Gönderen Konu: Android Kardeşliği Başlığı =)  (Okunma sayısı 115774 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
Ynt: Android Kardeşliği Başlığı =)
« Yanıtla #840 : Aralık 12, 2013, 17:49:24 »

:lol:
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #840 : Aralık 12, 2013, 17:49:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Tıpkı Eski Filmler Gibisin Zamanına Göre İyiydin
  • Kilometre: 309280
  • Model Yılı: '93
  • 500 kere teşekkür etti
  • 705 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #841 : Aralık 12, 2013, 18:11:00 »
Ben yıllardır hep Sony Ericsson kullanırım şu anki experia ray ama çok yavaş kalıyor android 2.3.4 var bazen beni çıldırtıyor özellikle kablosuz bağlantılarda bekleki bağlansın samsung s 3 nasıl arkadaşlar sony z1 baktımda  fiyat biraz yüksek  :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kan Grubu: B-
  • Kilometre: 80000
  • Model Yılı: '11
  • 110 kere teşekkür etti
  • 314 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #842 : Aralık 13, 2013, 08:54:55 »
Ben yıllardır hep Sony Ericsson kullanırım şu anki experia ray ama çok yavaş kalıyor android 2.3.4 var bazen beni çıldırtıyor özellikle kablosuz bağlantılarda bekleki bağlansın samsung s 3 nasıl arkadaşlar sony z1 baktımda  fiyat biraz yüksek  :)

Bugün Xperia Ray ile çektiğiniz sıkıntıları seneye S3 ile çekebilirsiniz. S3 artık ömrünü tamamlamak üzere olan bir telefon. Almışken Xperia Z1 yada muadili telefonlar tercih ederseniz uzunca bir süre sorunsuz kullanabilirsiniz. LG G2 de fena telefon değil.
Paran varsa Japon, yoksa alman. :nija:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #843 : Aralık 13, 2013, 10:09:56 »

S3e vereceginiz parayi general.mobile discovery alin gayet guzel telefon. Babam aldi 1hafta once falan 4gblik asiri hizli telefon surekli ekonomi modunda cpu hizini dusukte kullanmasina karsin telefon ucuyor benim ace2yi firlatip atasim geliyor biraz onu kurcaladikca. 4gblik 630 16gblik 700 lira civarlarinda tavsiye ederim.
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #844 : Aralık 14, 2013, 18:31:49 »
Çok güzel bir uygulama, yapılabileceklerin neredeyse pek sınırı yok gibi.

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.dinglisch.android.taskerm&hl=tr
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #845 : Aralık 17, 2013, 23:33:01 »
Note2 icin :) Gozunuz aydin.

" Bir onceki mesajimda da belirttigim gibi Almanya
icin note2 4.3 rom guncellemesi gelmis ve bunu
basarili bir sekilde yukledim 4.3 ile gelen
yenilikler ise
*ana ekranin ustunde ki duz siyah cubuk saydam
hali almis
* 2 parmak ile assagi cekilen menu gelmis
* Knox gelmis
* my samsung diye yeni bir app gelmis (kullanilis
amacini bilmiyorum)
okuduguma gore camerada bir kac degisiklik
yapilmis fakat gordugum kadari ile menude
degisim yok. uygulamayi gelistirmis olabilirler..
telefon hiz ayarlarinda bi gelisme kaydedilmis ..
kisacasi saglikli bir sekilde 4.3 e guncellendi
fakat note3 de bulunan snote ve air pen
ozellikleri ile birlikte sensor hareket ozellikleri
(parmagini ekrana yaklastirinca resimlerin once
cikmasi, elini hareket ettirince resim sarki vb.
seyleri degistirebilme ozelligi) gelmemis. Galeri
gorunusu degismis ...
simdilik aktarabileceklerim bunlar... "
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #846 : Aralık 17, 2013, 23:37:10 »
Note2 icin :) Gozunuz aydin.

