0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hayret ben 2.0 dizellerde hep düz vitese rast geldim.
Bahadır Bey bende eskı bır avensıs kullanıcısıyım ekonomık nedenlerden dolayı kısa bı ara toyotadan uzaklaştım ve 200o model clıo aldım ancak onumuzdekı 2-3 ay içerisinde tekrar avensıs almayı duşunuyorum.Avensıs bende bır tutku halıne geldı onu o kadar ozluyorum anlatamam aslında benı bu arabaya bu kadar çeken ne bılmıyorum bende sizin gibi avensıse alternatıf ne olabılır dıye çok araştırdım ancak hıçbir marka ve model içime sınmedı lpg konusunda soyle dıyebılırım benım avensıste tartarını marka lpg vardı ınanın benzındekı performansından hıçbır eksığı olmuyordu Superb den bahsetmıssınız elbette gerek dızayn gerek donanım olarak avensısın yzerınde bır araç olsada yınede avensısten ayrılmamanızı tavsıye ederım
valla bilsem kaçırmazdım ...zira aynı paraya km siz fazla olanı aldım .. ama istanbul olduğu için düşünürüm 2 kere
süper b dış tasarım olarak benimde hoşuma gitmiyor ama full modellerinn iç tasarımı çok güzel.Zevk işi gerçi bu işler.Benim bu segmentte en çok hoşuma giden araç mercedes bmw i saymazsak. kesinlikle insignia.
Piyasada bir sürü 30 000de 40000 de Avensis var satılık. Hepsinin sahibine km ile oynamış muamelesi mı yapalım?paranoya bu
Kerem Bey ben 2004 2.0 Exe. Eleg. 158000 KM de 22.650 ye aldım ama adam hiç kar etmeden verdi ödemeleri vardı galerici . Bir hafta önce pazarlık yapmıştık 23.750 TL ye baktım satamadı oturduk tekrar pazarlık yaptık . Baktırdım kazası falan yok elektronik beyni vs. aksamıda kontrol edildi. Hiçbir problemi yok 3-4 parça boya dışında. ciddi darbe yok .onun için bunu tercih ettim . Borca girmek istemedim. şu ana kadarda 2.5 aydır bir sıkıntı yaşamadım. Ayrıca üzerinde sıfır lastik vardı enkötü 17 jant lastik 800 ila 1000 tl arası. Ama satmaya kalksam 24000 - 25000 TL den aşağı vermem. Sadece yağlarını filitrelerini değiştirdim kullanıyorum.
Ben 2005 model 58000 KM de 34 KA plakalı Kemal Alemdaroğlunun (eski istanbul üniv. rektörü) aracıydı Ortaköy toyota da 28.000 TL den aşağı inmediler bende almadım.
o zaman şahaneymiş valla..sıfır bile alsam sorun olmaz yani..gerçi sıfır alacağıma 2011 düşük km li bir tane bulup alsam daha iyi olur..neyse onu alırken düşünürüz artık