Gönderen Konu: Hangi D Sınıfını Alırsınız ?  (Okunma sayısı 37994 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Hangi D Sınıfını Alırsınız ?
« : Şubat 29, 2012, 17:43:18 »

D sınıfı araç almayı düşünen birisi olarak sizlerin de görüşlerini merak ettim.. :)
Allah herkese önce sağlık versin..

Toyota Club Türkiye

Hangi D Sınıfını Alırsınız ?
« : Şubat 29, 2012, 17:43:18 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Honda CRV 1.5 Turbo Executive-Life Style
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 63000
  • Model Yılı: '20
  • 2023 kere teşekkür etti
  • 2545 kere teşekkür edildi
Ynt: Hangi D Sınıfını Alırsınız ?
« Yanıtla #1 : Şubat 29, 2012, 17:56:44 »
Kasa büyüklüğü herşey demek değildir!

Sadece Avensis ve Superb arasında bir karşılaştırma daha doğru olur.

Fiyatlarıda oldukça birbirine yakın, iyice karşılaştırmak lazım.
Lastikler: Michelin Latitude Cross M+S (dört mevsim)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: -
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Şubat 29, 2012, 18:03:24 »
opel neden yok abi ankette onuda eklesek ya!!!
Gökhan üLkEr
Astra 1.4 140 Hp Turbo SS

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Şubat 29, 2012, 18:11:28 »

Neden diye birşey mi var adam opel almak istemiyordur :D

Valla kim yalanda oyladı bilmiyorum ama oylayıp gitmek mesele değil... 3 kişi avensis demiş bile... Kime göre neye göre avensis...

Bence Süperb sonuçta alman bünyesine girdikten sonra mükemmel geliştirdi kendini kaldı ki süperb hiçbir açıdan (yeni)avensisi aratmaz... Eğri oturup doğru konuşalım ahali...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Şubat 29, 2012, 18:12:05 »

Bende bi D sınıfı araç alıcam ama aklımdaki araç opel insignia tabiki zevk meselesi ama mutlak suretle aracı bi inceleyın derim avensise göre donanım olarak daha dolu bi araç dizel olrak fiyatları biraz uçuk ama  bnzilisi o araca göre makul.tabi yakıt ta bir hayli fazla ..
Gökhan üLkEr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #5 : Şubat 29, 2012, 18:13:28 »

Valla kim yalanda oyladı bilmiyorum ama oylayıp gitmek mesele değil... 3 kişi avensis demiş bile... Kime göre neye göre avensis...

Bence Süperb sonuçta alman bünyesine girdikten sonra mükemmel geliştirdi kendini kaldı ki süperb hiçbir açıdan (yeni)avensisi aratmaz... Eğri oturup doğru konuşalım ahali...

abi anket yapıldığı için söledim yanlışlıkmı oldu acaba?
Gökhan üLkEr

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #6 : Şubat 29, 2012, 18:15:09 »
superb -_-

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Resim gençliğimden (42 yaşımdayken)
  • 15 kere teşekkür etti
  • 84 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Şubat 29, 2012, 18:15:58 »
Accord

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 2015 Honda Civic Beyaz :)
    • Online Matematik
« Yanıtla #8 : Şubat 29, 2012, 18:19:24 »
Toyotayı bir takım listelerde seri başı çektiren özellikleri nedir? Mekanik sağlamlık ve 2. el satış kolaylığı. Ben toyotamı seviyorum, satışa çıkardım ve kısmet olurda satarsam avensis ya da civic alacağım. neden? dilediğimde rahatlıkla ve az kayıpla ya da kayıpsız hatta zaman zaman karla satılabilecek başka marka var mı? Üstelik bende olduğu sürecede masraf çıkarmadı. Bu modelde bir alman şimdiye kadar defalarca canıma okumuştu. o nedenle bu forumda bu anketlerin gerçeği yansıtmayacağı kanaatindeyim çünkü Ahmet kardeşiminde söylediği gibi süperb avensisten belkide çok daha iyi bir araç ama alırsan nolur? Alda gör diyor ve susuyorum. sevgiler...
Matematik sever, öğretir...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Şubat 29, 2012, 18:21:14 »
abi anket yapıldığı için söledim yanlışlıkmı oldu acaba?

Yok est ne yanlışlığı ben Bahadır bey istediği araçları yazmıştır diye öyle demiştim ::)

Toyotayı bir takım listelerde seri başı çektiren özellikleri nedir? Mekanik sağlamlık ve 2. el satış kolaylığı. Ben toyotamı seviyorum, satışa çıkardım ve kısmet olurda satarsam avensis ya da civic alacağım. neden? dilediğimde rahatlıkla ve az kayıpla ya da kayıpsız hatta zaman zaman karla satılabilecek başka marka var mı? Üstelik bende olduğu sürecede masraf çıkarmadı. Bu modelde bir alman şimdiye kadar defalarca canıma okumuştu. o nedenle bu forumda bu anketlerin gerçeği yansıtmayacağı kanaatindeyim çünkü Ahmet kardeşiminde söylediği gibi süperb avensisten belkide çok daha iyi bir araç ama alırsan nolur? Alda gör diyor ve susuyorum. sevgiler...