" Bir onceki mesajimda da belirttigim gibi Almanya
icin note2 4.3 rom guncellemesi gelmis ve bunu
basarili bir sekilde yukledim 4.3 ile gelen
yenilikler ise
*ana ekranin ustunde ki duz siyah cubuk saydam
hali almis
* 2 parmak ile assagi cekilen menu gelmis
* Knox gelmis
* my samsung diye yeni bir app gelmis (kullanilis
amacini bilmiyorum)
okuduguma gore camerada bir kac degisiklik
yapilmis fakat gordugum kadari ile menude
degisim yok. uygulamayi gelistirmis olabilirler..
telefon hiz ayarlarinda bi gelisme kaydedilmis ..
kisacasi saglikli bir sekilde 4.3 e guncellendi
fakat note3 de bulunan snote ve air pen
ozellikleri ile birlikte sensor hareket ozellikleri
(parmagini ekrana yaklastirinca resimlerin once
cikmasi, elini hareket ettirince resim sarki vb.
seyleri degistirebilme ozelligi) gelmemis. Galeri
gorunusu degismis ...
simdilik aktarabileceklerim bunlar... "

İlke ben tövbe ettim bir daha resmi rom gelmeden güncelleme yapmam . Haberin var mı bilmiyorum teli yine servise verdim . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #847 : Aralık 17, 2013, 23:43:08 »
İlke ben tövbe ettim bir daha resmi rom gelmeden güncelleme yapmam . Haberin var mı bilmiyorum teli yine servise verdim . :)
Knox ile beraber istenizde olmayacak zaten, çok güzel oldu. İşlemci çekirdek hızını artırıp telefon bozulunca orjinal yazılıma dönüp garantiden işlem yaptıranlar yüzünden gerçek sorunlarda da tedbirli davranılıyordu. Artık yavaş yavaş bu durumda düzelecektir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #848 : Aralık 17, 2013, 23:51:05 »
Knox ile beraber istenizde olmayacak zaten, çok güzel oldu. İşlemci çekirdek hızını artırıp telefon bozulunca orjinal yazılıma dönüp garantiden işlem yaptıranlar yüzünden gerçek sorunlarda da tedbirli davranılıyordu. Artık yavaş yavaş bu durumda düzelecektir.

Abi valla artık üstüne para verseler kendim rom atmam telefona . Yanlış anlamayın sizle alakası yok hani pocell de net yavaştı diye şikayetim vardı ve romu yeniden yükleyin demiştiniz ya bende bir önceki romu sammobile dan indirip odin ile kurdum fakat imei değişti haliyle şebeke sorunu oldu ama geçen hafta teli servise verdim yaptılar ve yine geçen hafta cuma netteki yavaşlık şikayetiyle verdim cihazı teslim alan cihazınız değişebilir dedi halen bekliyorum . Ondan ben rom yüklemeye tövbe ettim ama dediğim gibi bu yaşadığım sorunun sizinle alakası yok .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #849 : Aralık 17, 2013, 23:51:56 »

Abi servisten alip tekrar verdigini biliyordum. Simdi tekrar alip yinemi verdi :S
Knox, yazilim yuklemeyi engellemiyor abi. İste root vs yaptiginda sayaca isleniyor. Bu sayaci asla sifirlanmiyormusmus. Forum xda ufak aciklari buldu yakinda bu islemde tirrt ;)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #850 : Aralık 17, 2013, 23:54:18 »
Abi servisten alip tekrar verdigini biliyordum. Simdi tekrar alip yinemi verdi :SKnox, yazilim yuklemeyi engellemiyor abi. İste root vs yaptiginda sayaca isleniyor. Bu sayaci asla sifirlanmiyormusmus. Forum xda ufak aciklari buldu yakinda bu islemde tirrt ;)

