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-servet-2012-skoda-super-b-1-6-tdi-comfort-sifir-76302816/detay