0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
evet araç problemli, sislerden biri yanıyor biri yanmıyor, park lambalarından da 3 ü patlamış gibi görünüyor
Hatta sağ tarafa çekiyor lastiğin biri sanki Topal olabilir...
benim ruhsattada 2.0 elegant yazıyor. sizin ruhsatta ne yazıyor? ayrıca internetten baktığımda aracın kilosu 1265 görünüyor ama 1400kg. düzelttirmem lazım zannedersem
Seninki gene iyiymiş. Benimki exe. ele. olduğu halde elegant bile yazmıyor. Sadece Avensis 2.0
Geçen turlarken kilo muhabbetti oldu ben 1200 civarları birşey olması lazım dedim sonra ruhsattan kontrol edelim dedik 1400kg'ı görünce araç içindeki herkes bir sessizleşti
Cafer Bey,öncelikle çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için. Teleflex ve Prins aşağı yukarı aynı kalitede sistemler sanırım.Fiyatları da sanırım benzer.Ben de aracı aldıktan sonra 1 sene kadar benzinde binmeyi düşünüyorum.Daha sonra bulunduğum yerdeki servislerde iyice araştıracağım hangi marka ve usta iyidir diye. Peki son olarak şunu da sorayım ( her avensis sahibine sormaya çalışıyorum ) aracınızdan memnun musunuz ? sağlamlık,konfor vs. bakımından ? iyi ki almışım diyor musunuz ?Merhaba; kesinlikle memnunum. Rahat- konfor- güven- uzun ömürlülük ve arızasızlık konusunda zatten toyota tek geçilir, Ayrıca C segmenti fiyatına ( bazı modellere göre daha bile hesaplı ve konforlu) - pişman olmayacağınıza eminim.