Yok İlke haberin varmış .Verdim aldım geri verdim  o kadar . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #851 : Aralık 18, 2013, 00:19:41 »
Konu süper işliyor :) bu arada samsung beni son zamanlarda 4.3 konusunda delirtti gittim ipad mini retina aldım sırf bu stabilite için birazda iOS hakkında bişeyler bilebilmek yani apple fransız kalmamak için ama apple para kazanmanın yolunu bulmuş pou adli çocukların oynadığı oyunu herkez bilir son zamanlarda baya ünlü oldu bir baktım appleda ücretli tamam anladık iyi işletim sistemi android çok ötesinde ama bu kadarda kasmanin anlamı ne anlamış değilim gta san andreas sürmüşler fiyati 13tl yani yuh diyorum biran rootlu s3 aradım elimde neyse cihazlarina diyecek lafım yok gayet kaliteli ürünler yazilimlar vs. 4.3 konusuna gelirsek samsung bana kalirsa knox ile hiç bişeyi engelleyemeyecek androyu bilirsiniz millet son cikan UK knoxlu roomlari yüklüyor sıkıntı olan pek yok gerçi deneme sürümü imiş ama sorunlu 4.3 lere göre neredeyse hiç sorunu yokmuş yarin belki bende flashlarim. Umarım yakinda ülkemize dağıtımı gerçekleşir kimse sorun yasamadan roomu telefonlarına kurabilir :)
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #852 : Aralık 18, 2013, 00:25:08 »
Knox, yazilim yuklemeyi engellemiyor abi. İste root vs yaptiginda sayaca isleniyor. Bu sayaci asla sifirlanmiyormusmus. Forum xda ufak aciklari buldu yakinda bu islemde tirrt ;)
İşte o noktada çok emin olmamak lazım, yani kontrol mekanizmasınında kontrol mekanizması olduğunu okudum birçok yerde. Ufak açıkların bulunmuş olması çok fazla bir şey ifade etmiyor ne yazıkki, yani yazılım yüklemeyi engellemiyor( zaten engelleyemezde, kullanıcı bu konuda özgürdür) sadece kendisi ve garanti kapsamından faydalanma hakkına sahip olan kullanıcıları koruma adına kontrol mekanizmaları geliştiriyor. Şahsen 2000 lira verdiğim bir telefonda bu şekilde bir risk almam. Yüklenen romların içerisinde casus yazılımların olabileceğini (kimsenin bu işi babasının hayrına yapmayacağını) ve telefonda yapılan her şeyi izleyebileceğini biliyoruz. Rom yükleyenlere güzel bir soru siz olsanız uğraşıp yaptığınız yazılımları hiçbir karşılık beklemeden sizinle ilgisi olmayan kişilerle paylaşır mısınız?
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #853 : Aralık 18, 2013, 07:28:53 »
İşte o noktada çok emin olmamak lazım, yani kontrol mekanizmasınında kontrol mekanizması olduğunu okudum birçok yerde. Ufak açıkların bulunmuş olması çok fazla bir şey ifade etmiyor ne yazıkki, yani yazılım yüklemeyi engellemiyor( zaten engelleyemezde, kullanıcı bu konuda özgürdür) sadece kendisi ve garanti kapsamından faydalanma hakkına sahip olan kullanıcıları koruma adına kontrol mekanizmaları geliştiriyor. Şahsen 2000 lira verdiğim bir telefonda bu şekilde bir risk almam. Yüklenen romların içerisinde casus yazılımların olabileceğini (kimsenin bu işi babasının hayrına yapmayacağını) ve telefonda yapılan her şeyi izleyebileceğini biliyoruz. Rom yükleyenlere güzel bir soru siz olsanız uğraşıp yaptığınız yazılımları hiçbir karşılık beklemeden sizinle ilgisi olmayan kişilerle paylaşır mısınız?
Ayni seyden bahsetmisiz abi :) Yalniz iste her seyin bir acigi vardir ve sonunda pert olurlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • 203 kere teşekkür etti
« Yanıtla #856 : Aralık 18, 2013, 19:33:49 »
G2 daha iyi aslaında abi :) Tabi nexus5 güncelleme yönünden iyiyde. Teknik özellik bakımdan g2 derim :) http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-LG-Nexus-5
Ilke teknik olarak evet iyi ancak elime aldım inceledim arka kapağı s3'den bile kötü geldi nexus malzeme kalitesini bilmiyoruz ama g2 den iyi gibi gözüküyor fiyatıda çok uygun ben 1500tl gibi giriş yapar die bekliyordum. Gittigidiyor daki paralel ithalat girişli olabilir o yüzden fiyat uygun gözükebilir :)
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #857 : Aralık 18, 2013, 19:35:40 »
Nexuslar saf android mi oluyordu ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
« Yanıtla #858 : Aralık 18, 2013, 19:39:51 »
Ilke teknik olarak evet iyi ancak elime aldım inceledim arka kapağı s3'den bile kötü geldi nexus malzeme kalitesini bilmiyoruz ama g2 den iyi gibi gözüküyor fiyatıda çok uygun ben 1500tl gibi giriş yapar die bekliyordum. Gittigidiyor daki paralel ithalat girişli olabilir o yüzden fiyat uygun gözükebilir :)
Abi bekleyelim :) teknosaya filan geldimi ya bu hemen test edim :)

Nexuslar saf android mi oluyordu ?

Evet saf android kullanılıyor. Bizim samsung vs sırf kendi uygulamalarını ekleyip verecek ya dünya kadar zaman geçiyor

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • Model Yılı: '12
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #859 : Aralık 18, 2013, 20:10:53 »
Bendede xperia Z var androidin A sını bilmezken telefonuma bootloader kilidini açmadan atabilecegim bütün romları atıp denedim.root recowery hepsini yaptım kurcalamayı sevince insan denemek istiyor.şu anda xda.dan developer monx.un yapmış olduğu Z1 romunu kullanıyorum.bir hafta içindede 4.3 geliyor ona geçecegim. :D
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler