0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
S3 kullananlar gozunuz aydin http://forum-androidsitem.net/showthread.php?tid=3041
sağol İlke
Navigasyon olarak ücretsiz de yandex navigatörü tek geçerim arkadaşlar, hem trafik durumunu da başarılı bir şekilde gösteriyor.
O gercekten cok guzel abi Ben hep onu kullaniyorum
Bununla alakalı olarak, google playden indiriyorsunuz ama haritalar yok, internet/mobil veri olmadan kullanılamıyor şikayeti var doğru mu ?
Abi indirdikten sonra bir sure internette kullandim. Haritalar indi hafiza kartina. Ama internetsiz hic denemedim
Ben navigasyona navigasyon demem gps üzerinden çalışmıyorsa Senin paylaşmış olduğun igo ve tomtom var, onları kullanıyorum ben.
Arkadaşlar selamlar . Arkadaşlar ben hattımı pocelle taşıdım şöyle bir sorun var .Tüm 3g ayarlarını yapmama rağmen net hızım 2 çubuk ve aşağısında 0.10 mbps yi geçmiyor . Fakat hattımı eski s3 mini ye kattığımda tek çubukta dahi 1mbps alıyorum . Fakat daha tuhaf olan kendi telefonuma türkcell hat kattım tek çizgide 1.5 mbps hız aldım . Şimdi sorun hattan olsa s3 mini ve kardeşimin iphone 4 ünde neden sorun olmuyor . Diğer yandan sorun telefonda da diyemiyorum çünkü türkcell de sıkıntı yok . Bu sorunu yaşayan var mı acaba ? 3 gündür kafayı yiyecem telefona format attım olmadı , sim kartı değiştirdim olmadı . Samsung servisini arıyorum avea yı arayın diyorlar . Avea yı arıyorum bizde sorun yok diyorlar . Doğruda diyorlar çünkü iphone 4 te ve s3 mini de sıkıntı yok . Ama diğer taraftan dediğim gibi benim telde türkcellde sıkıntı yok . Anlamadım telefonun avea ya alerjisi mi var . Birde unutmadan kendi hattımı teyzemin s3 telefonuna kattım ondada aynı problem var . Acaba diyorum sıkıntı telin yazılımında mı malum ikisine 4.3 gelmedi .
Telefondaki internet ayarlarını falan silip yeniden yüklemen gerekiyor. Bende hattı değiştirince bahsettiğin sorunlar olmuştu, yeniden yapınca düzeldi.
Abi ilgin için teşekkürler . Ama yapmadığım şey kalmadı olmuyor . Format bile attım . Tuhaf olan 2 çizgi çekerken hız 0.10 çıkıyor ve bildirim çubuğunda 3G simgesi beliriyor 3 çizgide ise bildirim çubuğunda H+ çıkıyor ve 7 hatta 9 mbps hız çıkıyor . Kafayı yiyecem .
Format atınca içerisindeki hat ayarları değişmez, yani elle silip yeniden yüklemen lazım. Birde hangi romu kullanıyorsun? Türkiye resmi romu yüklü olsa bile yeniden indirip kiesle kurar mısın? Sonrada bahsettiğim ayarları sil ve yeniden gönder telefona.
Abi format atmadan önce apn ayarlarını silip tekrardan yükledim ama olmadı . Resmi Türkiye romu kullanıyorum . Daha hiç telefona odin ile rom yüklemedim . Deli olduğum nokta sorunun telden mi yoksa hattan mı kaynaklandığını çözemiyorum . Türkcell hat kattım sorun yok . Benim hatta başka cihazda sıkıntı çıkarmadı .
Bence dediğim gibi yazılımı yeniden kurmanda fayda var, dene bakalım ne olacak. Zaten format atmışsın dolayısıyla kayıbın olmaz.
Abi onu düşündüm ama ben 4.3 note 2 ye geldi gelecek bekleyim güncelleyince düzelirse zaten sorun yok düzelmezse servise verim diyorum .
Bence denemeye değer, kaybedecek bir şey yok. Servise verince cihazı hırpalıyorlar isteristemez.