Ercüment hayırlı olsun . Note 2 yede gelecek diyorlar sabırsızlıkla bekliyorum .
Buğün bende eşimin telefonunu güncelledim extra bazı apklar gelmiş hayırlısı olsun. 
aynen Sspor ve hürriyet haber yüklenmiş
Ercüment hayırlı olsun . Note 2 yede gelecek diyorlar sabırsızlıkla bekliyorum .
Teşekkürler abi sağolasın inşallah gelir sizede
samsung s4 de lolipop güncellemesi alan var mı ?
Lg g2 ye 5.0 lolipop geldi sorunsuz kullaniyorum 2 haftadir.
Note 4 sebeke sorunu çözüldü mü bilgi varmı ?
Oooo hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan Talat hocam, hayat sana güzel maşallah
bu forumda böyle bir başlıkmı vardı

bu başlığı yakın takipteyim ve cihazınız hayırlı olsun hocam
el ci ci üç otuziki gb ile aranıza katıldım arkadaşlar.
modern combat 5 oynuyorum deli oyun tavsiye ederim ama benim alet yarım saatte ızgara oluyor o ne ısınma öyle.
bulut depolama olarak box kullanıyorum upload fena değil.
başka uygulama tavsiye eden olursa yükleyelim 
Lg g3 ısınma şikayeti gelecek güncellemeyle düzeleceği belirtiliyor. Biraz sabredin. Ama şarj sorunu ortada lg g serilerinde androidin genel sorunu.
Mesaj Birleştirildi: 13 Haz, 2015 23:13
Note 4 sebeke sorunu çözüldü mü bilgi varmı ?
Abi hangi operatör hattını kullanıyorsun ?
Lg g3 ısınma şikayeti gelecek güncellemeyle düzeleceği belirtiliyor. Biraz sabredin. Ama şarj sorunu ortada lg g serilerinde androidin genel sorunu.
hocam pek sanmam 2k ekran var birde snapdragon 801 normalde 2.1 ghz saat hızıyla çalışıyor aynı işlemciyi overclock ile 2.5 ghz ye çıkardılar haliyle bu seride ısınma olması kaçınılmaz. 2k ekrana rağmen şarjı bence iyi en sevdiğim tarafı kamerası ve video çekimi beni tatmin etti. oldukça akıcı puanla beraber 1150 liraya geldi bu özellikte başka cihazı alamazsın bu paraya.
ama inşallah ısınmayıazaltırlarsa güncellemede mükemmel olur
hocam pek sanmam 2k ekran var birde snapdragon 801 normalde 2.1 ghz saat hızıyla çalışıyor aynı işlemciyi overclock ile 2.5 ghz ye çıkardılar haliyle bu seride ısınma olması kaçınılmaz. 2k ekrana rağmen şarjı bence iyi en sevdiğim tarafı kamerası ve video çekimi beni tatmin etti. oldukça akıcı puanla beraber 1150 liraya geldi bu özellikte başka cihazı alamazsın bu paraya.
ama inşallah ısınmayıazaltırlarsa güncellemede mükemmel olur
Lg g4 te ısınma sorunu yok ama talat bey ekranı g3ten daha çok batarya tüketiyor kamerası 1/8odakla çekiyor ve batarya 3000mah. G4 overlockla 3.2 ghza çıkıyor diye biliyorum.Yazılımsal sorun g3teki. Zaten güncellemelerle halediliyor bu sorunları. Mesele androidin stabil olmaması. 6 ayda bir telefon çıkıyor. Üstünde de çok çalışılmıyor.
Kuzenim ve bir akrabam güncelledi, abimin 4g li s4 güncelleme almadi daha ama polonya romu felan var

Kac aydır forumdayım bu başlığı yeni gördüm artık daha canlı tutarız başlığ.
S5'e lollipopun üstüne 2 tane performans yazılımı getirdiler olumlu hiçbirşey görmedim desem yeridir önceden gün sonunda %10 şarjım kalıyorsa şimdi %13tür herhangi bir değişiklik yok anlayacağınız ama en büyük sorun bazı zamanlar 4 diş çeken yerde bana ulaşamıyorlar internet hızım güncellemeden sonra düştü wifi çok stabil değil açıkçası bi performans yazılımı daha bekliyorum umarım normale döndürürler.
türkiye için daha gelmedi. direk android m sürümüne geçersiniz biraz daha bekleyin.

şaka bir yana başka bir ülkeye ait romu yukleyerek lolipopa geçebilirsiniz.
Genel sorunu değil , 37 saat kullanım süresi alıyorum ben LG G2 ile , lollipop kullananların bi klısmının şarj sorununu duydum ama genel olarak böyle bir sıkıntı yok
Genel sorunu değil , 37 saat kullanım süresi alıyorum ben LG G2 ile , lollipop kullananların bi klısmının şarj sorununu duydum ama genel olarak böyle bir sıkıntı yok
Lollilop surumunde %5 e kadar 17 saat bekleme suresi var mesut abi.
Arkadaşım s4ü güncelleyeli 2 hafta oluyor ki dışarıdan yüklemekle falan uğraşmaz telefon güncelleme var diye haber vermiş öyle yükledim dedi
Greenify uuygulamasıkkesinlikle tavsiyedir. Yüklü ve az kullandığınız programları bir tıkla susturuyor. Hem ram hem pil tasarrufu