Bu tür araçlar zaten sıfır alınıp binici olacakların aracı... Öyle 2 sene sonra elden çıkarayım diyen aradan çıkar :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • Araç: Camry
  • Kilometre: 225000
  • Model Yılı: '06
  • 351 kere teşekkür etti
  • 565 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #10 : Şubat 29, 2012, 18:22:33 »
Benim oyum Superb den yana ki zaten skodaya karşı sempatim olduğunu başka konularda belirtmiştim.Ankette yeralan araçalrdan bana hitap eden avensis ve superb sadece diğerlerine bakmadım bile.Tabi mondeoyu gözardı edemem sadece bana hitap etmiyor.Superb nin konforu avensisin ise sprotif çizgisi cezbediyor.Alma imkanım olsa
superb nin Elegance 2.0 TDI CR 170 HP 4x4  114.000     --- 4x4 subarudan bulaştı -- park asistanı ve twindoor hoşuma gidiyor.
Avensis    2.0 Premium Multidrive S* 99,500
Akıl ile sabrı birleştir ve zekan ile konuş...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Şubat 29, 2012, 18:24:41 »
Passat D sınıfı değil mi? Ben mi yanlış biliyorum acaba. D sınıfıysa onuda eklesek iyi olur galiba.
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '15
  • 36 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #12 : Şubat 29, 2012, 18:25:13 »
Anketi açan kişi olarak şunu söylemek isterim ki buraya eklenecek daha araç var ancak benim aklımdakiler bunlar..hatta benim yazılarımı takip edenler bilir ki ya avensis ya superb almak niyetindeyim..ancak diğerlerini de ekledim ki diğer arkadaşlar o araçlar hakkındaki görüşlerini de yazsın..
Benim aradığım özellikler sağlamlık ( mevcut aracım megane'dan çok çektim ) ,sessizlik , 2.elde en az zarar ( D sınıfında pek mümkün değil biliyorum )
Allah herkese önce sağlık versin..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Şubat 29, 2012, 18:25:44 »
Audi A4 yok mu  ::)

Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Arıyorum ama bulamıyorum.
  • 24 kere teşekkür etti
  • 4 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Şubat 29, 2012, 18:28:58 »
Anketi açan kişi olarak şunu söylemek isterim ki buraya eklenecek daha araç var ancak benim aklımdakiler bunlar..hatta benim yazılarımı takip edenler bilir ki ya avensis ya superb almak niyetindeyim..ancak diğerlerini de ekledim ki diğer arkadaşlar o araçlar hakkındaki görüşlerini de yazsın..
Benim aradığım özellikler sağlamlık ( mevcut aracım megane'dan çok çektim ) ,sessizlik , 2.elde en az zarar ( D sınıfında pek mümkün değil biliyorum )
Anket olunca, bunlarda olabilir diye dusunduk Bahadır Bey. Düşüncenizi bilmiyorduk.
Veni, Vidi, Vici.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Şubat 29, 2012, 18:29:11 »
D sınıfı araç almayı düşünen birisi olarak sizlerin de görüşlerini merak ettim.. :)
Bahadır bey isterseniz konuya bir açıklık getirin.Bu araçlar  ACD nin dediği gibi gönlünüzde yatan araçlar mı yoksa sizce bir yoklamamı ?Zira tüm D sınıfı araçları sıralamak konuyu farklı yerlere götürür.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • just do it
  • 351 kere teşekkür etti
« Yanıtla #16 : Şubat 29, 2012, 18:31:22 »
Bahadır  bey aynı anda yazmışız cevabınız gelmiş zaten teşekkürler.Allah en güzelini nasip etsin.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Eski avensisçi ;)
  • Kan Grubu: ---
  • 1 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #17 : Şubat 29, 2012, 18:31:34 »

Bu eğri oturulup doğru konuşulacak bir mevzu değil ki zevk işi tamamen bence Superb tasarım olarak hiç güzel bir tasarıma sahip değil sadece iç tasarımı hoşuma gidiyor oda elegance versiyonunun . Geçen yaklaşık bir ay önce benim megane 3 ü perte çıkaran araba suber b idi inan göründüğü kadar sağlam değil forumdada bir kaç fotoğraf paylaştım zaten fotoğraflardan görebilirsin suber b nin megane kadar bile olmadığını.eğri oturalım doğru konuşalım dersen de bence peugeot ve cıtroen  listedeki en güzel tasarıma sahip 2 araç sadece fransızlar diye bir önyargıya sahipler
Pahalı zevklerim var, mesela , benzin gibi ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '14
« Yanıtla #18 : Şubat 29, 2012, 18:33:47 »

Valla Murat abi A.C.D özetlmiş d sınıfı kısa vade'de hep zarardır ve gerçekten skoda çok geliştirdi kendını ben d sınıfı araç alırsam donanımına bakarım superb'de en azından sunroof seçeneği ve dizel seçeneği var ben tüplü araba kullanmam tüpü güvenli bulmuyorum o yüzden superb seçtim valla Murat abi senin yerınde olsam hiç civic falan düşünmem uzun seneler binmeyi duşunuyorsan superb bak derim ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-superb-1-6-tdi-dizel-sifir-gibi-hatasiz-67879122/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-servet-2012-skoda-super-b-1-6-tdi-comfort-sifir-76302816/detay

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #19 : Şubat 29, 2012, 18:38:14 »
Valla Murat abi A.C.D özetlmiş d sınıfı kısa vade'de hep zarardır ve gerçekten skoda çok geliştirdi kendını ben d sınıfı araç alırsam donanımına bakarım superb'de en azından sunroof seçeneği ve dizel seçeneği var ben tüplü araba kullanmam tüpü güvenli bulmuyorum o yüzden superb seçtim valla Murat abi senin yerınde olsam hiç civic falan düşünmem uzun seneler binmeyi duşunuyorsan superb bak derim ;)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-superb-1-6-tdi-dizel-sifir-gibi-hatasiz-67879122/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-servet-2012-skoda-super-b-1-6-tdi-comfort-sifir-76302816/detay

Beyazda ne yakışıyor bu arabaya yahu . Bu aracın tek sıkıntısı çok uzun görünüyor, kocaman kapıları var.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija: