Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115756 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #800 : Kasım 13, 2013, 22:16:57 »
Bir bu eksikti .

http://www.andronova.net/2013/11/13/samsung-galaxy-s-iii-icin-android-4-3-guncellemesinin-dagitimini-durdurmus-olabilir/
Bu olmadi ama simdi. Ben karar verdim note3 e terfi edecegim 1500 tl oldugunda. Babamda dedi o fiyatlara dustugunde note3 al diye.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #800 : Kasım 13, 2013, 22:16:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #801 : Kasım 13, 2013, 22:21:06 »
Bu olmadi ama simdi. Ben karar verdim note3 e terfi edecegim 1500 tl oldugunda. Babamda dedi o fiyatlara dustugunde note3 al diye.

Hayırlısı olsun İlke . Samsung bu durumu mutlaka düzeltecektir ama yinede mide bulandırıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #802 : Kasım 14, 2013, 01:53:24 »
4.3 için şunu söyleyebilirim, S4 için çok aşırı olmasada biraz daha verimli kullanım getirmiş. Şuanda tek uyuz olduğum nokta hafıza kartındaki uygulamaların simgeleri siyah ve sd yazıyor köşelerinde. Şarj süremde çok fazla değişim olmadı ancak yinede biraz daha iyi gibi geldi. Özellikle denemek için biraz fazla yükleniyorum ve ciddi değişim yok.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #803 : Kasım 14, 2013, 06:20:50 »
Hayırlısı olsun İlke . Samsung bu durumu mutlaka düzeltecektir ama yinede mide bulandırıyor .
Sagol abi. Bence duzeltmeyecek samsungda insallah duzeltir.

4.3 için şunu söyleyebilirim, S4 için çok aşırı olmasada biraz daha verimli kullanım getirmiş. Şuanda tek uyuz olduğum nokta hafıza kartındaki uygulamaların simgeleri siyah ve sd yazıyor köşelerinde. Şarj süremde çok fazla değişim olmadı ancak yinede biraz daha iyi gibi geldi. Özellikle denemek için biraz fazla yükleniyorum ve ciddi değişim yok.
Nice guncellemeler :D:P

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 164 kere teşekkür etti
  • 115 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #804 : Kasım 14, 2013, 08:25:17 »
Ertan bey, RAM Kullanımı ne durumda peki?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 14, 2013, 08:26:28
Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesi durduruldu!

http://www.teknolojioku.com/haber/galaxy-s3-icin-android-43-guncellemesi-durduruldu-15096.html

Alıntı
Samsung'a yakınlığı ile bilinen SamMobile'ın iddiasına göre Güney Koreli üretici Galaxy S III için Android 4.3 güncellemesinin dağıtımını durdurdu. Buna sebep olarak ise güncelleme neticesinde birçok kullanıcının rapor ettiği pilin erken bitmesi, Wi-Fi bağlantısında kopmalar, performans düşüklüğü, telefon donmaları ve kilit ekranın tepkisiz kalması gibi sorunlar. İngiltere'de kimi kullanıcılar güncellemeyi yapmış olsa da, şu an için kullanıcıların en güncel yazılım yüklü şeklinde bir uyarı karşılaştıkları bildiriliyor.

Benzer güncellemenin Galaxy Note II için de söz konusu hatalardan dolayı bekletildiği iddia ediliyor. Konuya ilişkin Samsung cephesinden resmi bir açıklama bekleniyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #805 : Kasım 14, 2013, 11:06:09 »
Ertan bey, RAM Kullanımı ne durumda peki?

Mesaj Birleştirildi: Kasım 14, 2013, 08:26:28
4.2.2 de 1-1.10-1.20 gb normal kullanım vardı. Temizleyince 850 civarına düşüyordu. Şuanda temizledim ve 780 mb ram kullanıyor. 900 mb- 1gb arasıda normal kullanımda oluyor.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
« Yanıtla #806 : Kasım 20, 2013, 09:39:37 »
Güç tasarruf modunu komuta etmek için widget arıyorum. Normalde perde içinde bir tuş ile kontrol edilebiliyor, ben masaüstünden bir tuş ile yapmak istiyorum.
Var mi bildiğiniz bir program.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #807 : Kasım 21, 2013, 15:47:39 »
Not: Ayrı konu açmıştım ama, androidciler  bu topicte  daha  fazla  vakit geçririyor  anlaşılan ;)

Merhabalar, Samsung es serisi smart led tv,  samsung s3 mini telefonum  var.  Amacım her zaman kullanmasamda  kırk yılın başında tvnin  tarayıcısından internete girmek gerektiğinde kumandadan yazı yazmak  eziyet oluyor, o zaman telefonda klavye uygulaması  olsa iyi olurdu diye  düşündüm.  Normal kablosuz klavye  mouse  seti var ama  sürekli tv nin yanında  bunları  tutmak  gereksiz, yada  lazım olduklarında pilleri bitmiş  oluyor.

