0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Abi bekleyelim teknosaya filan geldimi ya bu hemen test edim
Yok teknosaya gelmedi bende ilk defa gittigidiyor da gördüm
Bendede xperia Z var androidin A sını bilmezken telefonuma bootloader kilidini açmadan atabilecegim bütün romları atıp denedim.root recowery hepsini yaptım kurcalamayı sevince insan denemek istiyor.şu anda xda.dan developer monx.un yapmış olduğu Z1 romunu kullanıyorum.bir hafta içindede 4.3 geliyor ona geçecegim.
Bende Z1 romunu kullanıyorum, 4.3 betayı sızdırdılar kullananlar çok memnun. 4.3 çok iyi olacak gibi
Abi gelirse zaten benim son gincellemem olacak o yuzden bekliyorum birazda
Aynen oyle abi bende dusunmuyor degilim. Ne kadar kotu olsada 4.1.2 icin martta cikacak drniliyordu kiese ekimde mi kasimda mi ne geldi. Surum cidden rezil.etti telefonu fakat insan cikacagini duyunca en azindan ne kadar kotu olursa olsun denemek istiyor. Bende ekonomik durumu toparlarsam dusunmuyor degilim dislenmis elmayi ama o menusu bile cekmiyor beni alet cok.stabil sirf o yuzden.
size bi kıyak geçiyim wallpaper arşivi buldum isteyen indirebilir http://turbobit.net/y4pa9pddc5ia.html içinde iphone hemde android için wallpaper var gayet iyi
Size bi kıyağı okuduktan sonra herhalde yemek falan ısmarlıcak diye bekledim .
Bende S3 var. 4.3 yalan oldu. Zaten 4.4 ü de masal ...
Dün kardeşime LG G2 aldım. Telefon fiyatına göre şahane. Bu aralar telefona ihtiyacı olanlara mutlaka tavsiye ederim.