0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Birtane 2006 105.000 de 24.500 tl ye vardı. Zeytinburnu odakta. ama nasıl bir araç bakmak lazım.
benimde söylediğim şey sw lerin daha uzun ve geniş olduğu değil daha yüksek olduğundan dolayı daha rahat olduğu. benim boyum 1,86 ve avensisde kafam tavana değerken sw araçların çoğunda ve özellikle caddy gibi araçlarda bu hiç sıkıntı olmuyor. bence siz bir caddy ve megan swye binin ve hangisinde kendinizi daha geniş bir yerde hissettiğinizi söyleyin. ayrıca passatında içine oturup denemenizi tavsiye ederim. avensissin gerçekten küçük olduğunu muhtemelen sizde kabul edeceksiniz. konu başka yerlere gitmesin diye başkada birşey söylemiycem.
evet tek baklava dilimiyse (RENAULT) uzak durun .ama üç baklava dilimi varsa (MITSUBISHI) gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.. 5 sene Lancer kullandım sadece peryodik bakımı ile ilgilendim. sorunsuz . Toyota gibi.
Az önce sahibinden piyasaya baktım baya güzel avensisler çıkmış piyasaya ilgilenenlere duyrulur..
Bu arada araç 2.0 EXE Elg. ama galerici arabayı tanımadığı için Elegant yazmış. Sunroof deri koltuk falan var.
Şu linkleri de verseydiniz de aramak zorunda kalmasa idik:)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-odaktan-toyota-avensis-2-0-eleganse-64019150/detay
Bu arada sol sis ve park yanmıyo bunlar sadece görünen .bide görünmeyen ne var acaba ?
Bu arada boyasız kazasız 140 bin civarı falan...
adamın durumuna göre değişiyor oğuz..kimisi 30-32 isterken benzinden yılan paraya çevirmeye çalışan 28 e bırakıyor ..
Ben geçen sene benim aracı 32 ye almıştım.Ankara Akota'dan.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-odaktan-toyota-avensis-2-0-eleganse-64019150/detay Arkadaşlar , düşünen varsa bence bu arabaya bakabilir. İlan Tarihi11 Kasım 2011Adam arabayı satamamış fiyatı düşürmüş olabilir. Ama tabiiki problemli bir araçta olabilir. Baktırmak lazım ekspertiz falan iyi olur almadan önce.Fiyat çok makul.
problemli bir araç olma ihtimali çok yüksek, bu fiyata temiz araç kapışılır.
evet araç problemli, sislerden biri yanıyor biri yanmıyor, park lambalarından da 3 ü patlamış gibi görünüyor