Googleplayden bir kaç uygulama denedim, kumanda  olarak çok  başarılılar, ancak klavye mouse uygulaması  yok.  Olan tek program; https://play.google.com/store/apps/details?id=net.learn2develop.RmCtrl&hl=tr  bu.  Ancak bunda da bir türlü tv ye bağlanamadım. IP yi el ile girmeye de  müsade  etmiyor anlamadım gitti.  Aynı donanımlara  sahip arkadaşlarımız  bir  deneseler, yada bildiğiniz  farklı uygulama önerileri  alabilirmiyim ?
Linkteki program tv ile eslesmiyormus simdi tekrar denedim. Ip yi el ile giriyorsunuz ama calismiyor.  Taramada ise tvyi bulmuyor.
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #808 : Kasım 21, 2013, 20:17:34 »
Not: Ayrı konu açmıştım ama, androidciler  bu topicte  daha  fazla  vakit geçririyor  anlaşılan ;)

Merhabalar, Samsung es serisi smart led tv,  samsung s3 mini telefonum  var.  Amacım her zaman kullanmasamda  kırk yılın başında tvnin  tarayıcısından internete girmek gerektiğinde kumandadan yazı yazmak  eziyet oluyor, o zaman telefonda klavye uygulaması  olsa iyi olurdu diye  düşündüm.  Normal kablosuz klavye  mouse  seti var ama  sürekli tv nin yanında  bunları  tutmak  gereksiz, yada  lazım olduklarında pilleri bitmiş  oluyor.

Googleplayden bir kaç uygulama denedim, kumanda  olarak çok  başarılılar, ancak klavye mouse uygulaması  yok.  Olan tek program; https://play.google.com/store/apps/details?id=net.learn2develop.RmCtrl&hl=tr  bu.  Ancak bunda da bir türlü tv ye bağlanamadım. IP yi el ile girmeye de  müsade  etmiyor anlamadım gitti.  Aynı donanımlara  sahip arkadaşlarımız  bir  deneseler, yada bildiğiniz  farklı uygulama önerileri  alabilirmiyim ?
Linkteki program tv ile eslesmiyormus simdi tekrar denedim. Ip yi el ile giriyorsunuz ama calismiyor.  Taramada ise tvyi bulmuyor.

adece smartlarda mı olur bilmiyorum aklıma gelmişti fakat hiç denememiştim. Televizyonda samsung 40c650 internet bakmak kumandayla ciddi sıkıcı oluyor sinir bozuyor birşeyler bulursanız buraya yazmanız çok iyi olacak gerçekten
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #809 : Kasım 24, 2013, 14:02:04 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 164 kere teşekkür etti
« Yanıtla #810 : Kasım 24, 2013, 14:15:29 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 77 kere teşekkür etti
« Yanıtla #811 : Kasım 24, 2013, 14:20:10 »
Arkadaşlar note 2 ve s3 kullanıcılarına iyi haber .

http://www.andronova.net/2013/11/23/samsungun-android-4-4-kitkat-guncellemesine-iliskin-ilk-detaylar-geldi/
Bu duyurunun gerçek olduğunuda sanmıyorum açıkçası. Çünkü İ9505 modeli yok ve güncelleme önce İ9505 modeline geliyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #812 : Kasım 24, 2013, 15:51:15 »
S3 lere gelecek olna 4.3 gibi olmaz inşallah.

Abi 4.3 halen gelecek . :) Tahminim bu ay içinde veya Aralığın ilk haftasında gelir . 4.4 ise haberde Mart - Nisan gibi diyor umarım fazla gecikmez .

Bu duyurunun gerçek olduğunuda sanmıyorum açıkçası. Çünkü İ9505 modeli yok ve güncelleme önce İ9505 modeline geliyor.

