0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben yıllardır hep Sony Ericsson kullanırım şu anki experia ray ama çok yavaş kalıyor android 2.3.4 var bazen beni çıldırtıyor özellikle kablosuz bağlantılarda bekleki bağlansın samsung s 3 nasıl arkadaşlar sony z1 baktımda fiyat biraz yüksek
Note2 icin Gozunuz aydin." Bir onceki mesajimda da belirttigim gibi Almanyaicin note2 4.3 rom guncellemesi gelmis ve bunubasarili bir sekilde yukledim 4.3 ile gelenyenilikler ise*ana ekranin ustunde ki duz siyah cubuk saydamhali almis* 2 parmak ile assagi cekilen menu gelmis* Knox gelmis* my samsung diye yeni bir app gelmis (kullanilisamacini bilmiyorum)okuduguma gore camerada bir kac degisiklikyapilmis fakat gordugum kadari ile menudedegisim yok. uygulamayi gelistirmis olabilirler..telefon hiz ayarlarinda bi gelisme kaydedilmis ..kisacasi saglikli bir sekilde 4.3 e guncellendifakat note3 de bulunan snote ve air penozellikleri ile birlikte sensor hareket ozellikleri(parmagini ekrana yaklastirinca resimlerin oncecikmasi, elini hareket ettirince resim sarki vb.seyleri degistirebilme ozelligi) gelmemis. Galerigorunusu degismis ...simdilik aktarabileceklerim bunlar... "
İlke ben tövbe ettim bir daha resmi rom gelmeden güncelleme yapmam . Haberin var mı bilmiyorum teli yine servise verdim .
Knox ile beraber istenizde olmayacak zaten, çok güzel oldu. İşlemci çekirdek hızını artırıp telefon bozulunca orjinal yazılıma dönüp garantiden işlem yaptıranlar yüzünden gerçek sorunlarda da tedbirli davranılıyordu. Artık yavaş yavaş bu durumda düzelecektir.
Abi servisten alip tekrar verdigini biliyordum. Simdi tekrar alip yinemi verdi :SKnox, yazilim yuklemeyi engellemiyor abi. İste root vs yaptiginda sayaca isleniyor. Bu sayaci asla sifirlanmiyormusmus. Forum xda ufak aciklari buldu yakinda bu islemde tirrt
Knox, yazilim yuklemeyi engellemiyor abi. İste root vs yaptiginda sayaca isleniyor. Bu sayaci asla sifirlanmiyormusmus. Forum xda ufak aciklari buldu yakinda bu islemde tirrt
İşte o noktada çok emin olmamak lazım, yani kontrol mekanizmasınında kontrol mekanizması olduğunu okudum birçok yerde. Ufak açıkların bulunmuş olması çok fazla bir şey ifade etmiyor ne yazıkki, yani yazılım yüklemeyi engellemiyor( zaten engelleyemezde, kullanıcı bu konuda özgürdür) sadece kendisi ve garanti kapsamından faydalanma hakkına sahip olan kullanıcıları koruma adına kontrol mekanizmaları geliştiriyor. Şahsen 2000 lira verdiğim bir telefonda bu şekilde bir risk almam. Yüklenen romların içerisinde casus yazılımların olabileceğini (kimsenin bu işi babasının hayrına yapmayacağını) ve telefonda yapılan her şeyi izleyebileceğini biliyoruz. Rom yükleyenlere güzel bir soru siz olsanız uğraşıp yaptığınız yazılımları hiçbir karşılık beklemeden sizinle ilgisi olmayan kişilerle paylaşır mısınız?
http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/google-nexus-5-100268505?ggap_s=mailing&ggap_m=mailing&ggap_n=EM181213TechEM-male-181213&ggap_c=LG&mpch=ads&scxid=14489-145820-2357-0Güzel fiyat 100tl puanda cabası
G2 daha iyi aslaında abi Tabi nexus5 güncelleme yönünden iyiyde. Teknik özellik bakımdan g2 derim http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-LG-Nexus-5
Ilke teknik olarak evet iyi ancak elime aldım inceledim arka kapağı s3'den bile kötü geldi nexus malzeme kalitesini bilmiyoruz ama g2 den iyi gibi gözüküyor fiyatıda çok uygun ben 1500tl gibi giriş yapar die bekliyordum. Gittigidiyor daki paralel ithalat girişli olabilir o yüzden fiyat uygun gözükebilir
Nexuslar saf android mi oluyordu ?