0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İyi alış-veriş olmuş sizin açınızdan, araba temizse daha fazla bile eder. fakat sonra siz de yeni bir avensis aramaya başlarsınız:)
Kesinlikle satsam yine Avensis bakarım. Zaten daha önce 2004 daha sonrada 2007 Lancer kullandım . Anlayacağınız 5 senedir servislere sadece yağ ve filitre değiştirmeye gidiyorum . Japon Mühendisleri sayesinde.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-daha-38-binde-kazasiz-boyasiz-orjinal-dizel-avansis-71005508/detayhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-2009-model-sifir-ayarinda-toyota-gormeye-deger-66582341/detayaz km li var amam fiyat ucuk...
Alperen bey siz sırrı çözenlerdensiniz , servis, sanayi ile uğraşmamanın en doğru yolunu bulmuşsunuz. Bende avensisden önce Corona vardı. 8 yıl boyunca yağ, filtre, LPG dışında araba başka birşey istemedi. Bu fiyatları sadece isterler, veren bulamazlar.Kendilerince haklı olabilirler, ama o paraya o arabaları alacak kimseyi bulamazlar.
Maddi durum elverdiği sürece tabiki en iyisi dizeli otomatiğiBence Avensis üstad, SuperB kullanmadım iyidir ama? aması var işte,Fransızlara fransızım Eski kasa avensiste kullandım şu an yenisini test ediyorum hatta az önce yoldan geldim4 kişi az bir bagaj hızı çok sevmem ama 180-190 km gittim bir süre hatta vectra 2.0cd takıldı peşime o araç boştu üstadım en son arkadaşın 2 elide dirseklerine kadar nal doldu avensis ok gibiydi vesselamşu an benzinli kullanıyorum 390-400 yakıyor havalar ısınsa biraz dikkatle şehiriçi 350 bile yakabilirLpg taktırınca dizel hesabına dönecek dünya lpg kullanıyor üstad ben eskisinde hiç sorun yaşamadım bundada yaşamam sanırımAvensis + Lpg daha ne olsun
Arkadaşlar dil kullanımımıza biraz daha dikkat edersek daha anlaşılır oluruz anlayşınız için teşekkürler...SüperB konusunda Fatih'e katılıyorum konforlu ve kullanımı çok hoş bir araç sonuçta Passat replikası.
haha abi senle ilk defa ortak bir noktada buluştuk sanırım arka koltukta bacak bacak üstüne at superb'de. passattanda üstün araba neredeyse e segmenti boyutunda. tek sıkıntısı var park sensörsüz kullanılmaz o
daha superb'nin alman markası olduğunu bile bilmiyorsunuz daha ne diyim Superb gibi d segmentı bir arabamı var ? opel fanatiği olmama rğmen illede Superb insignia'yı bile düşünmem o varken ayrıca insignianın yol tutuşu sıkıntılı yazan foruma girmeyin iyi sallamışlar... 1.4 tsı Superb elegance... tek geçerim...
küçük bir yanlış anlama olmuş..büyütmeye gerek yok sanırım..bu arada ben de Avensis'e LPG uygulamalarını araştırıyorum..Prins mi BRC mi diye..sanırım Prins taktırırım aldıktan sonra..
japon arabalarında valve'ler çok narin oluyormuş..bu yüzden de prinsin yağlamalı sistemini öneriyorlar..en kaliteli sistem prins diyor herkes..
2500 tl falanmış sanırım..ama yağlama sistemi ekstra satılıyor..sizde yok galiba lpg ? bu arada sizin avensis hakkındaki genel düşünceleriniz nasıl ? sizi bulmuşken sorayım bari memnun musunuz ? benim en dikkat ettiğim şeylerden biri ferahlık,bagaj hacmi,sessiz olması..