Ben yıllardır hep Sony Ericsson kullanırım şu anki experia ray ama çok yavaş kalıyor android 2.3.4 var bazen beni çıldırtıyor özellikle kablosuz bağlantılarda bekleki bağlansın samsung s 3 nasıl arkadaşlar sony z1 baktımda fiyat biraz yüksek
Ben yıllardır hep Sony Ericsson kullanırım şu anki experia ray ama çok yavaş kalıyor android 2.3.4 var bazen beni çıldırtıyor özellikle kablosuz bağlantılarda bekleki bağlansın samsung s 3 nasıl arkadaşlar sony z1 baktımda fiyat biraz yüksek
Gozunuz aydin.Note2 icinGozunuz aydin.
" Bir onceki mesajimda da belirttigim gibi Almanya
icin note2 4.3 rom guncellemesi gelmis ve bunu
basarili bir sekilde yukledim 4.3 ile gelen
yenilikler ise
*ana ekranin ustunde ki duz siyah cubuk saydam
hali almis
* 2 parmak ile assagi cekilen menu gelmis
* Knox gelmis
* my samsung diye yeni bir app gelmis (kullanilis
amacini bilmiyorum)
okuduguma gore camerada bir kac degisiklik
yapilmis fakat gordugum kadari ile menude
degisim yok. uygulamayi gelistirmis olabilirler..
telefon hiz ayarlarinda bi gelisme kaydedilmis ..
kisacasi saglikli bir sekilde 4.3 e guncellendi
fakat note3 de bulunan snote ve air pen
ozellikleri ile birlikte sensor hareket ozellikleri
(parmagini ekrana yaklastirinca resimlerin once
cikmasi, elini hareket ettirince resim sarki vb.
seyleri degistirebilme ozelligi) gelmemis. Galeri
gorunusu degismis ...
simdilik aktarabileceklerim bunlar... "
İlke ben tövbe ettim bir daha resmi rom gelmeden güncelleme yapmam . Haberin var mı bilmiyorum teli yine servise verdim .
Knox ile beraber istenizde olmayacak zaten, çok güzel oldu. İşlemci çekirdek hızını artırıp telefon bozulunca orjinal yazılıma dönüp garantiden işlem yaptıranlar yüzünden gerçek sorunlarda da tedbirli davranılıyordu. Artık yavaş yavaş bu durumda düzelecektir.
İlke ben tövbe ettim bir daha resmi rom gelmeden güncelleme yapmam . Haberin var mı bilmiyorum teli yine servise verdim .
Knox ile beraber istenizde olmayacak zaten, çok güzel oldu. İşlemci çekirdek hızını artırıp telefon bozulunca orjinal yazılıma dönüp garantiden işlem yaptıranlar yüzünden gerçek sorunlarda da tedbirli davranılıyordu. Artık yavaş yavaş bu durumda düzelecektir.
Abi servisten alip tekrar verdigini biliyordum. Simdi tekrar alip yinemi verdi :SKnox, yazilim yuklemeyi engellemiyor abi. İste root vs yaptiginda sayaca isleniyor. Bu sayaci asla sifirlanmiyormusmus. Forum xda ufak aciklari buldu yakinda bu islemde tirrt
bu arada samsung beni son zamanlarda 4.3 konusunda delirtti gittim ipad mini retina aldım sırf bu stabilite için birazda iOS hakkında bişeyler bilebilmek yani apple fransız kalmamak için ama apple para kazanmanın yolunu bulmuş pou adli çocukların oynadığı oyunu herkez bilir son zamanlarda baya ünlü oldu bir baktım appleda ücretli tamam anladık iyi işletim sistemi android çok ötesinde ama bu kadarda kasmanin anlamı ne anlamış değilim gta san andreas sürmüşler fiyati 13tl yani yuh diyorum biran rootlu s3 aradım elimde neyse cihazlarina diyecek lafım yok gayet kaliteli ürünler yazilimlar vs. 4.3 konusuna gelirsek samsung bana kalirsa knox ile hiç bişeyi engelleyemeyecek androyu bilirsiniz millet son cikan UK knoxlu roomlari yüklüyor sıkıntı olan pek yok gerçi deneme sürümü imiş ama sorunlu 4.3 lere göre neredeyse hiç sorunu yokmuş yarin belki bende flashlarim. Umarım yakinda ülkemize dağıtımı gerçekleşir kimse sorun yasamadan roomu telefonlarına kurabilir
Knox, yazilim yuklemeyi engellemiyor abi. İste root vs yaptiginda sayaca isleniyor. Bu sayaci asla sifirlanmiyormusmus. Forum xda ufak aciklari buldu yakinda bu islemde tirrt
İşte o noktada çok emin olmamak lazım, yani kontrol mekanizmasınında kontrol mekanizması olduğunu okudum birçok yerde. Ufak açıkların bulunmuş olması çok fazla bir şey ifade etmiyor ne yazıkki, yani yazılım yüklemeyi engellemiyor( zaten engelleyemezde, kullanıcı bu konuda özgürdür) sadece kendisi ve garanti kapsamından faydalanma hakkına sahip olan kullanıcıları koruma adına kontrol mekanizmaları geliştiriyor. Şahsen 2000 lira verdiğim bir telefonda bu şekilde bir risk almam. Yüklenen romların içerisinde casus yazılımların olabileceğini (kimsenin bu işi babasının hayrına yapmayacağını) ve telefonda yapılan her şeyi izleyebileceğini biliyoruz. Rom yükleyenlere güzel bir soru siz olsanız uğraşıp yaptığınız yazılımları hiçbir karşılık beklemeden sizinle ilgisi olmayan kişilerle paylaşır mısınız?
Yalniz iste her seyin bir acigi vardir ve sonunda pert olurlar.
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/google-nexus-5-100268505?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM181213TechEM-male-181213&ggap_c=LG&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0
Güzel fiyat 100tl puanda cabası
Tabi nexus5 güncelleme yönünden iyiyde. Teknik özellik bakımdan g2 derim
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-LG-Nexus-5
G2 daha iyi aslaında abiTabi nexus5 güncelleme yönünden iyiyde. Teknik özellik bakımdan g2 derim
http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-LG-Nexus-5
Ilke teknik olarak evet iyi ancak elime aldım inceledim arka kapağı s3'den bile kötü geldi nexus malzeme kalitesini bilmiyoruz ama g2 den iyi gibi gözüküyor fiyatıda çok uygun ben 1500tl gibi giriş yapar die bekliyordum. Gittigidiyor daki paralel ithalat girişli olabilir o yüzden fiyat uygun gözükebilir
teknosaya filan geldimi ya bu hemen test edim
Nexuslar saf android mi oluyordu ?