Bendede xperia Z var androidin A sını bilmezken telefonuma bootloader kilidini açmadan atabilecegim bütün romları atıp denedim.root recowery hepsini yaptım kurcalamayı sevince insan denemek istiyor.şu anda xda.dan developer monx.un yapmış olduğu Z1 romunu kullanıyorum.bir hafta içindede 4.3 geliyor ona geçecegim. 
Bende Z1 romunu kullanıyorum, 4.3 betayı sızdırdılar kullananlar çok memnun. 4.3 çok iyi olacak gibi
Bendede xperia Z var androidin A sını bilmezken telefonuma bootloader kilidini açmadan atabilecegim bütün romları atıp denedim.root recowery hepsini yaptım kurcalamayı sevince insan denemek istiyor.şu anda xda.dan developer monx.un yapmış olduğu Z1 romunu kullanıyorum.bir hafta içindede 4.3 geliyor ona geçecegim. 
Bu isler boyledir abi bir basladinmi daha kurtulamazsin
Bende Z1 romunu kullanıyorum, 4.3 betayı sızdırdılar kullananlar çok memnun. 4.3 çok iyi olacak gibi 
Bu gün stock 4.3 roomu sony dağıtmaya başlayacak bize gelmeside 4 ila 5 günü bulur ispanyaya öncelikli veriyorlar indirip deneyebilirim üşenmezsem belki.beta sürümünün iyi olduğunu yazmışlar romu indirdim flaştool ile atacaktım sonra vazğeçtim beklemedeyim.
General mobile discovery dusunen arkadaslar icin. Alintidir
Arkadaşlar dün bir görüşme yaptım, ufak çaplı toplantı diyelim. Ocak ayında dağıtılacak olan Discovery 2 ve Discovery Mini hepinizi fiyat olarak cidden şaşırtacak. Discovery 2 13 mp kamera ve geniş ekranıyla imrendirecek çoğu kişiyi. Mini´ye pek iyi bakmadım ama Discovery 2 alacağım kesin. Müşterisi bol olur. İşin üzücü tarafına gelirsek, Discovery 8GB´yi 650TL´ye, 16GB'yi 700TL'ye alıyordunuz. Discovery 2 799TL'den satışa girecek. Yani çoğu kişi isyan edecek gibi gözüküyor. 100TL fazla verip daha iyisini alsaydım keşke diye.. Discovery 2 çıkacağı için Discovery 16GB'nin bayiilere dağıtımı durduruldu. Elinde olan satıyor tabi. Bilgi vereyim dedim
:okeyto:
Telefonun kataloğu vs yok. İlk ağızdan aldım haberi arkadaşlar. Yılbaşında, yani ocak ayında piyasaya sürecekler cihazı.
Umarım Discovery 2, şuanki Discovery´lere nazaran daha dayanıklı olur. Şuanki Discovery´ler dökülmeye başladı. Telefon üreticisi bizmişiz gibi üstümüze geliyor müşteriler.
Şuanki Discovery´nin kötü yanları; şarj soketi hassasiyeti ve kendiliğinden kapanması veya reset atması. Şarj soketi olayını sağlam yapmışlarsa şahsen bende sevineceğim Discovery kullanıcısı olmamama rağmen. Hayırlısı bakalım, bekleyip göreceğiz.
Umarım biraz da kalın yaparlar Discovery 2´leri, çünkü Discovery´ler o kadar ince ki; cihazı söktüğümde orta kasasını elime aldığımda kasanın arkasını görebiliyorum. Resmen şeffaf kılıf gibi. Çok çok ince ve bordları(anakartı) çok hassas. Şarj soketini değiştirmek için cihazı ısıttığımda cihaz çöktü ve elimde patladı.
Büyük bir umutla bekliyorum bende Discovery2´yi.
Sony xperia Z 4.3 android sürümü bu gün dağıtılmaya başlandı.güncellemeyi ilk alan avrupa ülkesi her zamanki gibi ispanya oldu bir iki güne kadar türkiyeyede güncelleme dağıtılmaya başlar.
Buyrun kitkat alacak gibi duruyo ace2.
Bu arada 4.1.2den 2.3.6ya geri donus yaptim. Telefon resmen twin turbo takilmis gibi oldu ayrica az yakiyor

cok kacip az yakiyor kitkata kadar 2.3.6 ile devam. Ayrica oglen 2de cikarttim sarjdan oyun oynadim ettim internet surekli acik %70 oraniyla mobil veri.
Ercüment bu gidisle 4.4 gelsede hayrını gormuceğiz millet ozamana 6.0 hatta 8.0 a geçer.
Abi gelirse zaten benim son gincellemem olacak o yuzden bekliyorum birazda
Abi gelirse zaten benim son gincellemem olacak o yuzden bekliyorum birazda 
Ercüment samsunga bu güncelleme yüzünden iyice gıcık olmaya başladım . Note 2 ye 4.3 için Aralık sonu denildi şimdi Ocak sonundan bahsediliyor . Bir daha telefon alırken önceliğim nexus olacak . Olmassa bende istemeye istemeye çürük elmaya geçiş yapacağım sırf bu güncelleme yüzünden . Android kadar kullanışlı değil ama adamlar ürettikleri telefonun arkasından 2 yılda geri çekilmiyorlar. İphone 4 kaç yıl önce çıktı halen en son güncel yazılımı kullanıyor ve bu yazılımı en son çıkan telefonla aynı anda aldı .
Aynen oyle abi bende dusunmuyor degilim. Ne kadar kotu olsada 4.1.2 icin martta cikacak drniliyordu kiese ekimde mi kasimda mi ne geldi. Surum cidden rezil.etti telefonu fakat insan cikacagini duyunca en azindan ne kadar kotu olursa olsun denemek istiyor. Bende ekonomik durumu toparlarsam dusunmuyor degilim dislenmis elmayi ama o menusu bile cekmiyor beni alet cok.stabil sirf o yuzden.
Bende S3 var. 4.3 yalan oldu. Zaten 4.4 ü de masal ...
Bende S3 var. 4.3 yalan oldu. Zaten 4.4 ü de masal ... 
Abi samsung s3 e mart gibi 4.4 vereceğini açıkladı Aralıkta gelirse biz dua edelim . Bende note 2 var aynı şekilde 4.3 ü bekliyorum .
Dün kardeşime LG G2 aldım. Telefon fiyatına göre şahane. Bu aralar telefona ihtiyacı olanlara mutlaka tavsiye ederim.