0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir bu eksikti . http://www.andronova.net/2013/11/13/samsung-galaxy-s-iii-icin-android-4-3-guncellemesinin-dagitimini-durdurmus-olabilir/
Bu olmadi ama simdi. Ben karar verdim note3 e terfi edecegim 1500 tl oldugunda. Babamda dedi o fiyatlara dustugunde note3 al diye.
Hayırlısı olsun İlke . Samsung bu durumu mutlaka düzeltecektir ama yinede mide bulandırıyor .
4.3 için şunu söyleyebilirim, S4 için çok aşırı olmasada biraz daha verimli kullanım getirmiş. Şuanda tek uyuz olduğum nokta hafıza kartındaki uygulamaların simgeleri siyah ve sd yazıyor köşelerinde. Şarj süremde çok fazla değişim olmadı ancak yinede biraz daha iyi gibi geldi. Özellikle denemek için biraz fazla yükleniyorum ve ciddi değişim yok.
Samsung'a yakınlığı ile bilinen SamMobile'ın iddiasına göre Güney Koreli üretici Galaxy S III için Android 4.3 güncellemesinin dağıtımını durdurdu. Buna sebep olarak ise güncelleme neticesinde birçok kullanıcının rapor ettiği pilin erken bitmesi, Wi-Fi bağlantısında kopmalar, performans düşüklüğü, telefon donmaları ve kilit ekranın tepkisiz kalması gibi sorunlar. İngiltere'de kimi kullanıcılar güncellemeyi yapmış olsa da, şu an için kullanıcıların en güncel yazılım yüklü şeklinde bir uyarı karşılaştıkları bildiriliyor.Benzer güncellemenin Galaxy Note II için de söz konusu hatalardan dolayı bekletildiği iddia ediliyor. Konuya ilişkin Samsung cephesinden resmi bir açıklama bekleniyor.
Ertan bey, RAM Kullanımı ne durumda peki?Mesaj Birleştirildi: Kasım 14, 2013, 08:26:28
Not: Ayrı konu açmıştım ama, androidciler bu topicte daha fazla vakit geçririyor anlaşılan Merhabalar, Samsung es serisi smart led tv, samsung s3 mini telefonum var. Amacım her zaman kullanmasamda kırk yılın başında tvnin tarayıcısından internete girmek gerektiğinde kumandadan yazı yazmak eziyet oluyor, o zaman telefonda klavye uygulaması olsa iyi olurdu diye düşündüm. Normal kablosuz klavye mouse seti var ama sürekli tv nin yanında bunları tutmak gereksiz, yada lazım olduklarında pilleri bitmiş oluyor.Googleplayden bir kaç uygulama denedim, kumanda olarak çok başarılılar, ancak klavye mouse uygulaması yok. Olan tek program; https://play.google.com/store/apps/details?id=net.learn2develop.RmCtrl&hl=tr bu. Ancak bunda da bir türlü tv ye bağlanamadım. IP yi el ile girmeye de müsade etmiyor anlamadım gitti. Aynı donanımlara sahip arkadaşlarımız bir deneseler, yada bildiğiniz farklı uygulama önerileri alabilirmiyim ?Linkteki program tv ile eslesmiyormus simdi tekrar denedim. Ip yi el ile giriyorsunuz ama calismiyor. Taramada ise tvyi bulmuyor.
Arkadaşlar note 2 ve s3 kullanıcılarına iyi haber . http://www.andronova.net/2013/11/23/samsungun-android-4-4-kitkat-guncellemesine-iliskin-ilk-detaylar-geldi/
S3 lere gelecek olna 4.3 gibi olmaz inşallah.
Bu duyurunun gerçek olduğunuda sanmıyorum açıkçası. Çünkü İ9505 modeli yok ve güncelleme önce İ9505 modeline geliyor.
S3 için mart ayı konuşuluyor 4,4 için ... Zaten s3 ün alacağı son güncelleme de buymuş. Ondan sonra bu cynagen mod mu ne var ondan indirip kacak rom atarız artık yapacak bişi yok..
Abi açıkçası samsungun s3 e 4.4 ü sağlayacak olması benim için sürpriz oldu . Benim telefon note 2 yüksek muhtemel note 2 ninde alacağı son güncelleme dediğin gibi bundan sonra diğer geliştiricilerin rom ları yüklenebilir .
Mahmut note 2 bi güncelleme daha alır büyük ihtimalle ama androide samsungun 18 ay destek vermesi ve sonra bu desteği çekmesi baya üzücü bi durum. Apple cılara hak verdiğim bi nokta çıktı ortaya. Bakalım zaman neyi gösterecek
Ya Mahmutçum hangi telefona yüklerlerse yüklesinler 4.4 romu her türlü atarız fark yapmaz