Abi i9505 yanılmıyorsam s4 haberde de ilk önce note 3 ve s4 için gelecek diyor zaten . Ve habere göre bu samsungun resmi açıklaması . Gerçektir değildir orası tartışılır . Fakat ben gerçek olduğuna inanıyorum .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #813 : Kasım 24, 2013, 17:31:32 »
S3 için mart ayı konuşuluyor 4,4 için ... Zaten s3 ün alacağı son güncelleme de buymuş.

Ondan sonra bu cynagen mod mu ne var ondan indirip kacak rom atarız artık yapacak bişi yok..
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #814 : Kasım 24, 2013, 17:39:52 »
S3 için mart ayı konuşuluyor 4,4 için ... Zaten s3 ün alacağı son güncelleme de buymuş.

Ondan sonra bu cynagen mod mu ne var ondan indirip kacak rom atarız artık yapacak bişi yok..

Abi açıkçası samsungun s3 e 4.4 ü sağlayacak olması benim için sürpriz oldu . Benim telefon note 2 yüksek muhtemel note 2 ninde alacağı son güncelleme dediğin gibi bundan sonra diğer geliştiricilerin rom ları yüklenebilir .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • DeVLeRiN AşKı BüYüK OluR..!
  • Model Yılı: '95
  • 167 kere teşekkür etti
  • 290 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #815 : Kasım 24, 2013, 18:02:04 »
Abi açıkçası samsungun s3 e 4.4 ü sağlayacak olması benim için sürpriz oldu . Benim telefon note 2 yüksek muhtemel note 2 ninde alacağı son güncelleme dediğin gibi bundan sonra diğer geliştiricilerin rom ları yüklenebilir .

Mahmut note 2 bi güncelleme daha alır büyük ihtimalle ama androide samsungun 18 ay destek vermesi ve sonra bu desteği çekmesi baya üzücü bi durum. Apple cılara hak verdiğim bi nokta çıktı ortaya. Bakalım zaman neyi gösterecek
2.0 Avensis Exe.E. Emekliye ayırdık ..
Şimdi LR Defender 110 2500cc lpg zamanı :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Bir başkadır benim memleketim...
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 22000
  • 533 kere teşekkür etti
  • 165 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #816 : Kasım 24, 2013, 18:03:21 »

Ya Mahmutçum hangi telefona yüklerlerse yüklesinler 4.4 romu her türlü atarız fark yapmaz :)
Şimdi Avensis 1.6 Elegant
97, 1.3 XE A/C, DÜPLÜ:) ( Eskiden )

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #817 : Kasım 24, 2013, 18:08:37 »
Mahmut note 2 bi güncelleme daha alır büyük ihtimalle ama androide samsungun 18 ay destek vermesi ve sonra bu desteği çekmesi baya üzücü bi durum. Apple cılara hak verdiğim bi nokta çıktı ortaya. Bakalım zaman neyi gösterecek

Abi bu biraz da bir sonraki güncellemenin ne zaman çıkacağına bağlı .Eğer çok uzun sürmez ise bir sonraki güncellemeyi note 2 nin alma olasılığı var hatta s3 bile çok düşük bir ihtimalde olsa alabilir . Dediğiniz gibi bu konuda çürük elma çok çok iyi . Sırf bu yüzden telefonu almadan önce iphone 5 alsam mı diye düşündüm ama hem şarj sıkıntılarından dolayı hem apple kullanıcıyı aşırı kısıtlamasından vazgeçip note 2 aldım . Ama yazılım desteği konusunda bence de apple androidden çok çok üstün .

Ya Mahmutçum hangi telefona yüklerlerse yüklesinler 4.4 romu her türlü atarız fark yapmaz :)

Abi kısaca demokraside çağre tükenmez diyorsun . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • "Bilgi Paylaşıldıkça Artar"
  • Kilometre: 60000
  • Model Yılı: '14
  • 134 kere teşekkür etti
  • 434 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #818 : Kasım 29, 2013, 08:30:40 »
Hep merak etmişimdir. Android telefonlardaki rehberdeki kişi resmi  kısımlarda arkaplan rengi kahverengi, orman yeşili, pembemsi yeşilin farklı bir  tonu  gibi renkler  var.  Bu renklerin sıralanış şeklini yada neye göre böyle  farklı renkler  aldığını  hep merak ettim. Bilgisi olan var mı ?
1998 Toyota Corolla 1.3 XL StationWagon 12V 2007-2020
2014 Nissan Qashqai 1.2 DıG-T   2020 -

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #819 : Kasım 30, 2013, 07:29:50 »